АВГУСТовската дружина във втория триместър мина

• 30 644
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета! Сякаш си четем мислите, разглеждах сутиени в нета и си харесах на Триумф ето този http://www.triumph.com/bg/bg/2403.html Доволна съм по принцип от тази марка.

# 646
  • София
rossy-pm , мн удобен изглежда наистина. В Бг може ли от някъде да се купи?

Софи, и аз едва се премирявам с "удобствата".... тежко ги преглъщам, но поне жертвата ще си заслужава Twisted Evil

Блонди, и на теб не ти лесно Laughing, но кажи на мъжа си, че тежката дума е твоята, защото всичко е на твоя гръб, като говорим колко неща преглъщаме докато сме бремнни - и притеснения и следите от бременността, които ни остават, раждане ... всичко си е повече за наша сметка Wink

# 647
  • София - град
Здравейте момичета! Сякаш си четем мислите, разглеждах сутиени в нета и си харесах на Триумф ето този http://www.triumph.com/bg/bg/2403.html Доволна съм по принцип от тази марка.

Ммм този много ми харесва! А и за снимки е много подходящ  Laughing

Тук има малко дрешки за мами

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 20:46 от Софи:)

# 648
Този сутиен наистина изглежда удобен и симпатичен...  харесвам и нося подобни модели по принцип. Интересно ми е обаче как ще изглежда на по-едър бюст  newsm78 , на снимката е чуден, но...

# 649

Ммм този много ми харесва! А и за снимки е много подходящ  Laughing
Мммм тоя и на мен ми хареса, те Триумф и те имат малко бабешки модели, аз имах един такъв- ама носиш до откат и е здрав като за няколко поколения.
Иронка- бонмонка, на мен също ми е малко тежко и се чувствам по абсолютно същия начин като теб, точно като в края на зимата , която е била пълна с празници и то не че около мен няма празници постоянно и уж разделна вечеря си направих, ама след нея как се освинчугих. Спокойнооооо после ще отслабваме заедно. Hug

# 650
  • София
Тоя Триумфския и на мен ми хареса, ама пише че е за кърмачки  newsm78 дали може да се носи още от сега  newsm78 А иначе аз тях си ги уважавам като марка

Софи аз също съм с доста малък бюст и известно време не можех да се пречупя да си купя специал
ния сутиен от суета а пък и честно казано ми изглеждаха ужасно като палатки
Според някои специалисти сутиена имал връзка с увисването на гърдите и със стриите и било много важно да се носи подходящо бельо по време на брамеността и кърменето.

За стриите в някакъв сайт за фитнес маняци (те също имат проблем със стриите) пишеше, че чистата свинска мас най-добре омекотявала кожата  newsm78 това е и стара бабешка рецета срещу стрии, а другото което също казват, че е много ефикасно е какаово масло

# 651
rossy-pm , мн удобен изглежда наистина. В Бг може ли от някъде да се купя

Мисля че някъде гледах някакъв сайт в който правят общи поръчки от SportsDirect ама трабва пак да се консултирам с google че моя от магазина си го купих

Блонди няма нищо случва се да забравим хора сме не машини  Hug  затова ти напомних

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 22:07 от Any_Zahaf

# 652

Харесах си сивия карго панталон, обаче не мога да поръчам, май иска задължително UK адрес. Поръчвала ли си от този сайт?

# 653
  • София - град
Не съм поръчвала, но мисля и от него да пазарувам за беб..
Чрез посредник може да се пазарува. Ние си имаме един такъв сред нас, във фейсбук групата ни има документ, там може да й пишете  Wink

# 654
gundie  Hug то е ясно, че сега ще се дебелее, по важна е каузата  baby_neutral  все пак, но все пак се надявам сега като се постопли, като се пораздвижим и най-вече като излезе бленуваното изобилие от зеленчуци и плодове, да спра да се залъгвам, че ми се е прияло шоколад или баница (като си знам, че организмът друго иска... Outta Joint )

за стриите: аз за съжаление си имам на бедрата от тинейджърските години, тогава още се почна омагьосания кръг на сваляне и качване... а кой да се сети да се маже. Какаовото масло, както и всяко друго всъщност, подпомага еластичността на кожата, която в случая е от изключително значение. На Палмърс продуктите са на базата на какаово масло точно. Иначе на Икаров предполагам е хубаво, но обикновено техните са по-мазнички и трудно попиват, а аз все се сещам в последния момент, та мазните продукти не са за мен...

сутиена не виждам причина да не може да се носи и сега... просто няма да се ползва пълната му функционалност. Най-важното е да не причинява дискомфорт и поддържа добре бюста, а това се разбира най-добре с пробване.  Flutter

Оня ден влязох в един магазин за дрехи за бременни и доста време разглеждах дънки и панталони (на доста добри цени) обаче като не знам какъв номер ще ми трябва как да си купя  newsm78, ако расте само крема  Praynig ок, ама ако и д-то  Embarassed ... Изобщо как преценявате какви дрехи да купувате от сега, или сега са покупки само за моментното състояние  newsm78 ?

# 655
Пристигнаха ми дрешките от мамауебшоп

poliville, дай линк да разгледам  bouquet
Това в сайта http://www.mammawebshop.com/bg/ малко са изчерпани по мерки, но винаги може да се намери нещо и са много сносни, в сравнение с другите бабешки дрехи за бременни Simple Smile

# 656
  • София - град
Момичета, доста сайтове изгледах и едно нещо ми прави най-ярко впечатление. Повечето дрехи за бременни всъщност въобще не са дрехи за бременни. Просто са от еластични материи... Нормално ако размера ми е бил xs сега да си взимам s-m. Аз май няма да купувам специални блузи... Ще карам на клинове и по-голям размер дънки, така или иначе са с ниска талия. Роклите /на които мисля да заложа/  за бременни /дългите/ са си нормални рокли... А топовете са нормални просто по-голям размер или такива които се разтягат.
Тук ми изкача въпроса какъв е смисъла от специални дрехи за бременни?!  newsm78 изключвам бельото.

# 657
rossy-pm , мн удобен изглежда наистина. В Бг може ли от някъде да се купя

Мисля че някъде гледах някакъв сайт в който правят общи поръчки от SportsDirect ама трабва пак да се консултирам с google че моя от магазина си го купих

belverde а както каза Софи може и чрез посредник в групата във Фейсбук си имаме  Peace

# 658
  • София
Ирони аз като си купувах дънките за бременни в магазина продавачката ми обясни, когато ги обуя да си пъхам ръката вътре отстрани и да бъдат достатъчно свободни - така ще знаеш че ще ти стават още известно време. Това е ако ги мериш иначе за интернет пазаруването и аз не знам как да си преценя размерите. В магазина в който ходих  
А за сутиена - казват че бюста расте до към 8 месец, а и след това като се напълни с кърма bombs та затова се чудя дали такъв сутиен за кърмачки може да се използва и сега и по-натам по предназначение

А посредника е Диди

Редактирам се за да кажа: Софи дрехите за бременни освен че са от еластични материи и са някак си по-широки от другите точно отпред на корема  Peace

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 22:45 от magi_g

# 659
  • София
Здравейте момичета! Относно продуктите на Palmer`s аз ползвам тези
http://www.palmers.bg/kozmetika-za-bremenni-Palmer%27s-Cocoa-But … hing-Oil-9-50.htm и http://www.palmers.bg/kozmetika-za-bremenni-Palmer%27s-Cocoa-But … y-Butter-9-49.htm. Кремчето за корема го ползвам само вечер, доста е мазничко. Олиото ползвам сутрин и вечер, като мажа всичко.....гърдите, дупето и бедрата. Лошото е, че сутрин преди работа нямам много време да го изчакам да попие и се обличам. Ако съм с нещо памучно няма проблем, но на някои други материи остават петна. Като цяло съм много доволна от тази козметика, кожата е доста мека а и мирише хубаво. Мисля да пробвам и другите продукти от серията.
Дано съм била полезна Heart Eyes
Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт