Професионални серии за коса - 30

• 47 712
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • в 1001-та нощ
всичко ще мине  Peace а и не се знае как точно ще й се отразят  Peace

# 226
  • София
Тая гореща ножица от преди доста време беше хит-ефикасност поне за мен не видях PeaceА и на мацката и е хубава косата ,причината не е горещата ножица със сигурност.

# 227
Много красиви коси наистина  bouquet
И здравословното състояние е много важно за разтежа на косата ,според мен.Аз близкоте години няма да имам хубава и дълга коса,заради химиите ,който пия Cry
В този случай здравето ти е по- важно. Косата расте, подобрява се, заздравява.  Hug

danielad, и аз така мисля.

# 228
  • в 1001-та нощ
аз до колкото разбрах - с тази ножица подрязва по-рядко връхчетата, може обикновената да не е била подходяща и да е накъсвала косъма

но ако косата не расте (бързо) или не расте здрава или ако има кратък живот и с горещата ножицата няма да има този ефект  Blush

Наде, преди време си споменавала си в темата (може би покрай обсъжданото накъсване - не помня съвсем), че косата ти е пострадала - снимките преди или след случката са  Blush изглежда здрава   Wink

# 229
Да,бях я изгорила,не изчаках да изсъхне спрея на Чи и цвърчеше на места,снимката е преди случката,подстригах я малко,с Афоджи се закрепи,сега е Ок ,полвам Архитекта на Керастаз Simple Smile  Случката беше преди 2 мес,по коледа и НГ . Но по принцип тя си расте бързо,нормален към тънък косъм е ,дори без особенни грижи и маски преди да открия професионалната козметика пак си беше дълга и не ми създаваше особенни проблеми въпреки русите кичури,от които много хора се оплакват ,че горяли косата.Сега се чудя дали да не я изруся цялата,знам,че доста от вас са блондинки,споделете много ли изгаря косата?

# 230
# 231
  • в 1001-та нощ
Nadeto... Hug   от 100 човека ще чуеш 100 мнения, но в моя случай - боядисвам само корени, дължините не ги пипам и леко застъпвам - т.е. сега, като боядисвам корени - леко мацвам и по местата боядисани предния път, иначе основата ми е - четворка-петица  Peace ; ползвам суперизсветляваща + 12% оксидант в съотношение 1:1.5

ако боядисвам цялата коса постоянно всеки път - ще изгори, но в моя случай има 1 боядисване, 1 застъпване и леко освежаване на дължините накрая за 2 минути с боя, вода и мат, после вече редовна поддръжка - това е ясно  Peace

пиша в 1 лице ед. число, но ме прави фризьор с проф. боя  Peace

# 232
Да кажа за Джойко - Joico K-Pak Revitaluxe Bio-Advanced Restorative Treatment.  Пробвах го днес. Хареса ми, прави косата мека и удобна за разресване. Остава си тежка и плътна. Може да се сравни с маската на Макадамия.След това си сложих и продукта за къдрици на Тиги -

Страхотен!
Веднага ми се вдигнаха къдрици, а моята коса е твърда, тежка и съвсем леко чуплива.
Сега остава въпросът, колко дълго ще се задържи така. Аз си мия косата на 4-5 дни и ако за този период си останат къдриците ще е идеално.

# 233
здравейте
Влизам да похваля ето този продукти които вчера получих  http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Rolland-Una-design-oil% … %D0%B0-250ml.html
Много лъскава,и жилава коса като усещане,много съм доволна,също и от бамбуковата маска съм много доволна- http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Alfaparf-Midollo-%D0%BC … %D0%B0-250ml.html
както и от ампулите за хидратация http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Alfaparf-Yellow-Hydrate … -6%D0%A513ml.html

# 234
  • в 1001-та нощ
Честито, DELI22

Melany99  Confused и аз чакам джойкото, но се надявах да на омекотява много  Rolling Eyes

# 235
Еее, момичета, аз докато се включа и изтървах снимките на косите  Confused
  Иначе за горещата ножица, както аз я наричам, аз от три години се подстригвам с нея, честно казано не знам дали има разлика, но продължавам за някакво успокоение  ooooh! Но не очаквайте чудеса във всеки случай,де.

Аз в момента съм мокра(измита) за втори път (пореден) с Хронолоджиста. Утре ще докладвам как е след втория път. Но ухае тооолкова хубаво  Heart Eyes Heart Eyes

# 236
Аз пък тъкмо исках да предложа на някоя от вас да си разделим новия р-р на Джойко-480 мл не са малко. Ама Мелани ни е изпреварила Peace,честито  bouquet Добре звучи ревюто Flutter

# 237
Да ви кажа за Джойко имам една на ум, но като ви прочетох така се случи, че при българската фризьорка като бях да ме подстригва и го видях в малка тубичка. Оказа се, че това е нещо като мостра и го взех.

a.l.e.n.a не съм сигурна, че омекотява много, азз така и не оставих косата ми да изсъхне и сложих препарата за къдриците, а той общо-взето втвърдява.

И нали знаеш, че на всяка коса по различен начин се отразява.

# 238
  • в 1001-та нощ
о, да  Peace ще го вкарам в действие при всички положения  Blush

# 239
  • Плевен
Този шампоан дали е подходящ за превантивни мерки против косопад http://zlatnaribka.com/shampoan-za-iztynqvashta-kosa-kerastase-b … -ml-297-3498.html
Забелязвам от известно време малко повече косми по четката, но все още не е много зле положението, та ми се иска да взема мерки предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт