Св. Св. Константин и Елена

• 70 375
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Поизостанала е доста темата, но сега не е сезона все пак. И въпреки всичко се оглеждам за кратка почивка в началото на номеври, но търся задължително вътрешен басейн с топла вода над 30 гр. Тъй като в курорта има минерална, искам да попитам има ли хотел, който има такъв басейн. Четох отзивите, но са все летни. За Азалия съм чувала, но приятели са ходили преди няколко години в по-хладно време и ми казаха, че някакси хладно било из целия хотел, не достатъчно отоплени коридори, леко позападнал и т.н. Сега чета, че са му правили ремонт, как е положението? Може и за някой друг хотел из района на Варна, не познавам много добре курортите там, ходим като цяло на юг на море.

# 136
  • Пловдив
Тази година бяхме в Сириус Бийч на ол инклузив. Много доволна останах от условията , стаята беше доста голяма -тройна стая , ресторантът и панорамния бар на покрива много ми харесаха като обстановка .Плажът е буквално под терасата а морето на не повече от 2метра . Има вътрешен басейн с минерална вода и джакузи към него . Доколкото знам и Азалия има вътрешен минерален басейн дори е по-голям, но и е по-скъп хотела. Към храната имам забележки , но не сме останали гладни

# 137
  • Русе
Да, знам, че има вътрешен и по принцип топъл, но искаш по-актуална информация за хотела. Ще проверя и този как е.
Благодаря ти

# 138
В Гранд хотел Варна има вътрешен басейн също,тази година почивахме в Долфин Марина ,отвратителна храна ,отвратителен плаж ..повече няма да повторя

# 139
Meggysan, разгледай и хотелите в Слънчев ден. Там също има такива с вътрешни басейни с минерална вода.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 22:44 от Mur

# 140
  • Русе
Ще гледам и там, не знаех, че и там е минерална. Наистина не познавам района, по принцип ходим на балкан на топла минерална, но сме ги пообиколили по-близките дестинации, а ми се иска нещо ново, а нямаме време за много път.
Благодаря ти за насоките

# 141
  • Варна
Ще гледам и там, не знаех, че и там е минерална. Наистина не познавам района, по принцип ходим на балкан на топла минерална, но сме ги пообиколили по-близките дестинации, а ми се иска нещо ново, а нямаме време за много път.
Благодаря ти за насоките

Сана

# 142
  • с/у ОколоМръсТното
peterky2002 , Сана ли е на мястото на Българска сватба?

# 143
  • Варна
peterky2002 , Сана ли е на мястото на Българска сватба?

На мястото на Сватбата е комплекса на ТИМаджийте , а новата Сана е на мястото на старата.В момента се достроява и ще го открият юни.По думите на инвеститорите ще има най хубавия минерален басейн/те имат собствен минерален извор/ и басейна ще бъде отворен и за външни посетители.!!!

# 144
  • с/у ОколоМръсТното
А кой е комплекс-а на ТИМаджийте?
Така ме е яд, за Бълг. сватба. Поне 5 пъти съм имала рожден ден там.  Grinning

# 145
  • Варна
А кой е комплекс-а на ТИМаджийте?
Така ме е яд, за Бълг. сватба. Поне 5 пъти съм имала рожден ден там.  Grinning
[/quote

Няколко сгради с ваканционни апартаменти

# 146
Здравейте, искам да споделя моето мнение за хотел "Света Елена", където отседнах миналия месец, заедно със семейството си. Първо трябва да отбележа, че в момент на криза, от която всеки втори се оплаква, е необходимо хотелиерите, както и управителите на всички фирми, да вдигнат стандарта си, за да се откроят сред голямата конкуренция.

Какво видяхме с очите си моето семейство на единствената почивка за тази година?

1. Лошо отношение на персонала, нелюбезност още от вратата! По-изморени и отегчени лица не бях виждала.
2. Липсата на минимални удобства в стаята- дори и климатик, а острата миризма на мухал не беше включена в офертата!
3. "Прекрасен" изглед от стаята ни към строежа на второто крило!
4. Бедна шведска маса и никакво разнообразие за седмицата, прекарана там. Плодове и десерти не се предлагат ИЗОБЩО. Виното ни се стори прекалено съмнително, за да го опитаме.
5. Почистването на стаите е под всякаква критика, а спалното бельо дори не се сменя!

За решилите да прекарат дори и ден там- приятно изкарване! Но по-добре си помислете повече, преди да вземете такова тежко решение. Форумите са пълни с подобни на моето мнение, а броя на разочарованите нараства с всеки ден...
Който е отишъл там веднъж не е поискал да се върне повторно! Който иска подробности да ми пише на лични.

# 147
  • Пловдив
Здравейте,тази година групата се е спряла на хотел Долфин /Гранд хотел Варна/.Въпросът ми е какъв е плажа,колко е далече?Дали се намират рано места
Мин година като се разхождахме ми се стори,че работата там е зле с плажа

# 148
Здравейте ,да побутна темата.
Някой да е ходил в станцията на БНБ,Ралица май се кзва,да сподели впечатления.
И в комплекса има ли басейн,който да се посещава от външни посетители.

# 149
  • София
Здравейте ,да побутна темата.
Някой да е ходил в станцията на БНБ,Ралица май се кзва,да сподели впечатления.
И в комплекса има ли басейн,който да се посещава от външни посетители.

станцията няма басейн, а и е само за служители на БНБ и другите банки (ако има места).
добра е, но не е луксозен хотел.

Общи условия

Активация на акаунт