Св. Св. Константин и Елена

• 70 344
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
  • русе
Мен толкова храната не ме притеснява все нещо ще се намери за ядене по скоро имам резерви към плажа ,а не ми се кисне по басейни все пак отивам на море на басейн мога винаги да ходя
Ая може ли да ги разпиташ за плажа -колко е отдалечено до морето ,как е там по това с резервирането на шезлонг има ли го и толерира ли се

# 121
В този комплекс съм почивала 3 години, така, че мога да кажа и моето мнение. Плажът е близо , като най-близо е до Рубин. Има 2 пясъчни плажа, единият е много малък, между Рубин и плажния ресторант, ние предпочитахме там да стоим, места се намират, най-пълно е между 10 и 12, след това няма проблеми. По-големият плаж е веднага след Рубин и бара на басейна му, там има места винаги, има и бургер бар в началото му, и павилион за напитки в края на плажа, включени в инклузива. Разгледай снимките в сайта на хотелите и ще добиеш представа.
http://www.grandhotelvarna.com/gallery/browse/8/%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D0%B6/bg

Шезлонги си запазваха само почиващите в Рубин до басейна, защото всички хотели им ползват басейна и шезлонгите, на пясъчния плаж не съм забелязала. Иначе при басейна на Гранда ако няма шезлонг и шалте - обаждаш се на персонала и ти носят, чадър не ти трябва защото има мн. дървета.

# 122
  • русе
Да снимките съм ги гледала ние ще сме в Долфин Марина и ми беше интересно от там до пясъчния плаж колко е като разстояние и до колкото разбирам плаж Саут Бийч е този пред Рубин или след него а морето как е плитко или става изведнъж дълбоко, друго за което се  сещам е паркинга има ли места за колите до всеки хотел или се оставят така като гледам по картата до някаква бариера и през тази бариера само гости на комплекса ли се пускат или влизат и външни хора
А чужденците какви са-преобладаващи румънци Twisted Evil

# 123
След бариерата спираш където намериш, за вашия хотел може да слезете долу, до самия хотел. С разстоянията не съм много  добре, но да речем малкия плаж е на 50 метра, по-големият на 150, съвсем близо е. Плитко е в морето, освен ако тази зима не е изровило.

# 124
Аз да се включа за морето,тази година бяхме юни месец и си беше плитко,дъщеря ми е на 4 год и постоянно си киснеше в морето , ние винаги си намирахме на първа линия място и си я наблюдавахме спокойно Peace

# 125
  • русе
благодаря ви момичета дано ни хареса до сега сме били по плажа на Албена,Златни и Приморско ясно ми е че няма да е като там :peace
Друго да питам има ли къде да се разходиш , да видиш в рамките на курорта ,минерални басейни знам че има но къде се намират и как става посещението в тях
Сещам се да питам за банкомат,аптека,някакви магазини  newsm78

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 14:42 от mypi1975

# 126
  • русе
И нашата почивка свърши -бях ме в Долфин-Марина като цяло съм доволна хареса ми комплекса най вече парка и възможностите за забавление за децата което според мен си е голям плюс .Стаята достатъчно  голяма  да побере 4 човека,банята прилична с вана, прекрасна гледка към морето, разстоянията са близки от хотела до плажа.Басейна пред хотела в детската секция има 4 водни пързалки, на които децата  много се кефиха .Има двама спасителя постоянно са на детския басейн и следят за реда в него,дори един ден имахме проблем с едно нагло германче което се заяждаше и не пускаше децата да се пързалят след което аз отидох да се разправям с него с ясното съзнание че няма да ме разбере но поне ще знае че го наблюдавам и веднага се появи спасителя с въпрос- Може ли да помогнем и какъв е проблема,госпожо?Аз му обясни и той отиде при германчето и го предупреди ,повече проблеми не съм имала.  Персонала любезен , отзивчив .Плажа наистина е малък но ние ходехме рано към 8.30ч и си намирахме шезлонг на 3 линия ,първия ден го отчетох като недостатък но после ми хареса мястото - близко до басейна на х.Рубин,до плажния бар зад нас Бургера от другата ни страна още един бар .Така можех да наблюдавам децата във всички посоки и да ги виждам без да е нужно да ставам от шезлонга си Mr. GreenХраната прилична-супи,готвено,пилешко,телешко,свинско,различни видове салати,макарони,спагети,риба,зърнени закуски,няколко вида хляб,различни видове сирена, беше ни вкусна,доста плодове -банани,праскови,нектарини,бяло грозде,черно грозде,диня, пъпеш,ябълки,круши,портокали,грейпфрут и не измените пастички,баклавички с локум и орехи.
Сега за нещата които ме по изнервиха малко-1-още при настаняването ни объркаха гривните и ни сложиха такива за класик при положение че сме премиум до края на деня ни ги смениха 2- Картата с която се отключваше вратата трябваше да се смени , телевизора в стаята не работеше  но го оправиха бързо 3- първия ден стаята ни беше почистена само забърсан теракот и хвърлено кошче в банята без да са оправили леглата което мен ме вбеси адски много по скоро бях изненадана  и от факта че бях оставила за проба една смачкана салфетка до телевизора и опаковка от сапун до умивалника в банята те си седяха се там Направих забележка на рецепцията за леглата и на другия ден вече се оправяха  но само за отбиване на номера  8 годишната ми дъщеря  може по добре да го оправи,а боклуци който не са на пода  не се почистваха  на терасата тая жена изобщо не излизаше.Кърпите изобщо не ги смени  само малките  се смениха на 3 ден.Та в заключени звездите му са много на хотела и аз лично бих му махнала една но пък си казах че няма да си развалям почивката заради някакви си легла ние и без друго се прибирахме само за душ и спане.От анимацията съм доволна имаше хубави програми за възрастните вечер и диско за децата.Като цяло сме доволни  отпочинах ме си ,беше спокойно въпреки многото чужденци ,за догодина може и да повторим  Mr. Green

# 127
Здравейте , закупих си пакет от намаленията на Гранд Хотел Варна и утре тръгвам за там , но ме притеснява това , че из форумите чета доста лоши неща за хотела  // при настаняването се паднахме в хотел Гранд Хотел от всички 5 хотела на комплекса им   // ..за храната ..за базата ...Моля ако някой има скорошни впечатления от хотела да ми пише , че сме с малко дете на 5 г. и ми е притеснено ...
Благодаря ви предварително   bouquet

# 128
И ние утре пътуваме,в Долфин-Марина сме.Тръгвам с негативи,осем години поред почиваме в Албена и ми беше трудно да я сменя ,като чета какви отзиви има за комплекса и особенно за плажа имам чувство,че ще получа клаустрофобия ,но каквото -такова ,дано поне улучим на време,че като гледам днес как захладня.....

# 129
Понеже ще пътуваме с влак,може ли някой да ме упъти от гарата до комплекса какви градски автобуси има и къде спират,далече ли е хотела Долфин-Марина от спирката?

# 130
  • Пловдив
Понеже ще пътуваме с влак,може ли някой да ме упъти от гарата до комплекса какви градски автобуси има и къде спират,далече ли е хотела Долфин-Марина от спирката?

За градските автобуси не можа да помогна.Питай във Варненската тема.По спомен спираха 31 и 31 А.
Хубавото е,че там където спират има спирка на влакчето,което отива на Грандхотел Варна

Ако на някой му се струва скапан плажа на грандхотела,може да ходи на големия плаж с влакчето /плажът около Сириус Бийч /.Отиване и връщане излизат 4 лв.Влакчето е  редовно

# 131
Ако сте с багаж и деца, не знам има ли смисъл да хващате автобус  newsm78
И да спирката му е доста далече от хотела.
С такси няма да Ви е повече от 15 лв в едната посока.
Иначе като си платите за Вас, евентуално за деца и багаж то пак на там клони, само дето чакането, мъкненето и хамалогията са големи.

На мен от летището до ГХ ми взеха 18 лв (а то е по-далече)
Ако решите Такси,  има няколко по-сериозни фирми, които си возят на апарат без да шмекеруват. Мога да ти изредя няколко иначе ние ползвахме ОК.

# 132
  • Пловдив
Таксито на нас ни взе 20 лв-от Сириус Бийч до летището.

Наистина няма смисъл да се кандилкате по автобуси и влакчето.Почти същото ще е с такси.Предварително се пазари за цената

# 133
Таксито на нас ни взе 20 лв-от Сириус Бийч до летището.

Наистина няма смисъл да се кандилкате по автобуси и влакчето.Почти същото ще е с такси.Предварително се пазари за цената
Аз си поръчах по телефона, за да знам, че всичко е точно и няма да ни мами. Дойде след 10 мин и ни взе и обратно от ГХ до летището сметката пак беше толкова заедно с поръчката. Нямаше и 18 лв.  Peace
Няма смисъл от Автобус  Peace

# 134
Благодаря момичета,само двете с щерката сме на 13 год,и аз мислех за такси ,но като знам Варна-Албена ми взеха веднъж 50 лв.,ще питам първо за цената за  да не ме изненадат

Общи условия

Активация на акаунт