АВГУСТовската дружина във втория триместър мина

• 30 630
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Момичета влизам да ви се похваля, че вече си намерихме кумове! Най- накрая! Пфу! Голям проблем си беше.. smile3501 yes yesyes sohappy

# 106
Хайде честито, сега един проблем по-малко и една щастлива булка повече Simple Smile

# 107
Момичета влизам да ви се похваля, че вече си намерихме кумове! Най- накрая! Пфу! Голям проблем си беше.. smile3501 yes yesyes sohappy

Grinning Бравоооо Party  bouquet

# 108
Пърпъл - браво за кумувете, много се радвам  Hug
Тралала, мислех още вчера да вляза след 12, ама заспах  Laughing Честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече да си жива и здрава, ти и цялото ти семейство, за да може да се радвате на парите, щастието, късмета, любовта, кариерата, който ти пожелавам винаги да те съпътстват. И естествено най-важното - август да гушнеш здраво, щастливо и охранено бебе  Hug Приятен ден, изпълнен с много усмивки  Hug

# 109
  • Плевен
Здравейте, момичета. Колко много сте изписали докато ме няма, още не мога да ви изчета. Аз бях две седмици в болницата, получих кървене, казаха отлепяне на плацентата, държаха ме докато спря даже зацапването. Два дена след като ме изписаха пак почна зацапването в кафяво. Лекарката ми каза да продължа да си пия лекарствата и да лежа и нямало да има проблеми, ама аз вече не съм сигурна какво да правя. Лежа, пазя се, ставам само до тоалетна и то не спира.
Честит рожден ден на Тралала, всичко най-хубаво ти желая Simple Smile

# 110
Здравейте, момичета. Колко много сте изписали докато ме няма, още не мога да ви изчета. Аз бях две седмици в болницата, получих кървене, казаха отлепяне на плацентата, държаха ме докато спря даже зацапването. Два дена след като ме изписаха пак почна зацапването в кафяво. Лекарката ми каза да продължа да си пия лекарствата и да лежа и нямало да има проблеми, ама аз вече не съм сигурна какво да правя. Лежа, пазя се, ставам само до тоалетна и то не спира.
Честит рожден ден на Тралала, всичко най-хубаво ти желая Simple Smile

Ифка: Почивай си и не се тревожи, мисли за хубави неща. Пази се много.Дано скоро се оправиш и да нямаш проблеми  Hug

# 111
Ифка, стискам палци скоро да престане зацапването, мисли положително и си почивай   Hug Hug

# 112
Ifka, лежане, лежане и пак лежане с много позитивно мислене и дано скоро се похвалиш, че всичко е зад гърба ти. Стискам ти палци  Praynig

# 113
  • София
ferriy, поисках ти приятелство във фб, искала си пак да бъдеш приета в групата, от мен е този път Simple Smile

# 114
Здравейте, августовски мами!

Досега не съм благодарила на Блонди за поддържането на темите, благодаря и аз!

И да кажа колко красива е Софи на новата снимка-аватар!

Виждам, че обсъждате колички - и аз съм може би малко суеверна и ще мисля по-натам за количка, слингове и прочие. Интересно ми беше, че свекървата ме убеждава да си взема някакво повивало-"порт-бебе", които не съм виждала в България, но сигурно ще спазим тукашната традиция и ще вземем. Също така тя е родила четири деца и е убедена, че малките мразят дъвени легла с решетки. Аз й показах сгъваемите легла и тя направо се влюби в тях, каза, че това е много по-добро за внучето й, отколкото дървено легло:). Но ще видим...

Иначе съм напълняла 5-6 кг вече, страшно ме сърбят гърдите около зърната и целият гръб и корем, кожата на лицето ми е доста чиста и се подстригах в събота с къса пънкарска прическа. Много ме радва промяната.

Лека и хубава седмица!

# 115
  • София
Какви са тези сгъваеми легла, кошарите ли?

# 116
  • София - град
Здравейте момичета  Hug
Нещо се събудих като буреносен облак  Laughing ще го видим ние този понеделник.

Тралала
, Честито пожелавам ти да сбъднеш и най-големите си мечти, много здраве, много късмет, безболезнено раждане / Laughing / прекрасно бебче август месец -много здраво и спокойно
Hug  

Аз днес трябва да поработя малко, а така не ми се мърда от вкъщи, навън е едно намръщенооо  Confused

Тюхютумче /ама че завъртян ник Heart Eyes/ радвам се че ти харесва аватара, до сега ми е най-любим.  Hug

# 117
  • София
На мен докторът ми каза да пия още малко фолиева, а знам, че може и да се продължи докрая, така че спокойно.
irony, можеш на почистване на лицето да ходиш, но процедурата, която е с една машинка с ток, не я прави.

а защо?  newsm78 аз пък съм си я правила и при предишната бременност, и с тази вече съм  Embarassed

не съм ви изчела всичките, но да не забравя да честитя на рожденниците  Laughing, гунди, да е жив и здрав сина ти, и много да е щастлив, тралала и на теб, много щастие, здраве и всякакви положителни емоции!

Блонди, благодарско за темата! ама много са готини снимките, които слагаш  Hug

пърпъл, честито за кумувете... това си е сериозно нещо  Wink

диди, егати 20 лв. бройка за боди  #Crazy
Не съм сигурна дали го усещам, но от време на време нещо трепка от вътре. Все едно телефона ми вибрира в корема  Joy

Laughing много точно сравнение, мисля че и аз така мога да го определя

# 118
  • Обетованата земя
smile3501 Браво и от мен!
 Ифка, дано скоро ти отмине зацапването  Hug
Елвирка, говоря не за българско боди, а за конкретно същите, които съм си взимала от АСДА, тук съм ги виждала по 17-18 лв. едното. Егати надценката дето си слагат, нямам думи... Скоро не съм разглеждала такива бебешорски работи, но ми предстои   Mr. Green
Пак усещам шутчетааааааа , много , много съм щастлива!!!!!!!!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 13:10 от didi24

# 119
Гунди, тромбофилия е при мен, тромбофлебит мисля, че е различно.
Явно е различно, понеже на мен това не ми говори нищо. Ох, успех ви пожелавам, че знам че при всички случаи е проблем.
Айде и аз в клуба с гъбичките. Sad Нямаше как да се размина без нищо WinkКакво ви дадоха на вас- на мен Гинозол?

Общи условия

Активация на акаунт