Професионални серии за коса - 30

• 47 555
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
# 436
♥Пандичка♥ радвам се , че си се преборила с накъсването Heart Eyes
Архитектът на мен не ми е хидратиращ. Иначе аз правя горе долу така - редувам протеинови с хидратиращи, но повече ползвам протеиновите. Да кажем силен протейн , на следващо миене по-слаб и след това хидратация.  Peace

# 437
Вече трета бутилка използвам от това много съм доволна  Heart Eyes

# 438
  • Варна
Урааа Party дойде ми поръчката и сега си я гледам  Mr. Green
Бях си поръчала и мостра за шамп. на KERASTASE ама не са ми пратили  Sad явно нчмат а ми се щеше да ги пробвам преди да поръчам  Tired
Ето това получих днес
http://zlatnaribka.com/ampula-za-suha-kosa-kerastase-aqua-oleum- … -ml-298-1755.html
мостра от това http://zlatnaribka.com/termichna-maska-kerastase-nutri-thermique … -ml-298-3048.html и това http://zlatnaribka.com/mostra-na-podhranvasht-serum-biosilk-silk … -ml-220-3556.html
иииии този ТАКА хвален продукт  Mr. Green  http://zlatnaribka.com/keratinov-2minuten-rekonstruktor-aphogee-237-ml-424-3403.html
А дано се погодя с всички тях  Mr. Green

# 439
♥Пандичка♥ радвам се , че си се преборила с накъсването Heart Eyes
Архитектът на мен не ми е хидратиращ. Иначе аз правя горе долу така - редувам протеинови с хидратиращи, но повече ползвам протеиновите. Да кажем силен протейн , на следващо миене по-слаб и след това хидратация.  Peace

А кои хидратиращи продукти ползваш и кои протеинови?  Hug

А някой знае ли хидратиращият терапевтичен шампоан на Чи Инфра по-слаб ли е от силно хидратиращия на Афоджий? На мен не знам дали ми трябва силно хидратиращ или нормално хидратиращ.  newsm78

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 12:10 от ♥Пандичка♥

# 440
# 441
Момичета, дали е подходящо да си направя 2стъпковия протеин и след него да сложа маска Нутритермик ? И ако да с какъв шампоан  Heart Eyes

# 442
♥Пандичка♥ протеинови ползвам ( 2-те стъпки и двуминутния на афоджии) , ампули витацимент, маска форс архитект. Хидратиращи ползвам втората стъпка от терапията на афоджии ( хидратиращия балсам ) , абсолют рипеър ( многооо рядко ). Днес пробвах и диип кеар на Лакме и ми дойде тежка. Туко що се изсуших -косата ми е слепнала, а това е едно от нещата, които мразя Sick Sick Иначе за хидратирана е хидратирана.
За финиш ползвам олео релакс флуида и от време на врема арган. Хидратацията при мен е по-рядко, защото нямам нужда. Установих, че косата се чувства по-добре с протеинова грижа и евентуално финиша ми да е хидратиращ, с акцент върху връхчетата Peace

Момичета, дали е подходящо да си направя 2стъпковия протеин и след него да сложа маска Нутритермик ? И ако да с какъв шампоан  Heart Eyes

Аз бих пробвала подобна комбинация.  Peace

# 443
  • в 1001-та нощ
Здравейте!!!  Hug

Имам серията на ЧИ-инфра, всичко, ш-н, маска, коприна, спрея с кератин, но искам да пробвам нещо друго за хидратация. Препоръчайте ми нещо подходящо, което да има по-скоро терапевтичен ефект, а не толкова козметичен, само да  "замаскирва", а по-скоро нещо с лечебна цел.

серията на Пол Мичел с масло от чаено дърво (шампоан, балсам или поне балсама  Heart Eyes )

# 444
Аз пак наминавам с отзиви Grinning,този път изпробвах следната комбинация:шампоан витамино колор+маската от ботокс серията на лореал(малката разфасофка),сложих от коприната на ЧИ на влажна коса и исправих с преса,резултата много ми хареса:плътна,не много мека(но в никакъв случаи втвърдена) коса Naughty,имаше много хубав блясък и дори лек обем които отдавам на маската,а аз попринцип съм скарана с обема,така че приятно се изненадах Mr. Green,следващият път е наред ампулата от ботокса,но имам някои въпроси,надявам се да ме посъветвате Hug в неделя смятам да се боядисам,та въпросът ми е удачно ли е в същият ден да ползвам ампулата,ще навреди ли по някакъв начин на цвета newsm78,и другият ми въпрос е:бях си взела гланца за коса на лакме,ако го исползвам и него заедно със боядисването в същият ден ще бъдели ефекта по хубав и ще трае ли известно време или трябва да го исползвам по нататък(за освежаване на цвета) newsm78                                                                                                                                                          П.С.всички тези хубави резултати са благодарение на вас благодаря ви  bouquet

# 445
  • в 1001-та нощ
Момичета, дали е подходящо да си направя 2стъпковия протеин и след него да сложа маска Нутритермик ? И ако да с какъв шампоан  Heart Eyes

+1  Peace за мен е удачна, шампоан - по-измивен  Peace

за Дийп кеър - вече съм писала и аз мен е силна, но пресушаваща, аз хидратация то нея не усещам  Peace

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 15:31 от a.l.e.n.a

# 446
♥Пандичка♥, радвам се, че си успяла да пребориш проблема с накъсването. За мен и твоят опит е доказателство, че при някои видови коси и правилна терапия, накъсването е обратим процес и не винаги е необходима ножица! В тоя ред на мисли, при мен още по-удачен вариант за заздравяване на чупещи се краища е комбинацията ампула ботокс+ двустъпковия протеин на Афоджии. И вече редовно към хидратиращия балсам на Афоджии добавям и малко от есенциалните масла на серията. Така получавам едно добро хидратиране след напротеинчването.

За моя злополучен опит с ампулата на Лореал - след измиването наистина имах усещане за прекрасна, хлъзгава и напоена коса. Проблемът ми дойде при сушенето. Нямаше го ефектът на хидратирана коса, нито на силна и заздравена. Все повече се убеждавам, че явно нагряването е изиграло лоша шега. Благодаря Ви за съветите и мненията! Пожелавам ви хубава петък вечер и прекрасен уикенд!

# 447
Момичета, отдавна ви чета, но чак сега реших да пиша. Благодаря ви за хубавата тема, страхотни сте! Много неща научих от вас.
Но малко се обърках от думите на Мис Нели за сходното действие на реконструктора с кератина и спрея на лакме Л2. Нали първият е втвърдяващ, а Л2 - хидратиращ/омекотяващ???
Или това са разликите, но и двата са с ниско ПХ (3) Мога ли да взема само един от двата??

# 448
Цвети не са сходниииии. ПХто им е ниско и на двата, защото са финиши и са предвидени да затварят люспиците на най-вече третирана химически коса, иначе са си различни, омекотяващ и хидратиращ срещу по-втвърдяващ заздравяващ.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 16:46 от MissNellie

# 449
добрем Simple Smile мерси за бързия отговор

Общи условия

Активация на акаунт