АВГУСТовската дружина във втория триместър мина

• 30 386
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
emi_v, честит Иван! Да е жив и здрав! Много вълнуващо като ти се роди на близък човек бебче!  Hug

Блонди, аз пък при нас не мога да разбера като кажа някое име на мъжа ми и той само си мънка нещо и не разбирам харесва ли му, или не. Мисля, че още му се струва рано да говорим за това. И също така ми се струва, че ще остави на мен да реша, а аз ще кръстя детето на някой от родителите ми, защото искам да има кой да му се радва, а и Пепи е кръстен на свекър ми. Ама точно затова ми се искаше мъжа ми сам да предложи да е на някой от нашите... Ще ви отлежат в главата имената и ще решите.  Hug

belverde,
няма спасение от стриите!  Sad Опитай със свинска мас, при първата бременност я отричах, но май ще се окаже, че тя е най-доброто средство, както ти е написала magi_g.   bouquet

За сутиените - аз все още нямам нужда от нов и си нося старите, а това е доста учудващо за мен, защото първия път още на 3-ия месец гърдите ми се наляха и ми трябваше нов сутиен. Този от sportsdirect по предложението на rossy много ми хареса! Ние си поръчваме от този сайт и може да си взема.

Ох, аз не усещам бебо напоследък, взех да се притеснявам  newsm78

# 676
  • Пловдив
Тези дни само ви чета,че моето момиченце от събота започна с една хрема и кашлица Cry.Не ми се е разболявала от ноември,което си е рекорд,защото все пак ходи на градина и ме бяха наплашили че много ще боледува,но явно си е индивидуално.Но утре има тържество за деня на мама,имаме стихче да казваме и танц да танцуваме,та дано се подобри,че не ми се иска да пропускаме.Аз още не усещам бебето,имам някакви гъделичкания,но около пъпа,така че едва ли е то.Преди да забременея първия път гръдната ми обиколка беше 86 см,чашка В,след като стигна 105 см спрях да я меря,но и при 2 години кърмене си ми останаха на чашка Д.Сега не ми се мисли направо,много ми тежат.Бъзикам се да не ми станат като на баба Вуна Laughing,че и гравитацията си оказва влияние.Хубав ден момичета!Блонди,успех днес с първите резултати от амниото Hug Hug.

# 677
bg_trinity, gundie , знам какво е детето да не иска да ходи на детска градина или ясла и затова искрено се надявам да нямате проблеми и стискам силно палци  Praynig
Princess Leia, пожелавам да не е нещо сериозно при дъщеричката ти и бързо да се оправяте Peace. А това, че не е боледувала толкова време....направо ви завиждам. Ние от средата на януари сме болни за втори път и вече 3 седмици кашля като магаре. Няма да влизам в подробности, но просто на моменти едва издържам с това боледуване и направо не ми се мисли като се появи и малкото човечефкак ще се справяме.... Тези празненства са си цяло събитие за нас и дечицата ни. И аз чакам нашето с нетърпение, в сряда е. И май бях писала по-рано, че му търсих костюм, вълшебник ще играе. Е , нищо не намерих готово и купих плат. Вчера със свекито като запретнахме ръкави и сътворихме не лош вариянт. Имам малко довършителни по-дребни неща за днес и утре, но задължително ще се похваля със снимки после. А и котюмите са 2 еднакви, само в различни нюанси, защото с неговото приятелче и двамата са вълшебници. Поех ангажимента и с неговия костюм , защото майка му роди преди 2 седмици, а са ни много, много близки.
Ох , пак станах многословна....
Ставам да пусна една прахосмукачка, че оп 13.30 съм на ЖК. Ще видя бебоооо newsm44

# 678
  • София
emi_v, задължително после снимки на вълшебника и успех на прегледа днес!  Hug

# 679
  • София - град
Блонди, явно аз не си харесвам такива модели... като гледам до сега всяко едно нещо което съм си харесала /изключвам специалните дънки/ си е нормално... Ама то и моя стил е малко странен...  Конвърски + дълги вталени рокли  Crazy

Нещо го закъсвам с ръката аз. От снощи лявата ръка не спира да ме боли, което никак не е добре защото с нея работя  Sad

# 680
Здравейте момичета Grinning След два дена и аз съм на преглед,нямам търпение вече.
Гунди честити ти ритничета,аз още не съм го усетила бебето,надявам се скоро и аз да се похваля Laughing Темата за сутиените,вече и моите не ми стават.Вчера си купих един без да го меря,преди никога не съм ги мерила предварително,и сега така и се оказа че ми е малък Embarassed,та след два дена като ходя на преглед ще потърся от тези за бременни не ми харесват много но като няма друг избор.Лек ден на всички Simple Smile

# 681
За сутиените аз си ползвам старите за сега, харесва ми, това че сега с тях гърдите ми изглеждат като на фолк певица  Joy , а и честно казано привличат повече внимание от коремчето ми което е все още, както се изрази една колежка, все едно си си хапнала малко повече  Joy

# 682
  • Switzerland
Здравейте и от мен мамчета   bouquet хвана ме липсата тия дни , но една приятелка от Англия ми беше на гости за уикенда и обиколихме малко Swiss , та съм като пребита  Crazy сега ще се отлежа няколко дни , че такъв мързел ме е налегнал  Embarassed
За сутиените - аз никога не съм си купувала специални , просто гледам да ми е удобен , и материята да е нежна за да не ми дразни кожата , че тогава вече откачам  , предпочитам изчистени модели  Wink аз миналата седмица се сдобих с нов , че от старите умирах от болка , и като пробвах нови направо не можах да повярвам - от 75В сега съм 85D  #Crazy не е истина просто ...

# 683
emi_v честито бебче -племенниче   bouquet Живо и здраво,и много да радва родителите си.
за сутиенитеотдавна си купих няколко сутиена,старите с тези банели ме разраняваха под гърдите и не ставаха за носене.Но понеже ги купувах по-етапно -е имало момент да нямам нищо да сложа,=и съм ходила без -отколкото да сложа такъв с банел от старите ми.
за спанетои аз се будя посред нощ-понякога в 1-2-3 или пък в 6.30ч  Cry И както обикновенно ставаме към 7.10ч  -това 6.30ч ми разваля от всякъде ритъма,нито да дремна,нито да стана.
Да ви попитам,като си легна вечер и си усещам тежест в гърдите,пробвах да си легна със сутиен,и не усещах тежест. Чак дискомфортна тежест .

# 684
  • София
rossy-pm, а размерите на сутиените от спортсдайрект как да ги разбирам?
Това може и да е въпрос към didi  Laughing

# 685
Опитах се търся назад по темите но ми е много трудно, затова реших да попитам направо.Една мама беше споделила, че е много доволна от количката си Peg Perego, даже беше дала и линк, също че е поръчала по интернет на много по-ниска цена. Та ... търся количката и не мога да се сетя коя беше. Моля за помощ  bouquet

# 686
  • София
Опитах се търся назад по темите но ми е много трудно, затова реших да попитам направо.Една мама беше споделила, че е много доволна от количката си Peg Perego, даже беше дала и линк, също че е поръчала по интернет на много по-ниска цена. Та ... търся количката и не мога да се сетя коя беше. Моля за помощ  bouquet
Според мен този пост е на mimiss и е тук  Laughing http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642115.615

# 687
Забравих да се вкл. за дрехите - купих си 2 свободни рокли,които имат или коланче или ластик под гърдите и надолу са свободни,от преди това имах една подобна рокля и майка ми -ми подари един плетен като блузон,който ми е малко по-корема.Туниките които прилепват по тялото -не ги толерирам,защото освен коремчето и другите нещица ми очертава и  ooooh! изпадам в ужас.

# 688
bi_bi   bouquet, смятам че е по-назад в темите, но и тази не е лоша.

# 689
Здравейте сладурки!
Изчетох ви най-после book
Първо честита Баба Марта и 3-ти Март на патерица.
emi_v честито бебче!

Аз съм добре пуснах си микробиология(чиста е за сега) и стерилна урина(тя не ми е излязла още че си занесох шишенцето със закъснение). Записах си час за втора ФМ, този път при Врагалева във Фемина и евентуално ще направя и второ БХС по нейна преценка, там поне няма да плащам както при Св. Петка понеже ползвам допълнително осигуряване.
Вече усещам бебока newsm44 , най-вече след хранене или кафенце. Купих си четири книги - "Аз съм бременна" и "Майчинството" + 2 исторически, мисля да си взема поне още една за бременни много ми е интересно.
На 3-ти март бяхме във Военния музей, имаше страшно много хора, дечица от най-различни възрасти, персонала се беше шашнал яко #Crazy
За сутиените - миналата седмица купих спешно от най-близкото магазинче за бельо един за кърмачки, даже взех да спя с него, четох някъде че е препоръчително. Удобен е но е страшно грозен, мъжът ми вика вече  hahaha мисис Даутфайер.

Чакам да се похвалите с хубави новини от изследванията Hug

Общи условия

Активация на акаунт