Професионални серии за коса - 30

• 47 697
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
аз бих взела спрея (стимулисте на керастаз) - аз и го имам и го ползвам, мисълта ми беше, че бих предпочела спрея пред шампоана  Peace ако можеш да си позволиш и двете, вземи и двете  Peace

# 241
  • Плевен
аз бих взела спрея (стимулисте на керастаз) - аз и го имам и го ползвам, мисълта ми беше, че бих предпочела спрея пред шампоана  Peace ако можеш да си позволиш и двете, вземи и двете  Peace
А какъв е ефекта от спрея? Сега не мога да го взема и него, защото съм набелязала и други неща, които са ми по необходими за цялостна грижа, та затова се насочих и само към шампоана Simple Smile

# 242

А какъв е ефекта от спрея? Сега не мога да го взема и него, защото съм набелязала и други неща, които са ми по необходими за цялостна грижа, та затова се насочих и само към шампоана Simple Smile

Стимулира израстването на нова коса, освен, че е противокосопаден.

Мили момичета, темата е сред любимите ми и ви чувствам близки. Моля, приемете виртуалната ми почерпка. Днес навършвам 23.    Hug

# 243
  • в 1001-та нощ
viv_pl, ето го спрея - да не преразказвам  Peace http://zlatnaribka.com/lechenie-protiv-kosopad-kerastase-specifi … -ml-297-1372.html

пробвай шампоана, щом си му хвърлила око, вярвам, че е хубав, тъкмо ще ни разкажеш

аз ползвам спрея с цел грижа за скалпа  Peace

в повечето случаи - за мен - шампоаните в противокосопадните грижи - основно подготвят скалпа за терапията, която трябва да последва (с лосион, ампули - накрая)

разбира се - и измиват косъма, може да има и уплътняване, енергизиращите - възбуждат кръвообращение в скалпа, за да активират кръвотока и храненето в космените фоликули, но това често води и до по-бързо омазняване (докато се ползва) - т.е. активизира се и действието на жлезите  Mr. Green

спреят - е само за корените, няма да уплътни косъма, но за това - друг спрей  Peace

# 244
  • в 1001-та нощ
Feeling, мила   bouquet , честит празник  Hug днес денят обещава да бъде прекрасен, с оглед чудото начало

ще се отдам на шоколадовото изкушение, а коктейлчето довечета

пожеланията - ще те оставя да си ги намислиш  Hug

bouquet

# 245
 newsm59 newsm59 Честит рожден ден, най-най-най любима моя русокоске!  bigdance2  bigdance2
Обичкам те  newsm51 и нека този рожден ден бъде най-хубавия и щастливия ти до сега!
Останалите пожелания ще получиш утре...  Gift

# 246
  • Плевен
 nbirthday и от мен, желая много сбъднати мечти и мноооого лично щастие   ura  party023  Gift

# 247
Feeling Честит празник! Много щастие, здраве и успехи ти желая   bouquet
Колко си младичка само  Flutter

# 248
Feeling Честит Рожден Ден ,много здраве,щастие и всичко най-най   hbdtu

# 249
Feeling , значи сме почти наборки с теб, мила. И аз съм на 23, но лятото ще стана на 24.  Hug Честит рожден ден !  bdbaloni happy bd baloni Каквото си пожелаеш да ти се сбъдва и винаги красива, здрава коса

# 250
  • Пловдив
Feeling, Честит Рожден Ден!!! Прекрасна въздраст. Да си жива и здрава, много щастлива и обичана. Не спирай да мечтаеш, да се бориш и да сбъдваш мечтите си.   bouquet Hug  Heart Eyes

# 251
Feeling честит рожден ден мила! Желая ти само хубави моменти и прекрасна коса!  bouquet
Колко си млада само!
(искам да видя и твоята коса Blush)

# 252
  • София
Feeling, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и успешно дипломиране!  Hug

# 253
Feeling,честит рожден ден! Tada Желая ти много здраве,щастие,късмет и да бъдеш много много обичана!   Hug

# 254
  • София
Feeling, честит рожден ден!!!
Пожелавам ти много незабравими мигове, изпълнени с прекрасни емоции и споделени с добри приятели!

Общи условия

Активация на акаунт