Професионални серии за коса - 30

• 47 619
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и от мен Simple Smile Влизам да споделя впечатления от Хрома рич-вярно,че съм го ползвала само веднъж досега,но това което остана като усещане след него е ...блясък...много блясък Peace комбинирах го с една маска на лореал/от масовите/,после пръснах от Л2,но усетих прекалено мека косата си,и допълних с р-ра с кератин и зелен чай-след него винаги чувствам косата си по-плътна Peace

Страхотно!   Grinning
Само не разбрах от кое Хрома Рич си доволна - шампоан, маска, флуид?

# 346
  • в 1001-та нощ
В момента разполагам с Абсолют Рипеър маска и шампоан, двустъпковия протен на Афоджий, 2 мин р-р, ш-н на Чи(задържащ влагата), пак на Чи реконструктора Дийп брилянс и остатъци от запечатката на Фиберкютик за плътна коса.Изкам да изпробвам и нещо на Керастаз, но не мога да реша какво newsm78

за керастаз - продукти от оранжевата линия - нутритив - всичко, което съм ползвала ме е очаровало  Blush

# 347
Присъединявам се към препоръчаните неща Hug, с едно уточнение - 2-минутния реконструктор и реконструктора със зелен чай на Афоджий не са взаимозаменяеми и не пречи да се вземат и двата. Първото е грижа с отмиване, а второто е финиш. Peace
polly_01 , за да може да се направят подходящите предложения е добре да напишеш какви грижи по принцип имаш и ползваш, за да се допълнят с подходящи продукти. Какъв е косъма също.
( Аз например 2-минутния реконструктор не мога да го ползвам като маска, за мен е по-интензивна грижа - използвам веднъж на 2 седмици, а през другото време други грижи.)
Здравейте и благодаря за отговора!
По принцип до момента не съм ползвала професионални серии за коси и затова се обърнах към вас.
За термозащита  при използване на преса, ползвам спрей на ECHOSLINE, който съм закупила от фризьорски салон.

Относно косата ми:
преди имах по плътен косъм, сега го усещам изтънял
небоядисвана
леко начупена
светло кестенява

Ще се радвам ако можете да ми препръчате както  продукт за редовна грижа, така и за по-интензивна

Много благодаря на всички Simple Smile

# 348
  • Велико Търново
 [/quote]

Страхотно!   Grinning
Само не разбрах от кое Хрома Рич си доволна - шампоан, маска, флуид?
[/quote]

От шампоана Peace

# 349
  за керастаз - продукти от оранжевата линия - нутритив - всичко, което съм ползвала ме е очаровало  e][/quote].a.l.e.n.aМного ти благодаря  bouquet, непременно ще ги пробвам, хвърлила съм око на ш-н Бейн сатен, маската Маскинтенс и на нектара и още какво ли не #Crazy

# 350
  • в 1001-та нощ
чудесно, може би за финиш е по-добре да започнеш с олео релакс флуид  Peace нектарът също ми е много любим, но да не ти отпусне къдриците  newsm78

# 351
Щом ми го препоръчваш, с твоя богат опит непременно ще го взема.Но, и на нектара не мога да устоя, а ако ми отпуска къдриците незнам newsm78, а не ми се иска да я изправям.Според теб Бейн сатен 1 или 2 ще е по удачен избор Blush

# 352
  • в 1001-та нощ
започни с 1, за д аго усетуиш, ако ти е лек, което ме съмнява - следващия път 2  Peace

аз имам и двата и разликата не е забележителна  Peace за мен  Blush

# 353
Много ти благодаря a.l.e.n.a  bouquet HugСега пускам поръчка и незнам как ще дочакам да дойдат за да ги пробвам.След това ще дам отзиви как са повлияли на моята метла Joy

# 354
  • в 1001-та нощ
от къде ще поръчваш?

# 355
От ЗР, аз винаги само от там съм взимала и от фризьорски салони, но не знам в другите градове как е, но в Бургас си слагат страхотни надценки #2gunfire

# 356
  • в 1001-та нощ
е  Hug значи бързо ще дойдат  Blush

# 357
Да,а и вече честно казано нямам търпение.Още веднъж сърдечно ти благодаря Hug

# 358
  • в 1001-та нощ
Успех  Blush дано ти харесат   bouquet и да споделиш  Peace

# 359
yanads, сетих се за твоя случай и проследих какво съм ти писала.   Peace
Тук ти споделяш косъм и продукти, аз подбирам арсенал, по-нататък се е включила и Анч със съвет за дълбоко подхранване.
Ти благодариш... и изчезваш. Нещо те спря да вземеш продуктите ли? Прави ли дълбокото подхранване?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=635945.msg20904365#msg20904365

Въпросите ми са сериозни(не се заяждам   Peace  ), защото ми се струва, че съм писала напразно.    newsm78

Общи условия

Активация на акаунт