Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 97

• 27 786
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Велико Търново

# 691
# 692
# 693
  • Велико Търново

# 694
Момичета благодаря ви за хубавите пожелания  Hug Hug Hug smile3525 smile3525 smile3525
Дими Hug много интерсна книжка четеш ,пък и бая голямка ми се струва.После ще разкажеш какво пише вътре и имали картинки smile3521 А и си си с нова премяна .Чок ми харесва  smile3521.Трябва да си потърся и аз нещо ново ,че изоставам и не съм актуална .

# 695
  • Велико Търново
ЕНИчка Hug,за теб нашата любимка Чичек/Фериде.Ех,малко синичко на очите и червеничко на устните да й бяха сложили,че и една усмивка за разнообразие.Пък тя все тъжна горката,чак Хаканчо накрая я накара да се усмихва.

# 696
Joy Joy Joy Joy JoyОтдавна не сме я ,,дъвкали,, Joy Joy Joy Joy Е този кадър Китка беше хрисима и готова живот си да даде

# 697
  ЛиНкииии  Hug Hug Hug много ви обичам

Нека са ви честити именниците на мама Ели и на леля Ени и на всички останали именници днес Hug нека бъдат здрави, щастливи и с изпълнени с любов сърца.
   Виждам ви с нови пременки, нека са ви честити и те ииии никакво отказване от Агата, то си ни е най!

# 698
  • Велико Търново
Милата Чичек,остана си наразбрана и от нас newsm78.Момичето е готово и живота си да даде....за да живее със Саваш newsm48.То и ние де,ама нас никой не ни пита. smile3521 newsm47 newsm03 moresmile

Важното е,че всички сме на едно мнение-е с тоя костюм ...

и в тая поза Саваш/Мурат най ни харесва.

# 699
  • Велико Търново
Като отвързана съм днес.Зетя го няма,голямата щерка на работа,а малката отмаря,че се прибра рано сабахлем от купон,а аз цял ден залепнала за компито.Кой знае кога пак ще ми се случи?
А това е една от многото ми любими сцени.Направо се разтапям.

# 700
Сонче  Hugмерсаж за Цветенцето.Тя си ми е любимка на мен и това си е.Какво да прави момето като все късата клечка изтегляше в живота.Нооо накрая и за нея се появи надежда с име Хакан .че и д допълнение тинейджърката Лара-хм дали пък не е това още една къса сламка за Цветанка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 15:59 от Eny87

# 701
  • Велико Търново
Много чаровна усмивка има,не знам защо си избира все тъжни филми.Или може би аз знам само за такива.

# 702
  • Велико Търново

# 703
# 704
Сонче здравй! Hug Hug
Феридето си е хубаво момиче , ролите са и тъжни, но пък тя ги игра много добре. Това си е талант

Момичета , благодаря за поздравите!

Общи условия

Активация на акаунт