Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предоставите информация за д-р Марков?
Какво е общото между публикациите във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предоставите информация за д-р Марков?
Информация за д-р Марков може да бъде намерена на телефон 359888817510 за консултации в онкологията в 23-та поликлиника - кв. Хаджи Димитър. Д-р Марков също така провежда частни прегледи и консултации в същата поликлиника всяка сряда от 11:00 до 15:00 часа. Приема с направление и може да се свържете за актуална информация.
-
Какво е общото между публикациите във форума?
Публикациите във форума обхващат различни теми, включително лични преживявания, здравни проблеми, съвети за справяне с различни заболявания, поздравления по повод национални празници и търсене на информация за медицински изследвания и процедури. Форумът служи като платформа за споделяне на лични и здравни преживявания, търсене на съвети и подкрепа в борбата с различни заболявания, както и за поздравления по повод национални празници.
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят съвети за справяне с различни здравни проблеми, включително съвети за борба с косопада, преживяване на химиотерапия, протоколи за лечение с лекарства, както и търсене на информация за медицински изследвания и процедури. Освен това членовете на форума си разменят съвети как да поддържат добро здраве и да празнуват национални празници.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво означават инициалите T3N1M0 и означението G2?
Имаше в предвид ЧАЙ, нали?!
Не знам от къде намирате толкова сули и кураж, но продължавайте ! Това е прекрасно за вас и ви влияе добре
Ако имате някакви въпроси може да ми пишете. С радост ще ви помогна да не се лутате по коридорите, да не сте объркани и уплашени. МОже д а ми пишете и на ЛС.
Наистина ви съчуствам и искам да помогна с каквото мога. Днес, след като при мен дойде една адски уплашена женичка, притеснена и неадекватна....реших че трябва поне основните неща да ви кажа. Така, поне един час лутане и висене да ви спестя, пак е нещо. А дали ще ме попитате тук, или като ме видите по коридора е все едно. Но просто тук като отговоря, ще знаете предварително какво трябва да направите и ще си спестите време. 

Всичко е въпрос на късмет мили хора ! Пожелавам ви МНОГО КЪМЕТ !!!!!
Само д-р К. може да се държи така грубо. Добър специалист е, но понякога просто съсипва пациентите си с отношение....