Професионални серии за коса - 30

• 47 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Има леко накъсване   Sad
Благодаря Feeling  bouquet ще пробвам Биотик серията Hug

# 661
Има леко накъсване   Sad
Благодаря Feeling  bouquet ще пробвам Биотик серията Hug

2-минутния реконструктор ще оздрави леко косата, но щом забелязваш накъсване, не е зле да вземеш двустъпковия протеин + хубав хидратиращ балсам. Друг вариант - концентрата Форс Вектор, който да нагряваш със сешоар и увита, в найлонова шапка, коса. Аз лично така преборих накъсването - 2 пъти седмично такава терапия с концентрата.

Успех!    Hug

# 662
Благодаря за бързия отговор  Hug
Ще помисля как да ги съчетая нещата и правя поръчка в рибката Simple Smile
Хубав ден и маного здрава грива ти пожелавам Feeling  bouquet

# 663
Понеже освен с масълца, ампули и маската на ФК не разбрах с какво друго може косата да бъде подхранена ПРЕДИ измиване я да ви питам: ползвали ли сте например Йогурт маската или пък някоя маска от Керастаз Нутритив или която и да е друга преди измиване???  Whistling Навлажнявате, втривате и стоите известно време със шапка, след което измивате и след шампоана примерно само балсам+някакъв финиш???  Mr. Green

И още: аз ли не гледам, където трябва или във ФЮ няма ампули?  newsm78 Намерих само един вид от циментовата на Керастаз.  Thinking

# 664
  • в 1001-та нощ

доста са различни като финално усещане  newsm78, на ЧИ е доста специфичен, на мен не ми пресушава, но ако прекаля усещам косата мръсна  Peace

този на Афоджи - също не ми пресушава - усещам го дори лек, може би съм изключение, защото на всички им е тежък  newsm78

не знам от каква гл.т се интересуваш  newsm78 , ако трябва да избирам - предполагам ще ползвам на Афоджи  newsm78

# 665
♥Пандичка♥, малко ли ти се струват тези начини за хидратация и подхранване? То какво друго остава като продукти? Маслата са с различна насоченост- асортимента им е доста богат. Grinning   Rolling Eyes Hug
Можеш да правиш дълбоко подхранване с готова маска под шапка със загряване. Това също е вариант.

a.l.e.n.a, aко използвам пяна и дифузер след реконструктора със зелен чай изобщо не го усещам като тежък продукт.  Peace Ти стилизираш косата си по различен от нас начин и я носиш начупена. Това също е много важно да се уточни.  Blush
При една изправена коса и най- малкия дефект се забелязва.

# 666
♥Пандичка♥, малко ли ти се струват тези начини за хидратация и подхранване? То какво друго остава като продукти?

Точно за това питам. Не знам защо си мислех, че трябва да има и други готови маски за подхранване преди измиване, но явно греша и като се замисля то си има логика.  Laughing Все пак след измиване косъмът е "отворен" и поема максимално. Laughing Ама и ти пък, прояви малко разбиране, все още съм си новаче и се уча от вас.  Mr. Green Hug Wink

По този повод я кажете за все още обърканото ми АЗ - когато говорим за кератиновия мист или за кератиновия спрей "по-тежък" означава по-мазен и отнемащ от обема ли?  Mr. Green Hug

# 667
  • Пловдив
Аз имам и спрея с кератин на ЧИ и р-ра със зелен чай. На моята коса, определено са доста различни като усещане. Като съставки не мога да коментирам, въобще понятие си нямам от съдържание на каквото и да било. На моята коса спрея с Кератин е по-лек, някак си не се усеща. С р-ра нещо трудно се разбирам, от него връхчетата ми стават едни такива хвърчащи.

# 668

По този повод я кажете за все още обърканото ми АЗ - когато говорим за кератиновия мист или за кератиновия спрей "по-тежък" означава по-мазен и отнемащ от обема ли?  Mr. Green Hug
Според мен може да значи и по-пресушаващ, втвърдяващ, защото става дума за кератинов продукт newsm78,
a.l.e.n.a ти какво  имаш предвид?

От отзивите, които тук съм чела си мислех, че реконструктора  със зелен чай е по-силния като протеинов продукт - от него е възможно повече да се пресуши косъма или да се втрърди, аз кератинови мист в началото също го чувствах поизсушаващ но не кой знае колко, а сега изобщо не го чувствам да ми пресушава, само ми придава някаква лека плътност. Rolling Eyes
Предполагам, че по-силно протеинов продукт от този сорт спрейчета на Чи е този, но не съм пробвала: http://zlatnaribka.com/podhranvasht-keratinov-spreji-chi-silk-ke … -ml-277-3477.html

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 15:51 от aiki_ira

# 669
  • Пловдив

По този повод я кажете за все още обърканото ми АЗ - когато говорим за кератиновия мист или за кератиновия спрей "по-тежък" означава по-мазен и отнемащ от обема ли?  Mr. Green Hug
Според мен може да значи и по-пресушаващ, втвърдяващ, защото става дума за кератинов продукт newsm78,
a.l.e.n.a ти какво  имаш предвид?

На мен така ми действа р-ра със зелен чай.

# 670
По- тежъж демек повече се усеща, по- силен.
В реконструктора на второ и трето място има Hydrolyzed Keratin и Hydrolyzed Silk, заради това действа доста по- силно. Той си е силно протеинов продукт.

Пандичке, аз с разбиране подхождам към теб.  Hug

aiki_ira, като съставки този май ще се окаже по- силен, да.

# 671
  • в 1001-та нощ
да  Peace и аз това имам предвид обичайно

в "по-тежък" влагам, че ми омазнява повече, в "по-силен", че ми пресушава повече

# 672
да  Peace и аз това имам предвид обичайно

в "по-тежък" влагам, че ми омазнява повече, в "по-силен", че ми пресушава повече

Значи, ако правилно съм разбрала - ти чувстваш "по-тежък" кератиновия на Чи и "по-силен" реконструктора на Афоджий newsm78 Така ли е? Hug Аз отдавна се каня на Афоджито, ама реших да свърша кератиновия първо Rolling Eyes, днес можех да го пусна и него  Crossing Arms

# 673
Хаха.  Simple Smile Сигурно най-отдавна пишещите си разбирате подобни наложили се с времето терминологии. Но според мен често стават обърквания с термини като "по-тежък", "по-силен", "по-слаб", "по-агресивен" и пр, които подлежат на интерпретация от останалите четящи, съответно правенето на грешни изводи, а после и покупки.  Blush Извинете  Blush , ама аз да си кажа. Hug

# 674
  • София
Анч, за активатора за къдрици четох мнения и определено ще го изпробвам, но ми се искаше и серия някаква серия- шампоан + маска. Може би ще се спра на Лореал.
Аз по принцип се изправям, но ми се ще да разредя пресата, а пък косата ми не е достатъчно чуплива, за да я оставя просто така и ми трябва не

Feeling, концентрата Форс вектор в комбинация с кой шампоан и маска ползва, от серията или други?

Общи условия

Активация на акаунт