Професионални серии за коса - 30

• 47 439
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Feeling, концентрата Форс вектор в комбинация с кой шампоан и маска ползва, от серията или други?

Шампоанът беше този:
http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Se … nce-Shampoo-250ml

Точно по това време скалпът ми беше доста раздразнен и Сенси Баланс беше спасение за мен.
Не ми втвърдява косата този концентрат, но я прави жилава.
Маска не съм ползвала по време на терапията. След като приключих, взех Интенс Рипер.

# 676
Момичета дай те ми идея какъв продукт да си взема за крайщата на косата ми....много ми е пораснала,руса е,но в перфектно състояние,но от 2-3 седмици насам крайщата ми са много сухи!
Ползвам шампоан,маска,термозащитен продукт и още много неща на Керастаз,но ми се искаше нещо като олио..мазничко,иначе повечето ми продукти са от оранжевата серия! Олиото на Керастаз еликсир ултим не ми допада ooooh!

# 677
Момичета дай те ми идея какъв продукт да си взема за крайщата на косата ми....много ми е пораснала,руса е,но в перфектно състояние,но от 2-3 седмици насам крайщата ми са много сухи!
Ползвам шампоан,маска,термозащитен продукт и още много неща на Керастаз,но ми се искаше нещо като олио..мазничко,иначе повечето ми продукти са от оранжевата серия! Олиото на Керастаз еликсир ултим не ми допада ooooh!

Флуид Oleo Relax или серума Silk Wonder на Matrix.   Peace 

# 678
Боядисвам се с матрикс от около година и съм много доволна,преди 2 седмици бях на представянето им на новите им цветове за русото...невероятни са!!! За жалост нито един техен продукт не ми допада и косата ми седи като метла на другия ден Tired
а сега ще погледна флуида   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Serum-Oleo-Relax-125ml

това ли имаш впредвид ?

# 679
Аз също се боядисвам с Матрикс от 2 месеца насам. Получих офертата за новите им руси нюанси, но ще се запозная с тях на място след 7-10 дни.

Серума, който препоръчах го ползвам лично от 2-3 седмици и е чудесен. Като цвят наподобява коприната, но консистенцията е рядка като на флуида Олео Релакс.
По мое мнение, двата продукта по нищо не отстъпват един на друг.
Разбира се, само предлагам, няма да те убеждавам в нищо.   Wink

Олео Релакс е това, което си показала, да.   Peace

П.С.  Мога ли да те помоля да разкажеш подробно за представянето на новите нюанси на Матрикс? Може и на ЛС, за да не се изтълкува грешно.  Blush    bouquet

# 680
Ами на представянето във Варна мен ме боядисваха  Laughing Laughing Laughing  Sunglasses Sunglasses
Винаги съм била пепеливо руса,но решихме малко да променим цвета и ме боядисаха в един от новите им цветове "Мока",т.е. нюанса е мока,другите нюанси бяха пепеливо,шампанско и май още нещо.
Пускам и две снимки ..преди и след

Боядисаха ми цялата коса и по никакъв начин не ми се изтощи ,боята е много хубава,не щипе на скалпа,не сърби и косата ми има невероятен блясък.който на снимките не се личи. Всъщност казаха, че сега е модерно русото да е "цветно". С нетърпение очаквам да отида да се боядисам и мисля да пробвам цвета шампанско,който бил перлен. От всички марки,които съм ползвала определено матрикс имат най-добрите и щадящи бои. Не правя реклама! Само споделям и за жалост нямам нищо общо с фирмата,но пък имам късмет,че съм пробвала почти всичките им продукти. За жалост косата ми е адски третирана и всички фризьори се чудят как така е толкова дълга.
Всъщност на представянето разказаха доста за боята,за съдържанието и за действието й,но не съм фризьор и не съм съвсем запозната. С 2 думи новата боя има по-голям диапазон на изсветляване,с нея може да се боядисва цялата коса и е много щадяща.
Сега се сетих,че имам една невероятна маска на Матрикс,която се нагрява със сешоар и тогава се отмива,но рядко отделям време да си я правя.
Макар,че винаги съм се стремяла да ползвам хубави продукти,поддържам косата си дълга и жива със зехтин  Simple Smile
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/66518_17012929633 … 464_2659415_n.jpg

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 17:09 от neutralna_

# 681
  bouquet

От това, което виждам, много готин цвят са ти направили.   Heart Eyes   На втората снимка, по-назад се вижда серума, който ти предложих.  Simple Smile
Определено ще питам за новите цветове. Аз също съм със страхотни впечатления от боята.   Heart Eyes

# 682
  • Пловдив
neutralna_ , коя е маската?

# 683
Здравейте, момичета. Надявам се да ме приемете в редиците на тези, които обичат косите си и полагат грижа с любов за тях. Следя темата отдавна, както и тези за здрава коса, за руса коса, за шоколадова коса... Доста информация събрах, която е много полезна за мен и за което съм ви благодарна.

# 684
neutralna_ , коя е маската?

И аз това щях да те питам? Peace

# 685

Направих и една снимка на маската..Мaската е в разфасовка от 500мл.Всъщност тази маска я има по салоните в малки пакетчета и се води възстановяваща терапия за много изтощени коси,ако не ме лъже паметта и е разкошна. След шампоана се подсушава косата и се разнася равномерно и от там около 10 минути със сешоара и чак тогава се отмива. На маската пише Pro Solutionist 5+ protopak - реконструираща грижа с подсилващ протейн.
Ако някой желае бих могла да му пратя да я пробва Peace

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 18:29 от neutralna_

# 686
Feeling, ето този имах предвид
http://www.amazon.co.uk/KERASTASE-BIOTIC-BIO-RECHARGE-rebalancin … ing/dp/B002SB2ZYI
http://www.kerastase.co.uk/products/biotic/irritated-scalp-dry-h … bio-recharge.aspx

Посоченият от теб мисля - без да съм абсолютно категорична - че е discontinued.

a.l.e.n.a, да, за мен ще дойде твърде засушаващо. Много ми е важно регулярно да ползвам протеин, но трябва да е "обогатен", а този ритуал с шампоан и маска аж решарж, ампули вита цимент и аж решарж и цимент термик накрая е небалансиран за моята коса. Аз дори с цимент термика само трудно се погаждам. Затова отново и отново си купувам на Джойко кей-пак серията. Макар да не е с най-любимите ми овлажняващи съставки, реконструкторът е много балансиран и идеален за косата ми в "протеиновите" дни.

# 687
  • София
Аууу пак много сте изписали........ Heart Eyes

neutralna_ много ми харесва новият ти рус цвят, точно Такъв цвят искам и аз да се боядисам, но ще е на по-късен етап заради възстановителната ми терапия след раждането.
Освен това исках да те посъветвам нещо: споменаваш, че ползваш много неща на Керастаз, аз също, НО има един момент, в който косата някак се "пристрастява", "пренасища" се от Керастаз и моя съвет е да сменяш продуктите, които ползваш и да слагаш керастаз през три-четири измивания. Опитай и ще видиш че има ефект. Аз го менкам с Лореал, като на Лореал имам май почти от всичките им серии. Афоджи не съм ползвала, но момичетата тук много го хвалят и май ще "посегна" и аз скоро:-))))

За крайчета аз в момента ползвам това и съм изключително доволна:http://zlatnaribka.com/krem-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal- … -ml-237-2859.html

Успехи  Peace

# 688
  • sofia
Здравейте,
препоръчаха ми тазаи маска  в един салон като много подхранваща за изтощена коса , някои дали я е ползвал ако може да даде мнение?http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=308407.msg10935719#msg10935719
 И още едно питане имам за добър стилизант за къдрици, не искам ефекта пяна  , а по скоро   натурални и еластични меки къдрици, с естесвено къдрава коса съм , но ако не и сложа нещо има много  стърчащ вид Embarassed

# 689
Четете по диагонал.  Grinning

krisi007, активатор на Лакме беше похвален. Писахме за него две странички назад.  Wink
Маската не се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт