Професионални серии за коса - 28

• 53 479
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
дори моята, която е с нормален към тънък косъм не сляга  Peace

ти за маската или флуида питаш?
за маската най-вече. Благодаря, ще ги изпробвам значи. Днес си поръчах  2 дозички от Екстрийма на ФК, ботоксът и запечастката, но при следващата поръчка ще взема тази серия  Peace
Аз също съм от доволните от протеинът на Афоджии, само шампоанът не ми е от серията.
Не знам дали тук е мястото, но да попитам- дъщеря ми има много дълга коса, руса, тънка и мнооого суха(явно наследство от мен) и съответно заплитаща се. Какво мога да приложа на 8 годишно дете за хидратиране на косичката? Имам есенциалните масла на Афоджии, дали ще е подходящо да и нанеса по краищата преди баня?
Аз слагам на моята 9 год. дъщеря от 2 -мин. реконструктор веднъж в седмицата, и съм много доволна от резултата. Косата и не се заплита вече, а тя е с дълга права коса и много дебел косъм.
Аз пък слагам на моята дъщеря от коприната на Чи преди сешуара  Grinning

# 121
Аз вчера ползвах хидратиращия шампоан и балсам на Филип Кингсли, след което реконструктора на Джойко без отмиване (и една малка помпичка от флуида Хрома Рич) и....косата ми е ужасна! Не знам дали си внушавам, но винаги след реконструктора без отмиване на Джойко косата ми е много мазна. Явно прекалявам с този продукт. От балсама без отмиване на Афоджий примерно, както и от Л2 на Лакме пръскам много, но не ми утежнява косъма, докато този на Джойко е като че ли доста мазен....
И да попитам нещо - Force Architecte и Fibre Architecte с какви шампоани мога да ползвам? Имала съм Bain de Force, не ми хареса и го разкарах. Сега искам да си взема Resistance Bain Volumactive, Specifique Bain Prevention GL Densifying и Biotic Bain Bio-Recharge Purifying Shampoo for Combination Hair . Те дали са подходящи? Или пък друг ми препоръчайте освен Bain de Force  Praynig Hug

Серията Биотик е много хубава. Аз съм ползвала другия - за суха коса и чувствителен скалп. И преди съм писала - разкошно измива скалпа, но и хидратира дължините.

# 122
  • София
Серията Биотик е много хубава. Аз съм ползвала другия - за суха коса и чувствителен скалп. И преди съм писала - разкошно измива скалпа, но и хидратира дължините.
Благодаря, а дали е подходящ да се ползва с продуктите от Архитект серията?

# 123
@ddicted_to_, не мисля, че е проблем да ползваш реконструктора толкова често, колкото ти харесва. И на мен ми е любим продукт.  Heart Eyes

Не мога да постна, ей!  Flutter

# 124
Благодаря, а дали е подходящ да се ползва с продуктите от Архитект серията?

Не виждам причина да не е.    Wink    Hug
Бейн де Форс за мен е по-силно измивен, в сравнение с Биотика, който съм ползвала. За другия не мога да гарантирам. 

Не мога да постна, ей!  Flutter

hahaha     Hug

# 125
  • София
Feeling  Hug
Понеже знам, че някои от сериите не могат да се ползват в комбинация...нещо за зелената и оранжевата серия ми се върти в главата  newsm78

# 126

Аз слагам на моята 9 год. дъщеря от 2 -мин. реконструктор веднъж в седмицата, и съм много доволна от резултата. Косата и не се заплита вече, а тя е с дълга права коса и много дебел косъм.
Благодаря ви за мненията, коприна и аз и слагам, но мнооого малко на връхчетата, явно не и е достатъчно.

# 127
Feeling  Hug
Понеже знам, че някои от сериите не могат да се ползват в комбинация...нещо за зелената и оранжевата серия ми се върти в главата  newsm78

И аз имам спомен, че двете, които си посочила, не могат да се комбинират, но не съм и опитвала, за да знам.    newsm78
Да се похвалиш после с покупките!    Hug

# 128
Моя косъм е средно дебел, естествено къдрава и боядисана, защото за съжаление доста рано започна да побелява.Редовно и правя маски с масла- бадемово, арганово и т.н каквото ми попадне под ръка.Използвам шампоани за суха коса, последно оранжевия на Ши след това хидратираща маска и кристали и накрая крем техниарт на лореал.Последно ползвах ботокса на лореал и реконструктора на Ши, но не останах особено доволна имам чувството, че от тях още повече се изсуши и къдриците страшно много провиснаха и е една такава безжизнена и без абсолютно никакъв блясък.Затова искам да ги сменя, но не знам какво точно да взема, за да мога поне малко да и подобря вида newsm78

# 129
Кой реконструктор? Протеиновия на Чи ли си ползвала? Ами, ти си се напротеинчила, заради това ти се е изсушила косата.

Дано сега да успея да постан без проблем. Laughing Laughing Feeling,  Laughing

# 130
Да, него.И какво да правя сега, има ли спасение?Него изцяло ли да спра да го ползвам?

# 131
Моя косъм е средно дебел, естествено къдрава и боядисана, защото за съжаление доста рано започна да побелява.Редовно и правя маски с масла- бадемово, арганово и т.н каквото ми попадне под ръка.Използвам шампоани за суха коса, последно оранжевия на Ши след това хидратираща маска и кристали и накрая крем техниарт на лореал.Последно ползвах ботокса на лореал и реконструктора на Ши, но не останах особено доволна имам чувството, че от тях още повече се изсуши и къдриците страшно много провиснаха и е една такава безжизнена и без абсолютно никакъв блясък.Затова искам да ги сменя, но не знам какво точно да взема, за да мога поне малко да и подобря вида newsm78

Мисля, че серията Олео Релакс на Керастаз много ще ти хареса в този случай - шампоан, маска, флуид.    Heart Eyes
Допълнително     http://zlatnaribka.com/ampula-za-suha-kosa-kerastase-aqua-oleum- … -ml-298-1755.html     и този концентрат + бустер:    http://zlatnaribka.com/koncentrat-oleofiujyn-dylboko-podhranvane … -ml-298-3353.html     http://zlatnaribka.com/buster-seramidi-zazdravqvane-na-fibrata-k … -ml-412-3350.html     Heart Eyes

Замислих се....
евентуално за твоя случай за Олео Кърл. Аз не съм го ползвала, дано някой се включи с преки наблюдения.

# 132

Благодаря ви за мненията, коприна и аз и слагам, но мнооого малко на връхчетата, явно не и е достатъчно.

Аз й слагам по дължините от L2 или Балсам-спрей про-витамин ApHogee.

# 133
Да, него.И какво да правя сега, има ли спасение?Него изцяло ли да спра да го ползвам?
Има, има. До няколко измивания би трябвало да се отмие. На първа страница има препратки за протеиновите терапии. Хубаво е да ги разгледаш.  Wink
Използвай хидратиращи маски сега след измиване.

Направи хубаво хидратиране преди да ползваш пак протеиновия реконструктор. Всичко е описано в препратките на първа страница. Ако после имаш въпроси- питай.

# 134
Много ви благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт