Професионални серии за коса - 30

• 47 460
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Може би е добре да отбележа, че съм само клиент в салоните на Керастаз, по стечение на обстоятелствата познавам доста хора, които работят с него - и в Бг, и в чужбина - и съм много любопитна за такива неща, поради което винаги наблюдавам и разпитвам, но информацията ми е чисто потребителска и непълна, а не професионална.

Знам, виждала съм или съм ползвала няколко ритуала с две ампули - единия го бях описала преди време тук, той изглежда странен, защото едната ампула е вита цимент, а другата акуа олеум, шампоанът и маската са олео релакс и се завършва с нектар термик. Косата става превъзходна. Другият е с ампула вита цимент и ампула аж решарж и никой няма да се навие да ми го направи, а и на мен не ми се рискува. Третият е сходен с втория като цел - поне според мен - но с инжексион де форс преди шампоана и ампула вита цимент след шампона, без маска, обаче. Може би ако сте сериозно обезцветени, със силно поразена коса, последните две комбинации ще ви се отразят добре. Има един олео релакс слим с тубичка и ампулка, но те се водят две стъпки и не се използват отделно, а и на мен не ми е бил интересен. След боядисване може да се сложи крома протект, след което и ампула пикселист, което пак са си две ампули.

На Feeling може би ще й е интересно, че има концентрат от биотик серията - bio-recharge. Най-често в салон го комбинират с нютритив серията. В Англия можеш да си го купиш и за вкъщи, в Бг не съм питала.

# 631
Moмичета, моля ви да погледнете питането ми  Praynig

# 632
  • в 1001-та нощ
а то къде е  Rolling Eyes

kim kardashian  Hug по голяма случайност първите два ритуала съм ги правила у дома, дори за втория не се сещам защо да ти откажат  newsm78 кое е притеснителното, моята коса не пресъхна  newsm78 ако това е опасението  newsm78 ; специално вторият го правих с шампоан бейн де форс и термо цимента за финал  newsm78 а причината да го направя бе, че вместо 2 ампули вита цимент бях взела 1 бр. ейдж ричардж и 1 брой вита цимент, а маска на сложих, защото я бях забравила  Joy hahaha затова споделих, че правих ритуала - не умишлено и по случайност  Rolling Eyes

пикселист не съм пробвала, вероятно ще взема следващия път  Peace

Анч  Hug и мен ме изненадваш  Blush , но се радвам, че й намери цаката на косата си  Blush

# 633
Здравейте Flutter Идвам с нужда от съвет
1. стоях 3 часа със зехтин+готова маска за коса, като я затоплих с шапка
2. измих с шампоан Trichup - 2 пъти
3. завърших с балсама на Giovanni за обем
Финиш не съм ползвала, никога всъщност не съм.
Резултат - косата ми е много блестяща и мека, но е някак.. хвърчаща и то само около лицето ooooh!
И още, някой ползвал ли е тази маска с арганово масло? тази
Загуби се в потока май Mr. Green

# 634
  • в 1001-та нощ
маската виждам за 1 път  Mr. Green

за косъмчетата в полет, микро количество вакса, започваш да разтриваш между пръстите, все едно си играеш с пластелин, тя ще се затопли и може да стане, като пяна - пухкава (зависи каква е); та с пръсти, които имат така - вакса - лео ги приглаждаш - само стърчащите и ще се кротнат  Peace

ако нямаш вакса, може с маааалко от някой крем без измиване

# 635
  • Пловдив
viv_pl, аз го имам, но съм го ползвала само веднъж, защото маската Архитект ми свърши (всъщност имам съвсем малко, но ми е недостатъчно като количество), а в ЗР вече доста време я няма. Затова не мога да бъда обективна.

Feeling, благодаря, че сподели за 2-те маски. Може би за моя проблем ще е по-удачно да взема Цимента  newsm78, в комбинация с ампулата и да ползвам така, както Алена процедира.

Нямам никаква хидратираща маска. Предложете някаква? Много съм доволна от комбинацията хидратиращите ш-н и балсам на Афоджии- някаква умереност м/у хидратация и плътност. Не знам дали ефекта на плътна коса не се дължи и на това, че доста продължително време ползвах протеинови продукти. Но ми трябва някаква маска, за да пробвам комбинацията на Анч-маска+масла. Дали в балсама е удачно да сложа такива и да мина с ултрасоника?

# 636
  • в 1001-та нощ
пробвай  Peace доста момичета действа така, а за ултрасоника - няма проблеми  Peace

# 637
Feeling, Анч, Hug защо така лъжете бе деца Laughing - как не сте слагали маска след ампула - ами ботокса дето си правите не го ли запечатвате с маска hahaha Joy Hug  bouquet

kim kardashian и на мен твоите постове са ми много интересни и въпреки, че аз на Керастаз не съм ползвала още нищо Blush, а ти най-вече за тях говориш, спомням си това с двете ампулки вита цимент и аква олеум тогава, а факта, че го правят в салон ме накара да си поразмишлявам и  ми светна нещо, което после си пробвах с протеина на Афоджий и ми хареса.  Hug  bouquet

*dreamer* аз в началото за преди шампоана си добавях масла в една маска с арган и макадамия на Баслер, но тя си ми харесва много и реших да не си я хабя. Сега съм си взела една обикновена на Билка "за блясък" като състав ми се сториха повече билки и затова я предпочетох - та сега в нея си слагах последния път от маслата на Афоджий и ми хареса много, тя е доста лека и носи и по-плътни масла, другия път ще пробвам с рициново масло Thinking Blush Hug

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 10:18 от aiki_ira

# 638
Алена, кажи малко повече за този продукт на Тиги. В какъв смисъл е твърде слаб? А от обяснението във ФЮ разбирам, че не е за хора с плътен косъм, а за получаване на ефект плътен косъм.  newsm78 Ти ползвала ли си го?

А някой друг ползвал ли го е?  newsm78

И още един въпрос. За по-сериозна хидратация ПРЕДИ измиването, освен еластайзер и някакви ампули какво ползвате?  newsm78

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 10:54 от ♥Пандичка♥

# 639
Здравейте момичета  Hug
Мисля да си поръчвам маска и шампоан на Kerastase. Изрусявам се от повече от 10 години вече само с боя. До сега съм ползвала само серии на Loreal Professional - Loreal Absolut Repair, много съм доволна. Реших обаче да пробвам и на Kerastase, защото първоначално чувах много добри отзиви. Но чух и лоши напоследък, а именно, че били много концентрирани, агресивни, дори фризьорката ми ми каза, че от една маска започнала да и пада косата  Shocked Моя приятелка ползва маска за коса с цимент, не знам коя точно и е много доволна. Аз лично си избрах това и това. Освен, че се боядисвам, косата ми е суха по принцип, чуплива и няма обем, въпреки, че я суша с главата надолу и ползвам кръгла четка  Sad

Моля, ако някой има опит с тези продукти и има като моята или подобна на моята коса да сподели, благодаря   bouquet
Хубав и усмихнат ден!  Simple Smile

# 640
  • в 1001-та нощ
Алена, кажи малко повече за този продукт на Тиги. В какъв смисъл е твърде слаб? А от обяснението във ФЮ разбирам, че не е за хора с плътен косъм, а за получаване на ефект плътен косъм.  newsm78 Ти ползвала ли си го?

естествено, че съм го ползвала - щом давам отзив  Blush

на него пише "Thermal Blow-dry Lotion for Thick Massive Hair"  - и първоначялно го разбрах, че е предназначен за по-лесно издухване на плътна и гъста - тежка коса; а както ти казваш - може да са имали предвид, че косата става такава, но не, моята не става по-плътна, масивна и т.н. от него

става - подредена и хлъзгава - улеснява издухването - аз разбирам, че за това е предназначен - да може като издухваш косата да не се оплита  newsm78

в къщи имам малко останало то него - мога да ти пратя за проба, ако ти се занимава с пощи и имаш нещо за размяна  Blush

аз лично не бих го взела пак  Peace

# 641
И аз първоначално се обърках, защото ЮЗаглавието" на продукта е подвеждащо. Но от следното мисля, че става въпрос за продукт УЖ за обем.  Simple Smile

Pumps up volume to unbelievable heights.

- Builds body and holds style
- Conditions and repairs
- Helps protect from heat styling damage

Така или иначе засега май ще пробвам само млеката на Керастас.  Thinking

# 642
  • Варна
 Започвам да се замислям за слънцезащитна серия.Двоумя се м/у Лореалската и тази на Лакме.За Лореал помня,че имаше добри мнения и че е лека и добра за ежедневна употреба.Ако някой може да ги сравни двете и да каже от коя е бил по-доволен ще ме улесни много в избора Hug

# 643
  • София
И още един въпрос. За по-сериозна хидратация ПРЕДИ измиването, освен еластайзер и някакви ампули какво ползвате?  newsm78
Масла, разнообразявам, понякога смесвам с маска, в повечето случаи- не.
Затоплям под шапка със сешоар, ако съм преди боядисване.

Сега се върнах да чета какво сме си писали с теб за спрея на Лакме, и явно след 12-часов работен ден не съм била много концентрирана. Blush
Не става за сешоар, понеже се ползва на суха коса(само) според указанията.

Бях питала за серии за къдрава коса по назад, но никой не ми отговори.
Надявам се да не ставам досадна, обаче съм с чуплива коса и ми се ще нещо, което да ми направи повече и по-забележими чупки.

# 644
kim kardashian, благодаря за споделеното. Много интересно!  bouquet

Анч  Hug и мен ме изненадваш  Blush , но се радвам, че й намери цаката на косата си  Blush
Заради маслата ли?  

*dreamer*, моята обогатена маска не е професионална. Имам една на Dove, която съм взимала преди да започна с професионалните продукти и реших да я ползвам заедно с маслата. Та не се притеснявай за маската. Wink Отдели си количество от балсама, забъркай си го с масла и действай! Чакаме резултати.  Wink
И аз трябва да пробвам хидратиращия шампоан с балсама, защото с него не си паснахме нещо.

aiki_ira, аз не говоря за ботокс ампулата.  Naughty Там на всички ни е ясно, че запечатваме с маска. Макар, че аз ботокса го прилагам с протеин и нямам нужда от маска след това.  Thinking
Аз говоря за другите ампули и концентрати, те са много, няма да изброявам сега. След тях не съм слагала маска. Никога. Предполагам, че и Feeling като е писала поста си е имала предвид това.  Wink

балеринка, слънцезащитните серии се нищеха в миналата тема. Пусни една търсачка.

~Étoile~, и аз хидратирам с масла точно като теб. А по повод чупките- малко са тези, които ползват такъв тип продукти, заради това остава висящо и питането ти. Някой беше похвалил един активатор на Лакме.
За да не е гол записа да похваля този активатор за къдрици на Лакме. Чудесно оформя къдрици с дифузер,при положение,че косата ми баш не е чуплива,еластични,подхранени изглеждат,а и фиксирани,акар и степен 2 Peace

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 13:26 от Анч

Общи условия

Активация на акаунт