Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира централата на БНБ?
Какви удобства и атракции предлага хотел Grand Varna за деца?
Какви са впечатленията от хотел Чайка в Св. Св. Константин и Елена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира централата на БНБ?
-
Какви удобства и атракции предлага хотел Grand Varna за деца?
Хотел Grand Varna разполага с разнообразни съоръжения за деца, включително мини аква парк и приключенски кът. Стаите може да са остарели, но хотелът е подходящ за семейства с деца. Храната е разнообразна, но асансьорите често не работят. Децата могат да се насладят на различни атракции и замъци в детския кът и пред хотела.
-
Какви са впечатленията от хотел Чайка в Св. Св. Константин и Елена?
-
Какви са опциите за резервации в хотел Grand Varna?
-
Какви са опциите за резервации в хотел Чайка в Св. Св. Константин и Елена?
,ами не мога да каже ,че е невероятно,но пък на Албена за двойно по-висока цена бяхме и останахме много разочаровани (само плажа беше по-хубав от този на ГХВ)
,храната имаше какво да се желае ,но винаги имаше какво да си избереш и най-голямо и добро впечатление ми направи изобилието от плодове на всяко хранене(от 5 год ходим само инклузив и определено в Гранда не липсваха плодове като на много други места на които сме били)
Сутрин от нея хвърлях хавлиите за шезлонгите.
Четох БуБиЦа, четох, ама си викам: Хайде сега, не съм толкова притенциозна, а пък и няма как при тези цени и при АИПремиум да е зле...Бях останала с впечатлението, че ще мога да ползвам шезлонгите на тревистите басейни/минало ми е времето когато пясъка в банските носеше романтика/ и да си пием с милото виното под дебела сянка, докато тийнейджърката ни кротко си премята списания, но не би....
На снимките стаите на хотела изглеждат не особено добре, но се радвам, че нещата са по-добри от снимките. Как е храната? Има ли место на басейна или е фрашкано?
Отказах се, попаднах на тема с впечатления на почиващи... Жалко, изглеждаше добре като оферта, винаги тряба да се чете и "между редовете"