Св. Св. Константин и Елена

• 70 434
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
Ние бяхме на програмата класик и консумирахме на плажа напитки.Никога не ни е отказана напитка от момчетата и момичетата на пуул бара на Рубин.

Според девойката, с която говорих, така щяло да бъде само ако сме настанени в Рубин, защото за плажен бар се ползва пул бара на Рубин. Явно май и те не знаят много, много какво предлагат. Другото, което каза, че нашето семейство /2+2/ можело да бъде настанено само в Рубин и Гранда. Засега и  в двата хотела има места, но не може да каже дали ще се спази нашето желание за настаняване.
Иначе момичето беше много мило и подробно ми обясни каквото я питах.

Тъкмо се бях решила и това ме разколеба, защото таткото ни много не искаше да сме в този комплекс, а пък аз го убедих с обещанието да си лежи на плажа и да си пийва студената бира  Laughing

# 211
  • Пловдив
Ние бяхме в Долфин и консумирахме от Рубин напитки без проблем.Но щом пък така ти казват от мениджмента на ГХВ  Rolling Eyes .Не знам какво да ти кажа.
Иначе програмата класик за мен много си заслужава.Поне за нас.Ние никога не оставаме за обяд на плажа.

Вие сте двама възрастни с две деца,нали?Явно само в тези двата хотела са по-големи стаите.

# 212
Ние преди 3 години бяхме класик в Долфин, на рецепция въобще не бяха наясно като ги питах, казаха че нямаме право на напитки на плажа. Но аз видях, че хората с като нашите гривни си вземат без проблем, и съответно си ползвахме бара и басейна на Рубин.

# 213
  • русе
В Долфин и Марина също може да се настаняват 2+2 ,ние бях ме така в голяма и просторна стая

# 214
  • Пловдив
Но аз видях, че хората с като нашите гривни си вземат без проблем, и съответно си ползвахме бара и басейна на Рубин.

Явно персонала казва едно,а реално е възможно друго  Peace

# 215
Пак съм аз  Laughing

Преди малко платих и от събота живот и здраве ще сме в Долфин Марина. Аз се бях нагласила за Рубин, но за съжаление за два от дните в нашия период няма места. Не ми харесва бетонния достъп до морето пред хотела, но поне казаха, че всички стаи са фронтално море.

Към момичетата, които са били в хотела, струва ли ви се опасно за малки деца? То не че има особено значение, вече платих, но все пак ми се ще някой да ме окуражи, че съм направила добър избор за семейството си  Simple Smile

# 216
  • Пловдив
Дуду,пак аз  Laughing

Пред хотела има басейн,детски басейн,батут и нещо като замък,шезлонги.След това има оградка,бетона и тогава е морето.Т.е не е опасно.Има разстояние от хотела до морето и ограда,която за децата не е ниска
На плаж ще ходите пак пред Рубин.Близко е и се стига удобно.

# 217
 ♥Elfita♥ ,

много ти благодаря за бързия отговор   bouquet!

Дано всичко да е наред и да ни хареса на всички!
Като се върнем, ще дам отзиви и аз за други като мен, които никога не са били там!

Весело лято!

# 218
здравейте, мен ме вълнува друго:от изчетената тема до тук се спрях на   Сириус Бийч  или   Долфин Марина , но понеже сме с едно военно семейство което си ползва техния хотел на военните въпроса ми е, дали някой знае те дали биха могли да идват при нас и съответно да ползват нашия плаж и нашите детски занимания към хотела примерно срещу някакво заплащане?
моля ако някой е наясно да пише да знаем как да процедираме с резервациите Wink

# 219
Когато ние бяхме миналата година редовно си минаваха от персонала по плажа между шежлонгите и следяха за наличие на гривни, имаше случай когато изгониха някакви хора от плажа поради липса на гривни/това за ГХВ/ колкото до забавленията там по може да мине метър някое дете но пък като се замисля те и на децата слагат гривни

# 220
А цените на чадър и шезлонг за външни беше по 25лв  Laughing, което естествено е направено, за да няма външни хора и да има места за почиващите в комплекса.

# 221
  • Пловдив
Един запис темата.

В неделя заминаваме за курорта, но с военна карта и ще почиваме в хотел Адмирал.

# 222
  • Пловдив
taniii,трудно ще е да ползват плажа и заниманията за деца с вас.Чадърът е 25 лв,шезлонга 15 лв.Персоналът на плажа постоянно следи за хора без гривни.На басейните го правят спасителите.На детските кътове аниматорите.Водят децата,които са без гривни.

# 223
  • София
Има и свободна зона на плажа,така че не би било проблем почиващи с гривна да са на шезлонг и чадър, а близо до тях в свободната зано да са външните за комплекса! И аз съм си го мислила! Иначе на басейна на гранда идваха и наши близки, но те всяка вечер са там-на гранда-на разходки и за сладкарница!
Ние бяхме на Гранда по оферта Премиум. Доволна съм като цяло,тук изчетох доста мнения,всякакви! Бих споделила и моето,като няма да тръгвам с негативно отношение от началото! Не съм претенциозна, посещавала съм хотели в различни страни-истински хотели, но на море само в България.
Харесвам курорта и го посещавам от малка, за деца е прекрасно,зелено,култивирано и с много забавления в комплекса. АЗ бях с детето, като мъжа ми дойде за две нощи,заради него взех премиума-заради тематичните ресторанти. Посетихме ги двете вечери с него, после с детето не беше удачно-претенциозни сме в храната! Не съм впечатлена от барбекю и италианския ресторант, има по две салати,две основни и два десерта,детското меню не стигна на злоядата ми щерка,за да се нахрани,но го яде,защото е на ресторант Laughing Веднъж обядвахме на плажа, ние с нея се нахранихме,но таткото си остана гладен и дояждахме в стола Laughing Поне имаше санитарен възел,за да си измием ръцете! Та с две думи,можех спокойно да мина и с ноу нейм оферта,но не съжалявам че съм взех премиум, заради таткото!
  На плажа верно е интимно обстановката, но то като цяло морето е изяло плажа навсякъде, на първа линия места в 9 няма,резерве с жълти кърпи са, което не ми допадна и моля, ако тука четът от комплекса, да забранят тези цигании! От Рубин са близко и сутрин не им е проблем да метнат хавлийката. После се напълва,ние винаг сядахме на втора линия,пак е добре,то така или иначе слънцето се мести и никога не ползваш сянката на чадъра си Grinning ами на чуждите! ОТ 12 до 13ч наплажа е празно,преброих 100чадъра с десет души присъстващи и една трета резервета,тогава е кеф да си на плажа! Следобед пак става глъчка,но не като сутрин!
   Малката се кефеше и на морето и на басейните, за деца е направено много,хареса ми. Зелевивата се пъддържа, комари почти нямаше или под борчето нещо ни нахапа, но май не беше комар.
   Храната става,е, от по-ниско качество е,мисля е редно да вдигнат малко летвата,за първи път виждам масло не в индивидуално пакетче,даже в началото го помислих за нарязано сирене... и др. от сорта.  Плодове имаше,което смятам за нормално,а не за екстра. Гладен няма как да си остане човек, естесвено всеки си има вкус!
  Стаите са просторни с две легла тип персон и  половина,нормална обстановка,само дето нещо камериерката ни забрави и само сменяше всекидневно хавлиите,а прахосмукачкат и досвидя! Не че ми пречеше,но все пак прави добро впечатление като ти чистят всекидневно пясъка и трохите,все пак съм с дете!
Вечер и много приятно пред басейна, има жива музика, спират я към 22.3ч.
За децата има детска дискотека,която задължително посещавахме  Laughing
  Това,което наистина ме подразни са работното време на сладоледената къща и примерно бургерите на плажа. ОТ 14.3 до 16.3 ,сладоледа е евтин-нормално,но никакъв шанс да си вземем, в тези часове се почива,а отпред винаги има опашка. Поне в ресторанта беше редно да се предлага, да неговорим че редното е да  работи от сутрин до вечер,сладоледа не е чак пък толкова голям разход,лято е,пълно е с деца! За бургерите същата работа,не че страдам,че не съм ги опитала,но някакси....това работно време е дребнавост!
   С две думи съм доволна от почивката ни,естесвено пак бих повторила,евентуално може и да сменя хотела примелно на Аква Азур,в началото той ми беше избор. Там пък нямат собствен плаж,това ме спря! Докато в ГХВ си е комплекс,някакси по-спокойно за с дете, дето се вика не е задължително вечер да излизаш по сергиите и да плащаш за батути и др.подобни,като си ги имаш вече платени.
  Сега се сещам още нещо,то е ясно че сокчетат ще са тип степче,ама поне да има малко повече разнообразие в алкохола извън олл инклузива,седнахме в тематичен ресторант,искам истински сок,да си го платя,-няма,искаме истинско узи-няма....,добре че сладкарницата не беше в олл инклузива,че по едно време ми дойде в повече водата с цвят!  Наблизо има и магазини,така че и този проблем си има решение!
Много дълго стана,в заключение това ми е любимия морски курорт и пак бих отишла. Убедена съм,че не е идеален, но сама с дете ми е лесно достъпно и като транспорт и като уловия! Ако сме с мъжа ми обаче, ще сме в Слънчев бряг,плажът е по-добър,а миналата година случихме на хубав хотел и много вкусна храна! И само това му е плюса за мен,другото е дъндания,теснотия и пек-дървета и сенчести места няма!

# 224
Наистина  се излагат тази година със сладоледа. Предишни години хем в основните ресторанти си имаше за обяд и вечеря, хем сладоледената къща работеше от 9 до 18ч със сладолед.

Общи условия

Активация на акаунт