Професионални серии за коса - 30

• 47 519
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Ще се справиш  Hug

какви финиши имаш  Rolling Eyes

# 556
Колко пъти месечно е добре да се прави ботокса? Thinking

# 557
  • в 1001-та нощ
серумът го дават с трайност до 10 измивания  Peace за около месец  Peace

# 558
Feeling, защо си се ориентирала към Джон Фрида?

В блонд темата се обсъжда един изсветляващ спрей за блондинки, та ми стана интересно.   Blush    Hug

Аз също ползвам Матрикс Биолаж, хидратиращата серия. Този шампоан и ултра хидратиращ балсам. Бих ги сложила до Мойсчър Екстрийм на Кингсли, в личната си класация.

# 559
Колко пъти месечно е добре да се прави ботокса? Thinking
Аз ползвам на 3 седмици веднъж  Peace Тогава се боядисвам и след боята слагам ампулка. През другото време маската за дом. употреба от серията, но не повече от 1 до 2 пъти, защото редувам нещата, които имам.

a.l.e.n.a, как усещаш серията "биолаж"  Praynig Сподели повече за нея  Hug Главно за балсама и шампоана ми е интересно  Blush
Feeling сега видях, че си писала  Hug, радвам се, че и ти се включваш с отзиви.  bouquet

# 560
  • в 1001-та нощ
много добре балансирана серия, шампоанът е много приятен, не премива, няма силни миризми  Peace

косата остава витална, гъвкава, подвижда и "подсилена", умерено уполътнена, няма перушинест ефект или прекалена твърдост

умерен, балансиран продукт  Peace

# 561
Имам малко от коприната,малко от топката на Тиги,маслата на Орофлуидо,балсам за къдрици на Лакме,крем за къдрици сплендор на ЛП(косата ми е чуплива към ест.къдрава)Мисля сега да сложа малко коприна и кремчето на Лакме,че не съм го пробвала.Ти какво мислиш?
Малко извън темата:Гледам Търси се в момента и завиждам за косата на по-тъмнокосата водеща.Изглежда страхотно здрава и блестяща. coolcool

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 11:09 от Anlita

# 562
a.l.e.n.a, много мерси за бързия отговор  Heart Eyes  bouquet

Аз вчера пробвах серията Вела Енрич, но за тънка коса.
Шампоана ми се стори като за терапия, по измивен, леко изсушаващ, според мен нещо средно между шампоана на Дийп Кеър и на Афоджий за изтощена коса Rolling Eyes.
Маската много добре овлажнява, но без да усещам масла, компенсира изцяло сухотата след шампоана, косата е лека след нея има обем, мисля, че само маската може да се използва на поредни миенета и често, но предполагам ще ми дойде лека, ако съм с много сухи краища. Ще я комбинирам с по-нежен шампоан, този от серията ще запазя за преди боядисване. Blush

# 563
Да се обоснова за незапознатите със серията Хидратерапи - дълбоко хидратираща е. Напоява косъма.
Допълвам се, за да не се получи разминаване в очакванията.   Peace

# 564
Да се обоснова за незапознатите със серията Хидратерапи - дълбоко хидратираща е. Напоява косъма.
Feeling, мислиш ли, че балсама (аз по него се загледах), ако се комбинира с друг шампоан би довел до омазняване, липса на обем или слепване на по-тънка коса. Маслен ли е или хидратацията идва от друго newsm78

# 565
  • в 1001-та нощ
aiki_ira, аз много харесвам серията за плътен косъм  Blush и ми се видя по-слаба от Дийп кеър, но и аз Дийп кеър я усещам по-остра и пресушаваща  Rolling Eyes на някои момичеа им омекотява, на мен не  Rolling Eyes

Anlita  Hugна твое място бих започнала с по-не маслените - по-леките финиши и ако са недостатъчни бих градирала към по-тежки  Peace

# 566
Feeling, мислиш ли, че балсама (аз по него се загледах), ако се комбинира с друг шампоан би довел до омазняване, липса на обем или слепване на по-тънка коса. Маслен ли е или хидратацията идва от друго newsm78

Разбира се, зависи от шампоана. С лек шампоан, вероятно ефектът няма да е толкова силен.
С какво евентуално мислиш да комбинираш балсама?
Аз ще потърся съдържанието или ще го препиша от опаковката.     Hug

# 567
# 568
Разбира се, зависи от шампоана. С лек шампоан, вероятно ефектът няма да е толкова силен.
С какво евентуално мислиш да комбинираш балсама?
Аз ще потърся съдържанието или ще го препиша от опаковката.     Hug
Бладодаря Hug Още не знам, може би за обем на Чи или някой за боядисвана коса, който да не толкова хидратиращ. Просто откакто се загорори за Матрикс раглеждам нещата им и исках да съвера повече отзиви Rolling Eyes. Не бързам да взимам нищо сега, защото доста насъбрах, а си ги харесвам и ми вършат чудесна работа Blush. Но ще имам предвид за по-нататък. Rolling Eyes  bouquet

# 569
Анч, ти ме подтикна към него... Crazy Благодаря ти!
Точно заради това ми беше малко притеснено, но вече не ми е.  Mr. Green

Аз тази вечер пробвах 2-минутния реконструктор без маска след него. Усещам краищата по-сухи от предишния път, когато сложих маска.
Явно косата ти усеща протеините повече. Аз бих ползвала маска след 2 мин. тогава.  Wink

Много хвалите хидратиращия шампоан на Афоджий, по хубав ли е от този за изтощена коса? Става ли за по мазни корени?
Незнам дали следствие от прилагането на 2-стъпковия протеин Афоджий, но  вече четката ми няма нужда от почистване  Mr. Green. Почти до 0 е сведено  падането на косата ми, а не съм я подстригвала от 3-4 месеца  Wink
Аз имам и двата шампоана на Афдожий и не мога да кажа кой е по- добър. Мого различни са двата, за да бъдат сравнявани. Ти какво целиш?
Обсъдихме, че на някои им омазнява доста по- бързо, но при други не. Виж на 36 страница в тази тема за повече инфо, за да не се повтаряме.
Не знам дали протеина има отношение към спиране падането на косата.  Rolling Eyes

Grinning Ще пробвам днес твоя вариант  Crazy А ти с какъв шампоан миеш скалпа? Снощи се чудех за някакъв шампоан за комбинирана коса, каквато е моята- бързо омазняващи се корени и природно по-сухи дължини.
Асортиментът ми е доста богат- шампоан на Дюкре, на РФ, на Сери и т.н.  Laughing Не съм ползвала шампоан за комбинирана коса, някак си ми е странно- как на дължиние ще действа по един начин, а в корена по друг. Нали съдържанието е едно и също в крайна сметка.  Grinning

Анч, тези проблеми по скалпа, за които говориш малко ме притесниха Rolling Eyes - имала ли си подобни проблеми преди от друг продукт или за пръв път се появява newsm78
Аз пък не се притеснявам. Както казах според мен шампоана ми запушва скалпа- не може да отмие хубаво себума, получава се запушване и се появяват пъпчици. Като не го ползвам върху скалпа, а само за дължини- нямам проблем. Това, че при мен е станало така, не означава, че и при друг ще се получи.  Thinking
Получавало се е същото, когато ползвах масла и ги държах повече от два часа.
Нямам опит с други хидратиращи шампоани и не знам дали и те няма да ми действат по същия начин, но най- вероятно да, ще се получи същото. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт