Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 97

• 27 791
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Добро утро момичета  Hug Hug Hug
Ели Hug Честит Имен Ден на твоя син!Пожелавам му здраве и късмет и само успехи да ви носи !  smile3525 smile3525 smile3525

Скрит текст:
Моят племенник и той днес  празнува имен ден та си е редно лелчето му да ви почерпи smile3521

# 662
  • Велико Търново

Една приятелка, която чете предимно руските сайтове ми каза, че там е виждала снимка на Мурат с дълга коса до раменете и цялата била на масури. На нея е бил с мотор и с някакъв по-възрастен мъж от него!

Иленце newsm51,със закъснение но от сърце-да е жив и здрав твоя Савашко и много да се слушкате.Заедно ръка за ръка да прескачате препятствията на живота,и пак заедно един до друг да се радвате на красотата му.

Нема начин да не ни е чело момчето newsm78.Аз от кога ви разправям,че си падам по симпатяги с дълги гриви smile3521И ей го на,решил да ме зарадва не с дълги,а с много дълги къдрички smile3503 newsm47.Е сега непремено трябва да го поканим на гости.Ще има за всяка по къдричка.Най много да си тръгне от тук със старата прическа. hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 663
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ

Честито и на всички именници днес.

ЕЛИчка,пожелавам здраве,щастие и късмет в живота на твоето момче.

ЕНИчка,гледам гордо носиш званието,,леля",я каква тортичка си му извъртяла на твоя племеник.Да ти е жив и здрав,и обичлив.

# 664
  • Велико Търново

# 665
  • Велико Търново

# 666
Сонче Hug
София е направила пореден прекрасен клип за Сускунларчетата.

http://youtu.be/NA9zyOrGiU0

# 667

Ени да е жив и здрав племенникът ти! А на лелята благодаря за почерпката

# 668
София ги изкарва тия клипове на конвейр направо  Joy Joy Joy.Даааа Муратчо е голяма муза   или по-скоро муз   smile3521

http://youtu.be/IT073woBYVw

# 669
  • Велико Търново
Ени паднах от стола с тоз твоя ,,МУЗ" smile3532 smile3532 smile3532
Ама,кат се замислих,няма нищо смешно.Съвсем реално този наш муз не действа така само на София,ами на бая народ попаднал в мрежите на актьорския му талант.Направо останахме зашеметени,очаровани,възхитени....от всяка една негова роля.Що клипчета,що колажчета,що гивчета се сътвориха,а аз даже и сценарии прописах.

# 670
  • Велико Търново

# 671
  • Велико Търново

# 672
  • Велико Търново

# 673
# 674
  • Велико Търново

Общи условия

Активация на акаунт