Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 27

• 81 554
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • пловдив
Аха.... заговорихме за поркане и Хули веднага се включи  Mr. Green Е пийвайте си спокойно.... ето ви и виц за утре сутринта...
"Ако след тежък запой на сутринта се събудиш,
погледнеш се в огледалото и не се
видиш, не се притеснявай - просто си станал
неотразим."  Wink

Хули, и за страха ясно, и за филма, в който се вкарваш също .... по време на снимките не забравяй, че сме до теб ... статисти или не, на финала за теб Оскар за главна роля, ние ще се задоволим с Оскар за второстепенна и естественно ще продължим с поркането, защото стиснатите палци ще са ти помогнали  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 91
  • В царството на игрите:)
А, бе хора искам да ви се оплача малко...Точното описание на състоянието ми през последните дни е, че нямам мощност newsm12 Едва се влача, едва ставам, все ми се спи newsm78Дали не е малко рано за пролетна умора? Ако пък е пролетна умора има ли някой лек как да заредя батериите малко, че без мощност хич не ми се получават нещата Rolling Eyes
Като си пиех 13 те хранителни добавки бях с перка на задника. Сега ги спрях и перката също спря hahaha
Айде дайте акъл Peace
р.р. Хулито, помисли си колко ще ти е гот и как ще ти се лети, когато всички резултати излязат ок...И как ще се напием:)

# 92
Влюби се  Simple Smile Ако искаш пробвай първо пак в собствения, ако зациклиш - намери някой чузд JoyСамо да не е моя #2gunfire

# 93
  • у нас - на брега на морето
bigbaba4, много опасни съвети даваш на Миленка!!! Naughty. То така всеки може. Пък не дай, Боже, и на  мъжот и да му спре перката...?!!! Къде ще ги ремонтираме?! Я, дай нещо по-безопасно съветче! smile3532
milmichnewsm51  love001
antom, тази сутрин ме достраша да се погледна в огледалото... newsm62
Скъпи мои, дружки, подготвяте ли се за утрешния празник?

# 94
Здравейте, преди месец   в гр. Бургас представихме филма "С рак във време на криза", в който хора с онкологични заболявания, членуващи в Клуба за борба с рака,  разказват за борбата с коварната болест, споделят тревоги и  дават съвети. Филмът можете да гледате тук:
http://bg-patients.info/
Сдружение "Онкоболни и приятели"-Бургас

# 95
Здравейте, ако приемате нови попълнения ще се радвам да бъда сред вас

# 96
  • Пловдив
 desert rosee, привет!  bouquet
Приятно ми е казвам се Ваня.

# 97
 Благодаря ти на мен също ми е приятно, казвам се Гинче

# 98
  • у нас - на брега на морето
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ, СКЪПИ ПРИЯТЕЛКИ!

# 99
  • пловдив

Честит празник, момичета! Много, много поводи за усмивки да имате днес!
.... и не забравяйте пиенето .... празник без градус..... е като смях наум.... няма как да се насладят и околните на настроението ви  Mr. Green

# 100
  • пловдив
desert rosee никак не си падаме по нови попълнение, защото това ще рече, че на още някой му е трудно, а ние хич не го обичаме това пусто раче  #2gunfire , но .... вратата тук винаги е отворена и ръката за подкрепа - протегната  Peace
Аз съм Ани  Laughing

# 101
Добро утро и от мен! И аз се нареждам до "новите" тук.
 Първо да поздравя всички, които празнуват днес-весел празник и много целувки и усмивки!
 Не съм била още на преглед , но имам проблем...просто не зная откъде да почна и се сетих за вас. Предстои ми първи преглед, първа снимка, мамографски преглед...и не знам още какво. Искам това да се случи при добър лекар, на който ще се доверя от-до. От Горна Оряховица съм, и най-близката и удобна за мен онкология е във ВТ. Нямам никакви координати на лекари от тази клиника. Има ли някоя от вас от областта, която може да ми помогне -да ми препоръча лекар, да ми помогне с координати. Искам да се обадя предварително-не ми е ясно в нашата болница ли да си направя някакви изследвания, снимки..Дори и координатите да са лекар, който развива частна практика...объркана съм, не зная от къде да тръгна, и безумно ме е страх.

# 102
  • София

Честит празник девойки.
На новите, добре дошли и да знаете, че хич не  се радвам, че прописахте при нас.
Ама какво да се прави- живота е сурав и курав  Grinning
Приятелски палци и рамене имаме достатъчно, ще се подкрепяме  Peace

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 19:52 от Хули

# 103
 Мерси!

# 104
Честит празник на всички жени!
Имам един въпрос към някой , който е информиран  - на моят мъж при спукване на язва беше изпратена тъкан за биопсия , след получаване на хистологията прочетохме , че пише  улкус СА, и ни карат да повторим изследването в онкология. Това наименование улкус СА рак ли означава?
моля отговорете ми !!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт