Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 27

• 81 551
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • В царството на игрите:)
Когато прочетох поста на Лили,първото което си помислих беше,че по прическите ще ни познае...Ама в следващия момент се сетих,че вече не сме със специалните прически... Joy Joy

Хахаха..Аз мислех същото, но после се сетих, че сега не мога да го напиша...Дай Боже ние да си говорим за това в минало време, а при новите момичета да мине, да замине и да го забравят!!!
По този повод искам да ви споделя, че преди няколко дни се зачетох в една от старите ни теми. Четях си постовете и ми ставаше много мъчно за мен самата и не само за мен Cry
Но знаете ли, забравила съм толкова много неща покрай лечението, а тогава си мислех, че никога и нищо няма да забравя....Мозъка ни е устроен гениално - забравя и изхвърля ненужния багаж Rolling Eyes
А и вие винаги сте били толкова страхотни и незаменима моя подкрепа! Обичам ви Hug
Ели, писали сме едновремнно Hug

# 61
  • София
Дааа, мислех си, че ще ви позна мили момичета по прическите, но няма да стане. Моята още си е моя,  дори не си боядисах косата, защото ще ми окапе, но все още стои, чак ме изнервя това чакане newsm78, както беше с повръщането Simple Smile. Много ми се иска да дойда утре, за да видя сродни души. Тук в къщи е странно положението, взаимно се щадим, те се държат с мен като че ли всеки момент ще се счупя, аз гледам да не ги занимавам със себе си, и така...
Тази сутрин се събудих кисела без каквато и да е причина, сякаш съм преди цикъл Joy, но дойде внученце и положението се промени. Сега  пия една биричка и ви чета, толкова ви се радвам, най-вече че сте добре. Ако не успея да дойда, пожелавам хубаво изкарване, в което не се съмнявам.

# 62
  • София
Но всеки, който иска да види буйните ми бабешки побелели къдрици, може да го стори в facebook - Зара Хараланова - смятам, че е време да изляза от анонимност, и без това не съм й фен. Приятна вечер мили момичета.

# 63
  • София
Зара, то  повръщането може и да не дойде, пък и косопада също.
Затова си боядисай косата, скръцни със зъбки на домашните, обясни им, че не си чашка от костен порцелан, сипи си една водка или нещото, което обичаш и се глей кефа  Peace
Казвам ти го като четири пъти препатила разни химикалки  Grinning

# 64
Аз пък снощи ударих една машинка на косата , от една седмица пада , чак ме изнервя- ръся косми навсякъде.А пък в сряда е втората вливка- чакам да се обезкосмя и на  други места Wink Joy

# 65
  • София
През всичките химии го правех на 18-тия ден от първата химия. Космите бяха навсякъде и ме изнервяха ужасно. Сутрин като си видех възглавницата ми идеше да се гръмна. Все едно съм легнала върху косми от куче. Имах куче, ама то миличкото не се скубеше като мен  Grinning
Ииииии, машинката...
Обескосмих се навсякъде  Joy Joy Joy, чак мигличките ми опадаха.
Само те порастнаха и останаха късички, ама пък главицата ми се окосми доволно и то като реотанче.
После всичко си дойде на мястото.
Само дето циците ми не порастнаха отново, ама това да ми е кусура.

# 66
  • София
Хули, обичам водка, и най-вече ми харесва "Белуга", съвършена, за мен невъзможна за купуване, беше митничарско дарение. Сега съм на бира, защото ми казаха, че раково болните не трябва да пият концентрат. Аз от 2-3 години не го правех и ми се появи раче. Ще възстановя май навиците си, че няма за кога.
На 58 години съм, омъжена съм от 41 години, имам синове на 35 и 40 г. - тежка аритметика. Влизала съм в болница само за да раждам и не помня да съм ползвала болнични, освен когато децата боледуваха. Живях добре, взимах от живота на големи глътни, както се диша чистия планински въздух, но Господ не закъсня да ме посочи с  показалеца си #2gunfire
Пратиха ме на КИШ. След 16-ти март ще имам резултат.
Кисела съм, бирата не помага. Това ми се случва за първи път от два месеца, откакто напипах онази гадинка в гърдата си.

# 67
  • София
Ехххх, Зара !
Като те чета, все едно съм аз.
Няма да повтарям поста ти, защото е валиден и за мен.
С тази разлика, че рачо ме посети преди 20 години, когато бях на 39.
Сравнително млада, със сравнително малки деца, със начинаещ бизнес и неясно бъдеще.
Обичаща водка след ХЕКа.
Биричката ми беше любимата напитка, ама като ми казаха бира и скара по време на химиите...
След това вече не можах и да ги влея в изнуреното ми телце  Joy Joy Joy
Сега вече няма малки деца, няма бизнес, има само неясно бъдеще.
Има и хъс за живот, щото май не мога да се откажа от борбата  Peace

# 68
  • София
Видях ви момичета и сега вече се засмях. Видях ви, толкова сте хубави. Благодаря Ви много! Единственото, което искам да ви пожелая е много, много здраве, ако мога да ви дам и остатъкък от моето, бих го направила  bouquet

# 69
  • София
Видях ви момичета и сега вече се засмях. Видях ви, толкова сте хубави. Благодаря Ви много! Единственото, което искам да ви пожелая е много, много здраве, ако мога да ви дам и остатъкък от моето, бих го направила  bouquet
И не бива! Излъчваш невероятна воля, сила и влюбеност към живота!

# 70
Ох, надявам се че оправихме нещата вчера ooooh!
Обадих се в ЗК и попаднах на много любезна дама, жалко, че не разбрах как се казва.Тя ми каза какво да правя.Не се наложи да подаваме жалба, защото и взех направлението и документите и ще си ходи на старото място за вливките.
И пак лекаря си гледа собствения интерес  Close Понеже били ново учреждение имало вероятност да не им платят лечението на майка ми и той решил да го прекрати.Понеже на майка ми образуванието е под 1см. а по някакви нареждания не трябвало да и правят Херцептин, да но защо изобщо го почнаха, като и тогава си го имаше това нареждане, но се съветваха и казаха, че ще и го правят.Има си го назначен за 12м.Бяхме много разстроени вчера, дано всичко си продължи и да няма повече проблеми  Praynig
Да , аз пуснах в предната тема линк към този протокол за скъпо струващите лекарства ; на  адювантна терапия с Херцептин не подлежат пациентки  със следните фактори в комбинация - Ту под 1 см, без мета в регионалните лимфни възли и висока експресия на естроген и прогестерон . На мен ми отказаха  цитирайки този протокол,затова се учудих че  ви го правят с тези параметри   newsm78

# 71
  • у нас - на брега на морето
Цитат
Публикувана от: ·٠•● Лорън ●•٠·
Вмъкни Цитат
  Честита баба Марта момичета да сте здрави,румени засмяни.
 На патерици честит рожден Хули моите пожелания са твоите съкровени мечти
 Йовче,  и сърдечни пожелания за ЧРД с много обич.
Хули, Лорън, благодаря за поздравите! Не можах да поставя почерпка в темата, но вие си знаете, че ви обичам и сте почерпени  beer Wine Glass cook !
Честит 3 март на всички, които се чувстват балгари! bg

# 72
Честит празник!  bg

# 73
  • София
Бъди благословена,antom, безценна е информацията, която даваш в началото на всяка първа тема. Разбира се, че в някаква степен може да бъде актуализирана, но аз лично за себе си научих много. БЛАГОДАРЯ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - 3 МАРТ!

# 74
Честит празник,момичета!
Днес ще е страхотна сбирка,на този толкова български празник!

Ето и поздрав от мен,любимата песен на дъщеря ми Александра!
http://www.youtube.com/watch?v=dyR2nCk6OrY

Маме,Зара,четох ви с такова удоволствие,че чак примижавах от кеф!
А бе гоУеми сте бе,гоУеми!
Искам ви на среща и двете! Сигурна съм,че и това ще стане,ако не сега,то някога! Hug

Общи условия

Активация на акаунт