Професионални серии за коса - 30

• 47 485
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Аглая Епанчина, страхотна терапия си направила.   Peace
Единствено се чудя за стоенето цял ден с найлонова шапка. Чела съм, че не трябва да се стои продължително време, за да не се задуши скалпа.

И аз се зачудих, но в този случай спазих указанията. И за еликсира, и за маслата пише, че са нощна грижа - пише да се сложат преди сън, а на сутринта да се измият. За маслото е дадена и опция за по-малък престой с нагряване:

Directions for use:
- Overnight: Massage Fushi Really Good Hair Oil into your scalp and leave overnight, allowing it to go deep down and nourish your hair from the roots. Wash the next morning and your hair will feel softer and much more conditioned then before.

- 2 Hour: For more intensive conditioning massage Fushi Really Good Hair Oil into your scalp and then wrap your hair with a steaming towel for at least half an hour. Wash the oil out of your hair, your hair will feel wonderfully replenished and shinier

Да, май я няма найлоновата шапка, но пък дългият престой е налице. Във всеки случай ми се отрази добре.

# 586
Във всеки случай ми се отрази добре.

Това е най-важното.   Grinning   Peace

За млякото и термичния крем на серията Нутритив на Керастас..тъй като четох тук,че примерно не може от Циментената серия на същата фирма да се ползва само шампоан и термично мляко примерно..трябва да има елемента маска и по между им ампулите,за да се подобри косъма..Моята коса е тънка,рядка и се къса адскки много..и се двоумя м-у дълбокото подхранване и цимента..но казано честно просто се забърках..а искам да си поръчам нещо качествено,за да си подобря косата..Боядисвах се с уж професионална боя BSB на Диксан,но ми изгоря..и мисля и боята да сменя,нещо като профеиосналната на Лореал..но четох че и тя изгаряла..и изобщо лудница.Ще ви бъда много благодарна за компетентно мнение,което го имате виждам тука повечето  Hug

Пак не успя да ме разбереш.

Назови името на двата продукта - термичното мляко е Нектар Термик, а за кое друго мляко питаш, не разбирам.   newsm78

Защо да трябва да има маска между шампоан и ампула? Къде чете това? Аз, когато ползвам ампула, пропускам маската, защото ампулата е достатъчно интензивна.   Peace

При всички случаи, едно добро подхранване преди оздравителната терапия(зелената серия), е по-добрият избор.   Peace

# 587
  • В мечтите
Feeling става въпрос за това http://zlatnaribka.com/hidratirashto-mlqko-kerastase-lait-vital- … -ml-298-2347.html и това http://zlatnaribka.com/termichen-krem-za-suha-kosa-kerastase-nec … -ml-298-1762.html.. а за ампули че е хубаво да има съм чела тук из тези форуми..Добре..значи..аз мога да взема шампоан..ампулите примерно..и термичното мляко  Rolling Eyes

# 588
Belloslava,да спаделя  аз се боядисвам с професионалната на Лореал маджирел номер 7 и озобщо не ми изгаря косата,много съм доволна ,от години само с нея се правя през два месеца,дори след боядисване  става от тази боя много лъскава ,това са моите впечатления

# 589
А може ли някой да ми каже какви масла съдържат есенциалните масла на Афоджий? Иска ми се нещо маслено да взема,но се колебая дали само масла или маска с масло/а newsm78 И това Орофлуидо го заглеждам...дайте съвет,че косата ми е жадна в момента за масла и нещо дълбоко хидратиращо и подхранващо. След обезцветяването не съм я подстригвала и искам да удържа малко още.

# 590
  • В мечтите
Belloslava,да спаделя  аз се боядисвам с професионалната на Лореал маджирел номер 7 и озобщо не ми изгаря косата,много съм доволна ,от години само с нея се правя през два месеца,дори след боядисване  става от тази боя много лъскава ,това са моите впечатления
Благодаря много.. Heart Eyes

# 591
sladurka, на мен есенцеалните масла на Афоджий са ми супер любими и си ги слагам и в маски преди шампоана, когато имам нужда, но не искам еластисайзер, и в маски след шампоана също си добавям.
Даже аз предпочитам една по-лека маска, която е овлажняваща и мога да ползвам по-често, а при нужда към нея да добавям и есенциалните масла  Blush.
Единсвено като финиш не се спогодихме нещо Rolling Eyes, но това са си бели кахъри Mr. Green. Ако искаш ще препиша състава и ще ти го пратя на ЛС  Hug

Айде ще го допълня тук състава, ако е интересен и за други. Светна ми, че Дачита   bouquetго беше пускала в по-стара тема и го бях съхранила.
 Есенциалните масла:
INGREDIENTS: Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Prunus  Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil , Isopropyl  Myristate, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl  Silanetriol , Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil , Mauritia Flexuosa Fruit Oil , Butyrospermum  Parkii (Sea Butter) , Panthenol, Tocopheryl  Acetate , Phytantriol , Lanolin Oil , Trimethylsiloxyamodimethicone, C11-15 Pareth-7 ,C12-16 Pareth-9 , Glycerin , Trideceth-12 , Propylparaben, BHT, Benzyl  Salicylate ,Butylphenyl   Methyl  Propional, Citronellol , Hexyl  Cinnamal , Hydroxyisohexyl  3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool , Fragrance (Parfum) , Red 17 (CI 26100) , Yellow 11(CI 47000)

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 20:59 от aiki_ira

# 592
http://www.folica.com/hair-care/hair-treatments/aphogee-essentia … ab=specifications

Ето съставана есенциалните масла. Само сверете дали са същите.

# 593
Feeling става въпрос за това http://zlatnaribka.com/hidratirashto-mlqko-kerastase-lait-vital- … -ml-298-2347.html и това http://zlatnaribka.com/termichen-krem-za-suha-kosa-kerastase-nec … -ml-298-1762.html.. а за ампули че е хубаво да има съм чела тук из тези форуми..Добре..значи..аз мога да взема шампоан..ампулите примерно..и термичното мляко  Rolling Eyes

Сега те разбрах.   Wink

Може някой да използва и маска преди или след ампулата. Аз лично, не се сещам за пример, но ще ми е интересно, ако сподели, който го прави.
На кои ампули си се спряла?
Ако искам дълбоко подхранване, ползвам ударно седмица-две ампули, след което минавам на маска и периодично ползвам ампули - като поддържаща терапия.   Peace

Ще взема и аз да пробвам есенциалните масла.   Heart Eyes

Сега съм на напомпващо хидратиране - Еластисайзър Е., шампоан Олео Релакс, ампула Акуа Олеум/ маска Олео Релакс и подходящи финиши.   Heart Eyes

# 594
Feeling, благодаря, значи мога да си ползвам млеката и на суха коса.  Hug

А според вас кое от термо млеката на Керастаз да взема? Нектар термик, Хрома термик или циментовото? newsm78 С какво се различават като усещане? Може би все пак да пробвам циментовото предвид тънката ми, изтощена коса? Нали уж серията уплътнава... newsm78

Иначе спрея на Лакме е най-нелепнещия продукт от този род, който съм ползвала, но като цяло се оказа че предпочитам млеката Peace

Кой спрей-термозащитен на Лакме имаш предвид? Не ми казвай, че ТОЗИ  Simple Smile На мен ми е отвратителен, и друг тук беше писал, че му лепне ужасно. Ако при теб действа без лепкавост бих се зачудила на какво се дължи това толкова различно усещане.  Thinking

Dusty wind, ами да ти кажа специално спрея на Лакме съм слагала и на мокра и пак Sick А на Кевин Мърфи, който съм слагала само на суха - е няма такъв ефект!  Heart Eyes Никаква лепкавост, а косата се стилизира със сешоар или преса още по-лесно. Отново бих си го взела но ми се искаше хем нещо малко по-евтино, хем по-различно просто за опит...

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 21:22 от ♥Пандичка♥

# 595
Можеш, да. Но дори да го ползваш вечерта(примерно) и да искаш да се изправиш на сутринта, няма смисъл да слагаш пак - то продължава да действа.   Peace    Hug

Цимент Термик наистина дава уплътняващо усещане. Хрома Термик, от друга страна, е по-воднист, не утежнява и прави косата много бляскава.

Изборът е твой, но като те чета, си мисля, че Цимент Термик ще оправдае повече очакванията ти.   Wink

# 596
Feeling, а третото Нектар Термик с какво е специфично? И още... Хрома термик е за боядисана коса и за блясък, така ли?

# 597
aiki_ira , Анч много ви благодаря момичета Hug Hug Hug Честно казано от състава разбрах масло от шеа и сладък бадем,друго малко не го разбрах,но щом ги хвалите явно за цената са си супер. Въртеше ме за нещо по-луксозно като масла Crazy,ама вс епак на тях ще се спра. Иначе си спомням,че някой беше ползвал Орофлуидо,ама не помня кой Blush

# 598
Feeling, а третото Нектар Термик с какво е специфично? И още... Хрома термик е за боядисана коса и за блясък, така ли?

Нектар Термик е с масълца. Има възможност да ти утежни. Аз например, всеки път го разтръсквам енергично, защото иначе маслата се отделят. Но пък е в пъти по-иконимичен от Хрома-та.   Peace

Хрома Термик е за блясък, точно така. И наистина е много бляскава косата след него.   Heart Eyes
И е лек, много лек и приятен продукт.   Peace

# 599
Фийлинг  Hug Ще помисля кой между Хрома Термик и Цимента да взема, защото и двете звучат като нещо, кеото много би ми допаднала, макар ефектът им да е противоположен.  Grinning

И аз много се чудя за този турбо хидратиращ шампоан на Афоджий. По принцип мия косата през ден, понякога през 2, но се притеснявам да не вземе пък толкова да ми омазнява, че да трябва да я мия почти всеки ден.  newsm78 Моята коса по принцип винаги е била по-лесно омязняваща се и нуждаеща се от миене макс през ден...  Thinking

Дайте алтернатива, момичета за средно хидратиращи шампоани. Разните му там на Керастаз Бейн сатин, Архитект и т.н??? Да имам избор и да мисля.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт