Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 27

• 81 553
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
@tani4ka четох ти постовете.Когато го изписаха на майка ми, лекаря звъня на фирмата дистрибутор на лекарството и му казаха, че се правило и на под 1см. и тогава и го отпуснаха.Ти си на границата с 1см би трябвало да ти го правят.Майка ми има лъче и хормонотерапия, не е правила химия.

# 76
  • Варна
Честит празник, момичета !
И на патерица честито на рожденичките ! Да сте най-най-най .... Simple Smile
И нека Баба Марта ни носи здраве и да се радваме дълги години на променливите и настроения.
  bouquet
Не мога да дойда за срещата днес, но ако след 10.03 правите вечеринка, ще дотърча без да се замислям.
Весел ден ви желая Simple Smile

# 77
Deni den дистрибуторите на лекарства нямат нищо общо,те само ги продават,производител на Herceptin е Roshe,Рош България може би могат да ви осведомят!Кой е лекаря химиотерапевт на майка ти?

# 78
Deni den дистрибуторите на лекарства нямат нищо общо,те само ги продават,производител на Herceptin е Roshe,Рош България може би могат да ви осведомят!Кой е лекаря химиотерапевт на майка ти?
Да, знам че те са дистрибутори  Grinning Няколко пъти спомена "говорихме с Рош" еди си какво... не знам какво общо имат, но ми се наби защото го повтори.Не искам да казвам името на лекаря.Все пак съдейсвие получихме и взехме документите и направлението, че без него трябваше да прескочи тази вливка.

# 79
  • В царството на игрите:)
Алоууу, компаниятааааа newsm53
Какво ви става, бе хора? N ти ден никой не мецва... newsm78Включително и аз, де ама поне надничам smile3521
Вземете да се отчетете как сте, че почвам да се притеснявам Rolling Eyes
Ето аз например в четвъртък ще ходя при д-р Спиридонов пак да ми погледне гръдта, че нали последния път, когато бях изтрещяла каза, че иска да види ЛВ на липсващата гърда. Представлявали интерес за него, а не проблем...И дано така си остане, де smile3503
После ще се отчета и дай Боже всичко да ми е наред Praynig
А отсъстващите в събота по неуважителни причини имат голяяяяяма черна точка Thinking
На присъствалите - Hug Hug Hug smile3502

# 80
  • у нас - на брега на морето
milmich , Тук сме си и ние надничаме, но като настане затишие и никой не смее да го наруши. Добре, че си ти, да ни извадиш от летаргията.  Hug  love001
аз също минах по кабинетите за протоколите. ТМ ми е 16. В гърдата си го нося "нещото" и лекарката по едно време се позачуди и веднага ми направиха мамография. След това каза, че не е страшно. Черното ми дробче си е все така с онези образувания. Сега съм тръгнала да си правя скенер, но кога ще е - ще се отчета. Ходя и на ендокринолог, но на 12-ти ще ми каже какво ще ме лекува, като види резултатите. Холестеролът ми е отново 7.4 /беше 7.8/. Вчера ми слагаха Золадекса, но отново одисея - джипката не можела да го сложи, а в Онкото искат да си плащам за това. Е, сложиха ми я, но с такъв замах, че още ме боли! Хайде стига съм се отчитала...
Миленче, похвалете се, кои бяхте на срещата? Дали ще има смяна след 1 юни в Банкя, защото в сайта не видях такава? newsm78 Иначе съм за смяната от 17 май. Кой беше за нея???
Гушки и цунки от мен на всички! Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 81
  • Пловдив

Момичета, поздравявам ви с това парче.

# 82
  • София
Ехо-о-о! И аз като надничах се чудех на непривичното за темата затишие!
Бре, дори Миленка  да  се е умълчала  newsm78

Ако сте имали близки срещи с онези същества в социалните, може да ми съчувствате  ooooh!
За полагащата ми се карта за БДЖ контактувах с една "мила" женица, която явно не си беше пила хапчетата  Mr. Green О, но тя не знаеше, че аз съм доста печена от многократното въртене на шиш там. Тея на гишетата като че ли с конкурс ги избират да вцепяват хорицата по опашките.  Абе, бели кахъри  Grinning
Миленче, БЕЗПРОБЛЕМНА среща с др-Спиридонов  Peace Ей, да не би ти да представляваш интерес за него, а не цицата ти  Laughing

# 83
А мен днес ме разплакаха в НЗОК. Смениха ми лекарството и трябваше да ида да ми подпечатат протокола  в централата на ул.Енос. И там една госпожа се въртя, сука, чука по компютъра, рови по чекмеджета-аз кротко си седя на стола и се усмихвам. В един момент казва"Госпожо коя е тази лекарка, която ви е сменила лекарството" Отговарям, че не знам как се казва/моята лекуваща 3 месеца е в отпуск и ме пратиха при друга, която наистина не обърнах внимание как се казва/. И се започна-"Еми няма такава лекарка, написано е грозно не мога да и прочета името, разчетете го вие, не знам какво да правя, ама сигурна ли сте, че сте били в диспансера, еми върнете  се утре да си напише лекарката името грамотно и разбираемо..." Едва ли не аз сама съм си написала протокола. Изисках си документите с по груб тон , а тя не ги дава.  Грабнах си ги и избягах. Отивам в джипа при Мъжо и рева, слагам си очилата да видя как така не разчита името. И виждам печат и на него с огромни отчетливи букви  пише двете  имена, номера и специалността на дофторката. Че като подпалих и на обратно - е викам си рака може и да не ме е утрепал, ама тази сега я усмъртих. И пред вратата се суети охраната един разтревожен - "Госпожо, чакат ви" -ама един такъв мил и любезен Влизам и вътре всички в очакване на събитие или по скоро на женски бой, честно казано малко ми трябваше да не я оскубя. Наврях и протокола в лицето на местото на печата, а тя нагло ми казва"Еми аз не съм гледала печата, тук има графа за името и то е нечетливо написано..." при което колежките и я подкараха и те. Както и да е подпечатаха ми протокола и сега се чудя, да вървя и да се жалвам, или да пия една студена вода за успокоение?

# 84
  • В царството на игрите:)

да вървя и да се жалвам, или да пия една студена вода за успокоение?

Пий една вода, а може и да не вода за успокоение. Жалбата няма да ти върне нервите, които си изхабила и тепърва ще изхабиш Mr. Green

# 85
Здравейте, моля за съдействие! Имаме спешна нужда от Оксиконтин. Моля някой ако има наличен да се свърже с мен на maria_popova_1978@abv.bg . Заплащам желаната от Вас цена. Найстина много спешно ми трябва.

# 86
  • пловдив
bigbaba4 водата е изключително полезна течност... трябва да се пие редовно.... по много.... за прочистване на организма, но.... за да се прочисти организма първо трЕбе да го замърсим, а това най бързо става с поркане  Mr. Green  Ето ти от мен успокоението, за да имаш реална причина да пийнеш водица  Wink

и понеже един вътрешен глас ми шепне, че сте намалили напоследък пиенето.... я веднага да се поправите  newsm66 грабвайте чашите ... и за здравето на щерката, че днес заформи 25 години  Shocked малииии колко съм дърта.... ама усмихната... че и луда  Joy

# 87
Здравейте момичета и аз лежа изстискана като лимон от двудневно ходене по мъките,за да  се издадат болничните ми.Аз съм оперирана в чужбина четвърти път и те цял един ден ми обясняваха,че нямам право на работа и на болничен,при положение,че им цитирам лекарката от НОИ.Вторият ден тя им диктува какво да пишат,те грешат,трият и пъшкат и след два часа успяха да напишат болничните,Лудница!Ще почина една седмица и отивам на двубой с ТЕЛК .Пожелаите ми късмет!

# 88
Късмет на всички в борбата с чиновническото безумие  bouquetАнтомче - казват, че пороците в живота на човека са като  една чешма с няколко чучура - алкохол, цигари, чревеугодичество, секс и т.н. Като затъкнеш един или няколко чучура, другите почват да текат по силно. Тъй кът съ гледам -  отказах цигарите, все съм на диета, че и покрай ЕГН-то и лечението и секса понамаля, наистина да взема да пропия. Наздраве дружина Hug  Да ти е жива и здрава щерката, да те радва многооооооо години, да отгледаш внуците и правнуците и!

# 89
  • София
Арееее, откога чакам разговора да тръгне, както на мен ми харесва  Joy Joy Joy
Срещи за кафепиене, някой там ни  предлага полезни смески ...
Това не е за мен, за това и не пиша.
Не, че не ми се е спекло отвсякъде.... един страх ме гони, не е истина.
Вкарвам се във филми...всичките дето ми минаха през живота.
С една дума започвам изследвания, които отлагам от незная кога.
Бигбаба, съчувствам ти и зная за какво говориш, но не мога даже и съвет да ти дам.
Пробвах се да поборя системата, но в един момент съзнах, че може би няма да ми стигнат силите за подобно изживяване.
Момичетата, много от тях знаят, че отпочнах една безнадеждна война ...
Отказах се, защото зная, че не съм Дон Кихот и никога няма да бъда!

Общи условия

Активация на акаунт