Професионални серии за коса - 30

• 47 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 615

Може някой да използва и маска преди или след ампулата. Аз лично, не се сещам за пример, но ще ми е интересно, ако сподели, който го прави.

В салоните има четири вида ритуали - есенциален (шампоан, ампула, термозащитен крем), интензивен (шампоан, маска, термозащитен крем), сюблимен (шампоан, ампула, маска, термозащитен крем) и термоактивен (шампоан, 2 ампули, маска, термозащитен крем). За мен няма една оптимална комбинация, редувам ги, но с годините забелязвам, че само с ампула не ми е достатъчен, а предпочитам последните два вида - веднъж или два пъти в месеца.

ПП Говоря за Керастаз.

# 616
*dreamer*, за мен Цимента(anti usure) е по-силен продукт.   Peace

...Може някой да използва и маска преди или след ампулата. Аз лично, не се сещам за пример, но ще ми е интересно, ако сподели, който го прави.....

не следя дискусията от началото, аз винаги ползвам маска/балсам след ампула  Peace

Междувременно ме светнаха на ЛС, че ти правиш така, не съм знаела, наистина.   Blush

А как процедираш - върху ампулата маска/балсам(в смисъл на запечатване) или ампулата се измива и след нея се нанася маската/балсама?  

# 617
...Може някой да използва и маска преди или след ампулата. Аз лично, не се сещам за пример, но ще ми е интересно, ако сподели, който го прави.....

не следя дискусията от началото, аз винаги ползвам маска/балсам след ампула  Peace
+ 1  Simple Smile Винаги ползвам маска, независимо дали съм ползвала ампула преди измиването, или ще ползвам след него. Ампулата няма значение каква е.

# 618

Може някой да използва и маска преди или след ампулата. Аз лично, не се сещам за пример, но ще ми е интересно, ако сподели, който го прави.

В салоните има четири вида ритуали - есенциален (шампоан, ампула, термозащитен крем), интензивен (шампоан, маска, термозащитен крем), сюблимен (шампоан, ампула, маска, термозащитен крем) и термоактивен (шампоан, 2 ампули, маска, термозащитен крем). За мен няма една оптимална комбинация, редувам ги, но с годините забелязвам, че само с ампула не ми е достатъчен, а предпочитам последните два вида - веднъж или два пъти в месеца.

ПП Говоря за Керастаз.

Много интересна информация.      bouquet
Твоите постове ги събирам като записки вече.   Blush

# 619
  • В мечтите
kim kardashian това беше  важно пояснение  Peace

# 620
И аз след ампулка концентрат не ползвам маски.  Blush

# 621
  • в 1001-та нощ
*dreamer*, за мен Цимента(anti usure) е по-силен продукт.   Peace

Междувременно ме светнаха на ЛС, че ти правиш така, не съм знаела, наистина.   Blush

А как процедираш - върху ампулата маска/балсам(в смисъл на запечатване) или ампулата се измива и след нея се нанася маската/балсама?  

винаги нанасям маската върху ампулата (без да отмивам ампулата) и в реда - шампоан, ампула, маска/балсам, финиш  Peace

например:

1. бейн др форс, вита цимент, цимент маска - върху ампулата, цимент термик
2. подсилващ шампаон матрикс биолаж, ампула матрикс биолаж - подсилваща или за обем или за задържане на цвета, подсилващ балсам матрикс биолаж, еластична пяна на лакме
3. подсилващ шампаон матрикс биолаж, ботокс серум, запечатка, гел за обем ОСИС ...

Peace

# 622
Много интересна информация.      bouquet
Твоите постове ги събирам като записки вече.   Blush

и аз чета твоите с интерес. Simple Smile

# 623
Анч, да си сверим часовниците с теб.   Blush    Hug

Алена       bouquet

# 624
Feeling, наистина сме за сверяване.  Blush
Ама аз не ползвам маска след концентрат, защото усещам косата си чудесно след него и сякаш се стремя да запазя този чуден резултат и не искам да го развалям с маска.  Joy Blush

kim kardashian, пусна ни мухи в главите и сега гледай какво става! Crazy
Сега ми идва друг въпрос в главата. В кои случаи могат да се ползват две ампули? В смисъл от кои серии?  Blush
Ненастни сме, ей!

# 625
  • в 1001-та нощ
Feeling  Hug Blush Heart Eyes    bouquet

kim kardashian   bouquet и за мен беше интересно да прочета за салонните ритуали, виждам ги описани по сайтовете на керастаз, но не съм се задъкбочавала в такъв разрез, а и това предполагам се представя на обученията, не е публична информация   bouquet

предлагали са ми да опитам без маска след ампулата, но все имам чувството, че нещо не е достатъчно, няма "смазка" и усещането за кондициониране  newsm78 а може да е и защото една ампула е малко за моята коса, вече слагам по 2 броя, но пак нещо ми липсва, дори да е субективно усещане  Blush карам си с маска след това и съм доволна   bouquet

# 626
  • в 1001-та нощ
Feeling, наистина сме за сверяване.  Blush
Ама аз не ползвам маска след концентрат, защото усещам косата си чудесно след него и сякаш се стремя да запазя този чуден резултат и не искам да го развалям с маска.  Joy Blush

може би за теб е достатъчно, щом така го и усещаш  Peace това е по-важното, аз вече писах при мен как е  Blush

# 627
  • Плевен
Термо протектора на Лакме ми е любим  Heart Eyes

Аз също пробвах хидратиращият шампоан на Афоджий, заедно с хидратиращият балсам (него го бях взела като 2-ра стъпка след протеина, но нещо не си паснахме, но със шампоана ми е ок) и резултата е хидратирана, бляскава,  плътна и обемна коса. Повечето хидратиращи продукти ми отнемат от обема, но този път си имам такъв. За финиш ползвах от Еликсира на Керастаз и спрея с кератин на ЧИ. Сложих и една ампула п-в косопад на Виши. Утре като стана от сън ще видя в какво състояние ще е косицата ми.

Като приключа с бамбуковата терапия на Алфапарф, ще премина на цимента на Керастаз. Това накъсване е много упорито, но и аз също съм  Simple Smile.  Според вас, коя маска е по-силна-Архитект или Ciment Anti Usure ? Последната не съм я ползвала. Сега чакам да заредят от Архитекта, че ми свърши, а имам шампоана и серума от серията.

Доволна ли си от серума на Архитекта,много му се чудя newsm78 Някъде бях чела, че чудесно си взаимодействат с Цимент термика. 

# 628
Анч, при мен е същата работа - чувствам си косата страхотно след ампулата. Ще опитам и да запечатам следващия път.   Wink

В момента се старая да достигна онова задоволително ниво на напомпан, хидратиран косъм, което имах преди 3 месеца след 2-седмично използване на Еластисайзър Е. + шампоан Олео Релакс + ампула Акуа Олеум, прилагано през миене.   Heart Eyes

# 629
Аа, още на следващото ползване на ампула ще запечатам и аз. Тук няма две мнения.  Grinning Да не изоставаме. Бързо да се "пренавием".  Laughing

Аз пък съм на вълна масла, масла и пак масла. Чудна работа вършат.  Crazy И след маслата едно протеинче. Crazy Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт