Професионални серии за коса - 30

• 47 560
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Много ви благодаря момичета за бързите отговори  bouquet.Помагайте моля ви какво да взема, защото косата ми е доста суха(може би поради факта, че е много къдрава), а много малко неща и се отразяват добре, например скоро фризьорката ме беше навила за Форс вектор шампоан и маска, но с тях положението ставаше плачевно, супер суха и хвърчаща.След това с Абсолют рипеър става една такава безформена и провиснала.А най-интересното е, че реших да рискувам и миналата седмица пробвах двустъпковия протеи на Афоджии и след него беше страхотна Rolling Eyes.Но въпроса е колко често мога да го ползвам и с какво да редувам newsm78

# 316
  • Варна
Алена , смятам да е ето с това -шампоан олео-релакс на Керастаз, 2 мин. реконструктор/вместо маска става ли?/,  балсамчето на Лакме за суха коса и накрая  арганово масло.... или вместо това с ботокса, да използвам ампулката за изглаждане и омекотяване Kerastase Oleo Fusion 12 мл.newsm78

yanads моята коса с къдрава с дебел косъм и много много суха а да не говорим за през лятото само след 2 часа на плаж и естествено  под чадър  ooooh! Моята фризьорка ми направи кератиновата терапия на ЕКS. Още след първата терапия имаше огромен ефект и се повишава след всяка следваща / хваля я много тази терапия и ще продължавам защото си заслужава/
Този месец си взех тази серия  http://zlatnaribka.com/category/teknia-deep-care-br-za-iztoshtena-kosa-329.html и съм супер доволна  Peace
Това което разбрах благодарение на тази тема и момичетата ,че трябва да да пробваш , за да намериш твоите продукти  Hug

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 17:10 от Полина-Малина

# 317
  • Варна
Здравейте, бихте и ми препоръчали термичен защитен продукт, който да мога да поръчам от Златна рибка? Косата ми е черна, боядисана, суха, особено горния слой. Необходимо ми е да предпазва при често сушене със сешоар и понякога стилизиране с преса. Благодаря Ви предварително!   bouquet

# 318
Здравейте мили дами Simple Smile,

С огромно извинение,  но нямах търпение да прочета цялата тема (и предишната) и с риск да повторя някой въпрос, моля ви препоръчайте нещичко за мазна коса. Мия всеки ден и до вечерта вече е непоносима Sad

# 319
  • София
Здравейте мили дами Simple Smile,

С огромно извинение,  но нямах търпение да прочета цялата тема (и предишната) и с риск да повторя някой въпрос, моля ви препоръчайте нещичко за мазна коса. Мия всеки ден и до вечерта вече е непоносима Sad
Моята я мия в най-добрия случай през ден,моята също много бързо се омазнява,но за шампоаните за мазна коса не мога да се изкажа добре,още повече влошават проблема и скалпа се раздразва,пресушава ...
 За себе си съм забелязала че продуктите за обем ми действат добре,но на други момичета от форума им се случва точно обратното.

# 320
yanads, Моята коса също е доста къдрава и суха, мога да ти препоръчам маската Intense repair
Аз ползвам нея с Еластайзера Екстрийм и не ми слягат хич къдриците  Simple Smile
Много добре ми действа и 2-минутния реконструктор на Афоджи, както и протеиновата терапия с хидратиращия балсам пак на Афоджи, Косата ми не е третирана и не ползвам преса  Hug

# 321
Здравейте, бихте и ми препоръчали термичен защитен продукт, който да мога да поръчам от Златна рибка? Косата ми е черна, боядисана, суха, особено горния слой. Необходимо ми е да предпазва при често сушене със сешоар и понякога стилизиране с преса. Благодаря Ви предварително!   bouquet

Точно на предишната страница са обсъждани термозащитни продукти.   Peace

yanads, може би не си видяла - питах те дали си пробвала с обикновения Еластисайзър?
Ти ще усетиш колко често да ползваш протеина - всяка коса понася според индивидуалните нужди, но не забравяй, че е с натрупване, т.е. ако прекалиш ще "обърнеш" ефекта.   Peace

или вместо това с ботокса, да използвам ампулката за изглаждане и омекотяване Kerastase Oleo Fusion 12 мл.newsm78

С две ръце бих препоръчала Kerastase Oleo Fusion и Aqua Oleum за изглаждане и дълбоко подхранване. Аз също съм с плътен косъм и ми понасят прекрасно.   Heart Eyes

# 322
Feeling С обикновения Еластайзер не съм пробвала само Екстрийм, но като видях ефекта от него и ме достраша да пробвам пак.Вече са ми на привършване шампоаните и маските и се чудя сега с какво да се зареждам newsm78.Другото което на моята коса изобщо не и понася това е L2, пробвах да слагам по малко и по много и резултата все един и същ, става толкова твърда, че направо буче, като метла Mr. Green.

# 323
Feeling С обикновения Еластайзер не съм пробвала само Екстрийм, но като видях ефекта от него и ме достраша да пробвам пак.Вече са ми на привършване шампоаните и маските и се чудя сега с какво да се зареждам newsm78.Другото което на моята коса изобщо не и понася това е L2, пробвах да слагам по малко и по много и резултата все един и същ, става толкова твърда, че направо буче, като метла Mr. Green.

Обикновения е доста по-слаб. Не е така интензивно омекотяващ. За да си сигурна, че е от Еластисайзъра, дай шанс и на стандартния вариант в пробна опаковка.   Peace
Изненадах се като прочетох, че косата ти се втвърдява от Л2. В него има леки хидратиращи съставки и РН 3.0.   Не оспорвам думите ти, просто ми е странно.   Peace

Шампоанът Архитект вече е с повишена цена.   Confused
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-silno-iztoshtena-i-nakysana-k … -ml-296-3494.html

Дали и другите продукти ще го последват?   Confused

# 324

Момичета,какво е това L2?  Искам да пробвам дали косата ми ще стане толкова желано твърда?

# 325

Момичета,какво е това L2?  Искам да пробвам дали косата ми ще стане толкова желано твърда?

http://zlatnaribka.com/category/l2-br-dvufazen-balsam-bez-izplakvane-426.html

Хайде да помоля, ако още някой има впечатление за втвърдяване от Л2 да сподели. Аз лично за пръв път чета, писах, че принципно действието му не е такова, но явно не ме четат.   Peace

Да не остане някаква масова заблуда към новите в темата, че целта на Л2 е да втвърдява и после хората да се чудят защо този спрей "не действа".   Peace

# 326
И на мен ми направи впечатление днес,че Архитекта е с повишена цена и никак не ми хареса  Crossing Arms .Май масово навсякъде започнаха да вдигат цените,данеби да им правим голяма реклама и да има голямо търсене и да им вдигат цените  newsm78
Л2 на мен не ми втвърдява,даже напротив  Peace

# 327
milisa Л2 е спрей без отмиване на Лакме и на повечето хора действа омекотяващо. Втвърдяващи са по-скоро протеиновите финиши без отмиване като този със зелен чай на Афоджи и Редкен САТ. Или просто си вземи стилизиращи продукти.

# 328
  • в 1001-та нощ
milisa, и на мен ми омекотява, за хубаво и еластично, умерено втвърдяване - еластичната пяна на Лакме, а преди това грижата с отмиване да е протеин   bouquet

yanads, пробвала ли си арганови серии - моите впечатления са, че хидратират и омектяват много деликатно и с блясък, без да има излишни нежелани ефекти  Blush

Sassie   bouquet благодаря  Heart Eyes

# 329
Здравейте момичета Hug
На мен Л2 ми е мнооого слаб и хич не мога да усетя действието му( все едно се пръскам с вода), но си се пръскам де и то редовно. Много хубаво мирише Heart Eyes
Може би си действа, но определено не усещам. За втвърдяване и дума да не става Simple Smile

Момичета да ви запитам с коя маска от лореалските мога да заместя Интенс Рипер-а
Може ли някой който е ползвал някоя от тези да ги сравни по тежест
http://zlatnaribka.com/maska-za-ukrepvane-na-kosata-loreal-age-s … -ml-240-1828.html
http://zlatnaribka.com/maska-za-izglajdane-loreal-lis-ultim-200-ml-246-1443.html http://zlatnaribka.com/botoks-maska-za-plytna-i-gysta-kosa-lorea … -ml-247-2435.html
http://zlatnaribka.com/maska-sled-slynce-loreal-solar-siublim-20 … -ml-244-1540.html

Знам, че най- вероятно са много различни от интенса, но поне да не се хвърлям на сляпо  Hug
Косата ми е суха и къдрава, нетретирана

Общи условия

Активация на акаунт