АВГУСТовската дружина във втория триместър мина

• 30 643
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Момичета аз ползвам само бадемово олио, чисто, без ароматизатори и каквито и да е било други добавки, мога да кажа, че за сега съм доволна, нямам все още стрии, а понеже съм с близнаци корема вече доста ми е порастнал и ми личи.
И искам и един съвет от вас, тази събота и неделя сме намислили да отидем да видим сестра ми, коята е на 950км от тук, където ние живеем и мислим да тръгнем в събота сутринта да спим там и на другия ден по обяд да се върнем обратно. Как ви се струва идеята? Дали не е прекалено много път и ме е страх да не направя някоя беля? Моля ви за съвет  Praynig

# 661
Ох, относно сутиените, аз си позлвам на Виктория Сикрет и не мисля засега да сменям, още са ми удобни, пък и гърдите ми не са с два размера по-големи, и без това съм 2Д.. мерси   Laughing Laughing но тея банели сигурно ще ме придразнят скоро време и ще си търся и аз..тези, които показахте са доста приемливи и съм сигурна, че ще са удобни.. за мен също бельото е много важно, за да се чувствам добре.. но в случая ще предпочета да ми е удобно  Laughing
иначе Вал не мисля, че има проблем... мен в 6-ти месец също ще ми се наложи да пътувам.. 800 км. от Пловдив до Видин и обратно, доста път е твоето, но пък е приятна емоция и ще спирате чат-пат  Hug Hug
аз нямам търпение до следващия преглед, който ще е чак на 22 март  Laughing Laughing ще съм вече 17 г.с. надявам се и аз да си знам щъркелчето тогава  Praynig ако не, ще чакам  Laughing
лека нощ от мен  Hug Hug

# 662
Аз за моите 150 см. имам доста големи гърди, а сега съвсем, ползвам едни потничета , дето за спорт и дори спя с тях понеже иначе е ужасно- предния път не ме боляха така гърдите и накрая не ми дойде кърмата, дано сега това да е за добро- ще преживея дискомфорта. Praynig
Лека нощ!

# 663
belverde, по принцип не може май да се купи от Бг ,или поне не знам от къде  newsm78 Аз го поръчахот сайта.
ПО принцип съм с малък бюст. С миналата бременност се видях с бюст докато кърмех и то в началото. Сега е започнал съвсеем леко да се уголемява
Mr. Green

# 664
  • София
Добро утро момичета  Hug
И аз отдавна си смених сутиена,защото в старите е невъзможно да се побера.Адски ми пораснаха гърдите,поне с 2 номера,и се надявам поне да е за добро.Поне има един доволен в цялата тая работа-таткото  Joy
Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 665
  • Пловдив
Здравейте

Компютъра ми беше развален и тотално ви изпуснах в писането.
И мен много ме болят гърдите и като използвам старите си сутиени ме заболяват повече. Все още не съм си купила специален сутиен за бременни, но използвам спортни потничета. Винаги ми се е искало да нося такива, но никога не съм имала достатъчно големи гърди за тях, но вече ми се сбъдна мечтата  Joy
Утре ще ходя да си пускам месечните кръв и урина и дано видя малкото човече, че не съм го виждала от близо 4 седмици. bowuu

Приятен ден на всички мами

# 666
Добро утро!

Мен пък със старите сутиени много ме сърбяха гърдите и се дръгнех като крастава. Направо рани съм си направила. Сега си взех обаче един нормален сутиен с 1 размер по-голяма чашка и вече го нямам този проблем. Взела съм си и сутиен за кърмене с 2 размера по-голяма чашка, защото предния път, докато родя, толкова ми пораснаха гърдите, но той все още ми е голям, затова не го нося все още. А и без банели някак странно си ги чувствам гърдите, имам чувството, че ми се опират в кожата, все едно съм без сутиен и хич не ми е комфортно с тези специални сутиени.

# 667
Софи, блузките за бременните са си и като за небременни. Но полите и панталоните са с друга кройка, дори когато нямат онова допълнително парче плат отпред. Доста по-дълбоки са и ако се обуе без корем, все едно си нахлузила чувал или потури  Simple Smile

Белверде, стриите никога не изчезват, за съжаление  Tired

Аз от изложението си купих блузка, панталон и жилетка, бяха евтини и са хубави, доволна съм, мисля докрая друго да не купувам. Имам и дънков гащеризон, няма смисъл да купувам много, не могат да се износят за 3-4 месеца  Simple Smile

# 668
Здравейте мами.

Съвсем ви изпуснах, но си уволних детегледачката и трябваше да гледам дъщеря ми няколко дни. Сега тръгна на градина и вече имам повече свободно време. Малко ми е нервно, защото до сега не е ходила и се притеснявам как ще свикне.

Иначе всичко при нас е наред. Сега се връщам да чета, че съвсем ви изпуснах. #Crazy

# 669
Благодаря на всички за пожеланията за малкия Иван! Снощи подобаващо поляхме повода (е, някои само със сокче Wink).
belverde, питаш за раждането как е минало. Една обща приятелка учи за акушерка в момента и е издействала да е при братовчедка ми през цялото време. Та снощи на купона тя ми разказа всичко как е минало. Като цяло бързо са се развили нещата. В 18 часа са я приели с контракции през 3 мин и 3 см разкритие. Към 23 часа е била с пълно разкритие, което за първескиня не е много като часове мисля (може пък и Арниката да е помогнала). Дотогава всичко е вървяло много добре, но самото раждане малко я е измъчило, защото бебето е било голямо 3.900кг (а тя е дребничка) и са й спряли напъните по някое време, а вече бебо  е бил тръгнал. Та се е наложило да й помогнат с вакуум, натискане на корема и епизотомия разбира се.  Бебо и имал някакво леко изкривяване на главичката от напрежението при излизането, но това се е оправило още на следващия ден. Вече са добре и се възстановяват и двамата. А и е роден на паметната дата 3 март, борбеността ще му е присъща! Нямам търпение да ги видя, но ще трябва да почакам Crossing Arms
gundie, честити ти ритничета Hug
mimiss, сърцебиенето беше причината да потърся лекарско мнение, но после си обясних и др. симптоми, които съм имала без да им обръщам много внимание - лесна умора и задъхване (например докато прочета приказка на сина ми вечер, без въздух оставах). От това, което научих покрай този проблем, разбрах че е добре всяка бременна да провери тези хормони, за да знае че бременността не е нарушила функцията на жлезата по някакъв начин. Но като не се поема от касата, докторите си спестяват да го обсъждат.
Блонди, ох, тези имена ooooh!  Дано скоро решите спора и естествено в твоя полза Whistling
bg_trinity , дано бързо свикне дъщеря ти на градинката, че като знам какво притеснение си е за нас....
За сутиените - моите гърди са много малко пораснали, за разлика от корема и Д-то , та още си нося старите сутиени. Та по тази причина не съм търсила модели, но ще се възползвам от вашите предложения, когато ми се наложи Hug

# 670
  • Варна
като начало ако все още налице няма стрии а кожата не е податлива на разтягания по добре да се ползват базисните масла от пшеничен зародиш или сусамовото така като начало биха могли да се предотвратят доста проблеми по нататък Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 671
Еми, благодаря ти. те "ритничетата"все още са като погалване, ама ще загрубеят. Joy Hug

# 672
ЕЕ, gundie, погалване усещаме в началото, ама в действителност то си раздава ритници мъничето Wink Толкова е хубав този момент Heart Eyes

# 673
emi_v - благодаря за пожеланието:) Hug Стискайте палци да свикне, че направо ще умра от притеснение Praynig Praynig Praynig

# 674
ЕЕ, gundie, погалване усещаме в началото, ама в действителност то си раздава ритници мъничето Wink Толкова е хубав този момент Heart Eyes
О да, както писах някак и чувства ми се появиха. Embarassed Много е хубаво, а силните ритници дори и болезнени са ми любими. Вик му усещах колянцето как се закръгляше- беше много забавно.(Отначало беше едно слабичко, накрая вече не беше). Wink Heart Eyes
Оххх за градината- моето дете също тръгва др. седмица и въпреки,че не е ходил 3 месеца от сега се съпротивлява. ooooh! от сега ме е страх и мен! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт