Професионални серии за коса - 30

• 47 622
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
ЛЕле момичета изпуснах ви от всякъдееее:-)

Изпуснах и на Feeling рождения ден(съжалявам мила, да си все така ентусиазирана и запалена) както и снимките на косата й.......но ще се опитам да съм по-редовна!

Да ви се похваля, че моя следродилен косопад е към своя финал......не знам от какво точно, но за три - четири седмици сложих толкова много продукти за косопад на главата си, че аз почнах да ги забравям:-))

Сега съм на ход да си взема толкова хваления от вас 2минутен на Афоджии, чудя се след този проблем с косата ми вие с какво ще ме посъветвате да започна, сигурно трябва някякво по-интензивно възстановяване  newsm78 newsm78

# 301
Мога ли да ви задам един въпрос, защото не мога да реша сама Thinking.Косата ми е къдрава и се чудя дали е удачно ползването на Реню С, защото скоро направих грешката да и сложа Еластайзер Екстриим и се оказа, че е просто ужасен ефекта при къдрава коса.Благодаря ви предварително Hug  bouquet

# 302
Чудя се на това сетче http://www.feelunique.com/p/Macadamia-Curl-Kit  .Пробвали ли сте олеото и шампоана и крема.  newsm78

# 303
  • София
момичета имате ли впечатления от този продукт

описанието ме убива Smart stuff for Dumb Blondes!

# 304
  • в 1001-та нощ
Честито Evita_Peronski много е възторгващо да виждаш края на това неприятно преживяване,а  каква радост е с новата косичка, която напира да расте  Blush

yanads Blush какъв беше ефекта от екстремния еластисайзер  Rolling Eyes как го ползва  Rolling Eyes

Sassie, Dusty_wind  Hug много се радвам, че сте овладели това неприятно явление, можете ли да споделите опита си по темата в по един пост  Blush

aiki_ira, на пръв поглед косата дори изглежда нормална към плътна, но е възможно и да е от снимките  Peace

# 305
Момичета, страхотни новини за косите ви, много се радвам.    Party

*dreamer*, сигурна съм, че и при теб нещата много скоро ще поемат положителна посока.
Пробва ли комбинацията от зеления концентрат + оранжевия бустер с ултрасоника? При мен ударно тази комбинация стопира вредата от интензивните боядисвания в края на миналата година и началото на тази. Подстригах повечко наистина, но косата можеше да име и без рязане - просто исках да я поосвежа.   Peace

~Étoile~, аз последно прилагах концентрат + бустер интензивно на всяко миене за около седмица(4 миенета), след което започнах бавно да разреждам. Сега правя на 2 седмици приблизително.
Оранжевия концентрат + лилавия бустер съм ползвала в комбинация. Резултатът при мен беше дълбоко подхранване и омекотяване + леко уплътнен косъм и разкошен блясък. Краищата бяха подсилени.

Мога ли да ви задам един въпрос, защото не мога да реша сама Thinking.Косата ми е къдрава и се чудя дали е удачно ползването на Реню С, защото скоро направих грешката да и сложа Еластайзер Екстриим и се оказа, че е просто ужасен ефекта при къдрава коса.Благодаря ви предварително Hug  bouquet

Удачно е.   Peace   С различни съставки са. Аз усещам и различен резултат.   Peace

Evita_Peronski, благодаря!    Hug
За снимките не е проблем, ще ти ги пусна на ЛС, ако искаш.   Wink

# 306

yanads Blush какъв беше ефекта от екстремния еластисайзер  Rolling Eyes как го ползва  Rolling Eyes

Първо сложих от Еластайзера, след това измих с шампоан задържащ влагата на Чи (оранжевия), след  това маска Абсолют рипеър, а като финиш коприната на Чи и крем за къдрици от серията на ARGAN CARE. И след това резултата беше страшно отпусната коса, един кичур леко къдрав един прав и хвърчащ.А по принцип косата ми е много къдрава и комбинацията от всичките тези продукти без Еластайзера никога не ми е правила така косата.Вече просто не знам какво да и слагам Thinking

# 307
  • Пловдив
Feeling, сърдечно благодаря за съвета!  Hug
Не съм пробвала нито една ампула на Керастаз. Бях се навила за цимента, но ще отложа малко във времето. Сега искам да дам малко шанс на бамбуковата терапия на Алфапарф. Мисля за я ползвам поне две, три седмици. След това ще пробвам твоята комбинация.   bouquet

# 308

Първо сложих от Еластайзера, след това измих с шампоан задържащ влагата на Чи (оранжевия), след  това маска Абсолют рипеър, а като финиш коприната на Чи и крем за къдрици от серията на ARGAN CARE. И след това резултата беше страшно отпусната коса, един кичур леко къдрав един прав и хвърчащ.А по принцип косата ми е много къдрава и комбинацията от всичките тези продукти без Еластайзера никога не ми е правила така косата.Вече просто не знам какво да и слагам Thinking

Аз мисля, че е по-вероятно къдриците да са се отпуснали от маската Абсолют, от колкото от Еластисайзъра.
На мен също косата ми се отпускаше и отежняваше от Абсолют Рипер. В случая мисля, че виновника за отпускането е той, а не Еластисайзър.   Peace

П.С.  Сега виждам, че си пробвала комбинацията, без Еластисайзър, и си нямала такива оплаквания.     newsm78
Защо не опиташ с обикновения Еластисайзър? Косъмът ти толкова ли е "жаден" за Екстрийм?

# 309
Mnogo se izviniavam ,no niamam kirilitsa na laptopa za momenta,vlizam samo da popitam za otzivi za shampoana na CHI za suha kosa,zadarjasht vlagata,moiata strashno zapo4na da se oplita..pomagaiteee  bouquet  bouquet

# 310
  • Варна
Момичета искам да пробвам ето това- Ботокс за коса Loreal Fiberceutic 15 мл. Обаче пише , че добавя плътност и обем на всеки отделен косъм.....а аз не искам още обем имам си достатъчно  Tired Някой пробвал ли го  е ?

# 311
  • в 1001-та нощ
Повечето, които пишем го ползваме редовно, ефектът не е тип Арета Франклин  Blush

Аз усещам леко уплътняване, набъбване, хидратация, в никакъв случай - облак коса - ако това те притеснява  Peace

shokoladena_bg - ако имаш бейн сатин - пробвай с него, някоя хидратираща  маска или в маска, която имаш - капки масълца + коприна в маската или по-изглаждащ финиш (коприна, кристали, флуид от сорта  Peace)

yanads - според мен си прекалила с масла, вакси и т.н. - които се съдържат във всички продукти, които си ползвала  Peace

# 312
  • Варна
Ох Алена благодаря ти  Hug

# 313
  • в 1001-та нощ
с какви шампоан, запечатка и финиш ще ползваш серума  Rolling Eyes

# 314
Sassie, Dusty_wind  Hug много се радвам, че сте овладели това неприятно явление, можете ли да споделите опита си по темата в по един пост  Blush

Най-напред изрязах  голяма част от косата си,като я скъсих до раменете.Това я освежи доста. Simple Smile После благодарение на продуктите,които ми препоръчахте преди време тук в темата,положението взе да става още по-добре.
Нещата,които ползвам са кератинов спрей на Чи и коприната,от време на време й слагам от тези ампулки http://zlatnaribka.com/ampula-za-silno-iztoshtena-kosa-loreal-ab … -ml-237-2850.html
http://zlatnaribka.com/ampula-za-izrusena-na-kichuri-kosa-loreal … -ml-241-1506.html
Също и Renew C и ботокс серум.Тях съм ги пробвала само веднъж.
Преди преса слагам от това http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-kerastase-ciment-thermiqu … -ml-296-1364.html
Но нещото,което най-много повлия е драстично ограничаване на пресата. Grinning Преди я ползвах през ден,това много ми гореше косата.Мисля си,че накъсването ми се получаваше от това,а не толкова от боядисването с руси бои... Rolling Eyes

Има и още два продукта,които ползвам-копринения протеин на Джовани http://www.shavenow.com/product_images/l/647/giovanni-smooth-as- … e__10113_zoom.jpg
и маската Интес рипер на Лореал http://zlatnaribka.com/maska-za-suha-kosa-loreal-intens-riper-20 … -ml-236-1556.html 

Тези всичките неща ми повлияха много добре на косицата. Heart Eyes
Но има още много продукти,които искам да пробвам.Обичам да експериментирам и не се задържам дълго с даден продукт,дори и да ми е харесал.Все искам да пробвам нови и нови неща. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт