Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 27

• 81 556
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Амазонката - няма ли да налееш по едно питие в чест на нашия празник  newsm78
Честит рожден ден скъпа   love001
Знаеш какво ще ти пожелая, затова няма да си хабя приказките  newsm51

# 46
Ох, надявам се че оправихме нещата вчера ooooh!
Обадих се в ЗК и попаднах на много любезна дама, жалко, че не разбрах как се казва.Тя ми каза какво да правя.Не се наложи да подаваме жалба, защото и взех направлението и документите и ще си ходи на старото място за вливките.
И пак лекаря си гледа собствения интерес  Close Понеже били ново учреждение имало вероятност да не им платят лечението на майка ми и той решил да го прекрати.Понеже на майка ми образуванието е под 1см. а по някакви нареждания не трябвало да и правят Херцептин, да но защо изобщо го почнаха, като и тогава си го имаше това нареждане, но се съветваха и казаха, че ще и го правят.Има си го назначен за 12м.Бяхме много разстроени вчера, дано всичко си продължи и да няма повече проблеми  Praynig

# 47
  • В царството на игрите:)
Ох, надявам се че оправихме нещата вчера ooooh!
Обадих се в ЗК и попаднах на много любезна дама, жалко, че не разбрах как се казва.Тя ми каза какво да правя.Не се наложи да подаваме жалба, защото и взех направлението и документите и ще си ходи на старото място за вливките.
И пак лекаря си гледа собствения интерес  Close Понеже били ново учреждение имало вероятност да не им платят лечението на майка ми и той решил да го прекрати.Понеже на майка ми образуванието е под 1см. а по някакви нареждания не трябвало да и правят Херцептин, да но защо изобщо го почнаха, като и тогава си го имаше това нареждане, но се съветваха и казаха, че ще и го правят.Има си го назначен за 12м.Бяхме много разстроени вчера, дано всичко си продължи и да няма повече проблеми  Praynig

Значи имало начин! Желая ви късмет и здраве!

# 48
Честита Баба Марта на всички!Да сте живи и здрави!
Deni den според мен трябва да напишеш името на лекаря на майка ти тук,защото това е безобразие и трябва който се информира от този сайт да има възможност да прочете и прецени дали да го има в предвид при избор на лекар!

Аз съм нова но ми се иска и аз да дойда в червената къща,само не знам през деня пълни ли се много ресторанта,в смисъл ще мога ли да ви намеря като никой не познавам,т.е. как да ви намеря?

# 49
Аз съм нова но ми се иска и аз да дойда в червената къща,само не знам през деня пълни ли се много ресторанта,в смисъл ще мога ли да ви намеря като никой не познавам,т.е. как да ви намеря?

Давам инструкции:
1.Гледаш на коя маса са най-красивите!
2.Кои са най-веселите!
3.Най-шумните!
Е те това сме ние! Peace

# 50
# 51
  • В царството на игрите:)
Лили, присъствието ти  много ще ни зарадва!!! Когато запазвах местата ми казаха, че по това време ресторанта е по празен. Питах ги, защото сме си шумнички и исках да запазя по ъглова маса Joy
Ще ни познаеш със сигурност. До сега никой не се е объркал Mr. Green
Ще ти пратя телефон на ЛС, та ако случайно се объркаш да ми звъннеш Hug

# 52
  • София
Щеше ми се и аз да присъствам, ама няма да мога. За сметка на това, след 10 март ще съм в София за около седмица. Ще ви съобщя, като се приземя на софийска земя и пак можем да пийнем по едно-две /естествено не кафета, щото имам високо кръвно  Joy Joy Joy/
Помните ли девойки, че отличителните ни белези на почти всички преди три-четири години беше прическата ала Шийнид ...

# 53
  • София
Привет милички!
Като четях по-горе постовете на Миленка и Сис си спомних как в началото групата се отличаваше по това, че всички бяхме с перуки, няколко месеца след това бяхме с полуголи глави,
след една година вече бяхме неузнаваеми - с кичури,без кичури, червени, руси, кестеняви, къдрави, изправени Laughing Колко много се радвахме една на друга!  Hug Сега да си призная честно, нашата първа среща ми се струва толкова далечна. Имам чувството, че винаги съм ви познавала! Всяка среща с вас ме зарежда с огромно количество положителна енергия.  Hug  

# 54
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532
Маргич, не само че сме писали едновременно, ами сме написали почти едно и също !

# 55
  • София
Хули не само, че сме писали едновременно, но и мислите ни съвпадат!  love001
Ще си пийнием рабира се, живот и здраве!!!!!! Embarassed

# 56
  • София
Ние така можем да изпишем цялата тема! Joy Ама то ни е простено, нали сме бабички!

# 57
Когато прочетох поста на Лили,първото което си помислих беше,че по прическите ще ни познае...Ама в следващия момент се сетих,че вече не сме със специалните прически... Joy Joy

# 58
  • София
И дай Боже никога повече да не сме с тия прически, освен ако не искаме  Peace

# 59
  Честита баба Марта момичета да сте здрави,румени засмяни.
 На патерици честит рожден Хули  bouquetмоите пожелания са твоите съкровени мечти  love001
 Йовче, Hug и сърдечни пожелания за ЧРД с много обич.

Общи условия

Активация на акаунт