Професионални серии за коса - 30

• 47 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • В мечтите
Moмичета,да ви попитам за тези серии на Керастас,примерно Цимента..колко време се ползва?Тоест имам предвид на всяко измиване докато  израходя продукта или просто докато косата ми се подобри като състояние  Rolling Eyes..Дано да сте ме разбрали..и продават ли се онлайн боите на Матрикс и ако има, може ли да го споделите  Peace?Аз съм ползвала шампоан техен,но косата ми ставаше супер суха.

# 691
Цимента се използва докато свърши, през това време не може да се използват продукти от други серии на керастаз, само кристалите могат да са различни.  newsm78
Естествено, ако получиш желания ефект преди да свършат опаковките спираш.

# 692
Цимента се използва докато свърши, през това време не може да се използват продукти от други серии на керастаз, само кристалите могат да са различни.  newsm78

Е стига. Това къде го пише???  Shocked  #Crazy  Rolling Eyes По тази логика не могат да се ползват и каквито и да било други продукти. Това тотално противоречи на теорията за баланс м/у протеин (каквато роля играе цимента) и хидратация, която пък набавяме от други серии на Керастаз или други марки.  Peace

# 693
Цимента се използва докато свърши, през това време не може да се използват продукти от други серии на керастаз, само кристалите могат да са различни.  newsm78

Е стига. Това къде го пише???  Shocked  #Crazy  Rolling Eyes
Кое по-точно?
Още от първата тема момичетата коментираха, че когато изпозлват цимента, е "забранено", дори не в кавички да се смесва с оранжевата серия. Тя е след като се свърши със зелената.
Разбира се така го дават от керастаз, няма нищо задължително...ако някой си чувства косата по-добре по друг начин, кой може да му каже как да ги изпозлва?  Grinning Hug

# 694
~Étoile~, за къдрици някой похвали този комплект -
http://www.harveynichols.com/s397455-gsx11-curls-and-curls-kit.html

Аз съм ползвала на Tigi  и съм доволна. Аз използвах само Amplifier-а. Но виждам, че има и други продукти, бях видяла някъде и комплект със шампоан.

http://www.spaboutique.ca/department/86/835/Catwalk-Hair-Care/Ca … K4CFdEDQAodhX7UBA

Имаше и нещо на голдуел, което също някой спомена преди време-

http://www.amazon.com/Goldwell-Definition-Revive-Intense-Conditi … ner/dp/B00176XPF8
На Пол Митчел също -
http://www.paulmitchell.com/PRODUCTS/PAULMITCHELL/EXPRESSSTYLE/P … es/RoundTrip.aspx

# 695
 Hug Хм, наистина съм много, много учудена. Не следя темата от толкова отдавна, но откакто я следя (над година) И от това, което виждам на опаковките от циментовата серия никъде не съм се натъквала на такава инфо - че докато ползваш тази серия не се ползват други серии на Керастаз. Ако от Керастаз има официално инфо по въпроса някъде в нета, ще се радвам някой да го постне.  Hug Аз тепърва ще видя какъв ефект ще има серията в/у моята коса (поръчала съм три продукта). Но, ако ефектът действително е подобен на протеиновите терапии, то никога повече не бих повторила грешката да ползвам дълго време само протеинови (в случая циментови) продукти без такива за хидратация, незаивсимо от същата или от друга марка.  

Моля и останалите да ме поправят, ако съм останала с погрешно впечатление.  Hug

Извън темата. Моля помагайте  Praynig (Забравих да ви питам по-рано...  Blush ) Тази вечер ми предстои concentrate vita ciment+booster Серамиди. Как най-добре да ги приложа, за максимален ефект? По целите дължини ли се нанася? Втрива ли се и в корените? Заграва ли се? Колко да стоя? Какво да сложа след изплакването?

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 19:08 от ♥Пандичка♥

# 696
И аз знам, че тази серия се използва, докато не свърши без да се използва друго, но не знам колко е вярно.

# 697
Днес съм шах и мат. Днес косата ми изглежда зле, суха е направо. Такова нещо не ми се беше случвало. Явно грижата ми не е правилна, възможно ли е допреди година косата ми да е била мазна, а сега да е суха? Имам чувство, че колкото повече й се старая, толкова по-неблагодарна е косата ми...

# 698

На мен ми е любопитно как постигаш обема в корена! Би ли споделила!  bouquet

# 699
Като гледам прическата е на пластове, най-добрата за мен за обем  Laughing, а и май е тупирана.
НО ти сигурно питаш за продукти.
Неутрална, много си хубава и косата ти също ,новият цвят е страхотен.  Blush

# 700

Допускам , че може да има и вафли.

По отношение на циментовата серия аз не бих я ползвала постоянно, чак пък и докато не свърши. По-скоро бих я ползвала интензивно, като да кажем през 3-4 измивания бих правила силно хидратираща терапия. Серията е силна, ако се ползва постоянно няма ли в един момент косата да се пресуши и да се стигне до обратния ефект - начупване поради липса на хидратация  newsm78 Ползвам основно протеинови продукти и въпреки, че косата ми ги обича и възприема добре, в един момент ми трябва хидратация. Никога няма да забравя, че точно след ампули цимент в ужаса си скъсих около една педя коса Embarassed Всеки сам си знае, но според мен балансираната грижа е най-оптимална.

И друго се сетих - коментирали сме , че преди протеин е хубаво да хидратираме добре. Каква е логиката на Керастас първо да се полага протеинова грижа, а чак след нея хидратираща?  #Crazy

# 701
Като гледам прическата е на пластове, най-добрата за мен за обем  Laughing, а и май е тупирана.
НО ти сигурно питаш за продукти.
Неутрална, много си хубава и косата ти също ,новият цвят е страхотен.  Blush

И  моята е на пластове и етажи, незнам как е по правилно да се каже:oops:, но все не успявам да постигна такъв обем, така, че може би продуктите са важни! Приемам всякъкви съвети! Simple Smile

# 702
  • в 1001-та нощ
да  Peace и аз това имам предвид обичайно

в "по-тежък" влагам, че ми омазнява повече, в "по-силен", че ми пресушава повече

Значи, ако правилно съм разбрала - ти чувстваш "по-тежък" кератиновия на Чи и "по-силен" реконструктора на Афоджий newsm78 Така ли е? Hug Аз отдавна се каня на Афоджито, ама реших да свърша кератиновия първо Rolling Eyes, днес можех да го пусна и него  Crossing Arms

Peace малко преди мен - Анч добре го написа  - "по-тежък' или "по-силен" ползвам за продукт, който усещам по-интензивно - с по-малко количество - от друг  Peace

обаче, ката кажа тежък - има предвид - по-мазен, че утежнява повече, а като кажа по-силен - имам предвид по-остър, по вдървяващ  Peace

Пандичка  Peace е права, че тези, които общуваме по-често се разбираме от половин дума, а по-от скоро следящите може да е объркващо  Peace

kim kardashian и аз не харесах цимент термика ... цяла опаковка експерименти и не и не, но ще дам още един шанс тези дни  Blush

а за мен кей пак серията на джойко е мнооого слаба (за моите ртазбирания), изобщо - всичко джойково ми е някак по-лежерно  Blush

утре трябва да взема новия балсам (на Джойко) , който коментирахме и ще го видим  newsm78

също имам да пробвам и това http://www.hairproductsonline.co.uk/323/Goldwell-Kerasilk-Treatm … -Rich-Care-500ml/ , но предполагам ще е след тази колагенова маска http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-SEAH-HAIRSP … mere-Masque-150ml

# 703
И аз имах предвид точно това, което е написала Дъсти Уинд. Убедена съм, че едно по-продължително използване само на тази (силна) терапия би имало обратния на желания ефект. Според мен балансирането с някакъв друг - хидратиращ - продукт от същата или друга марака е задължително. А в интерес наистината понеже това, което написа Анонимните наистина страшно ме учуди и заинтригува, се върнах и на най-първата тема, прерових и сегашните от преди месеци, търсих в Гугъл, инфо и ревюта за серията, и на БГ и на английски. Нещо, което поне да намекне, че е едва ли не несъвместима с други продукти с цел получаване на максимален ефект. Ами бищичко не открих.  Thinking Според мен, ако това наистина се е разпространявало като съвет в темата преди, вероятно е било някаква интерпретация, базирана на нечий конкретен експеримент/опит и с времето е станало като "теорема", за съжаление според мен подвеждаща, дори погрешна.  Hug

Направих си зелена Fusion Dose+бустер. Още на мокра коса усещам, че няма такава коса!  Heart Eyes Но утре ще мога да кажа какъв е същинският ефект.  Sunglasses Добре, че е бързата помощ Фийлинг  Hug която на лични спешно успя да ме упъти как да нанеса за максимален ефек.   bouquet

ПС Алена, забравих - благодаря за предложението за проба на Тиги  Peace Но за съжаление нямам какво да ти предложа в замяна.  Blush

# 704
Алена това на Голдуел,което си показала балсам ли е?

Общи условия

Активация на акаунт