Случи ми се нещо странно VIII

• 138 518
  • 834
  •   1
Отговори
# 465
Стига си пействала информация от
сектантски форуми  Laughing

Дрън-дрън.

Всеки човек със средна интелигентност
веднага може да се изсмее на цялата тази манипулаторска идиотщина.

Коледа ви карали да празувате  Laughing, пък то езически празник.
Ми не я празувай бе, илюминатите ли те карат?
Ама имало символи  Laughing
Ти ходила си по белия свят да видиш как НАВСЯКЪДЕ има символи от
различни културни и времеви епохи, които не целят да насаждат
каквата и до е власт.
Имаше преди време един перко дето нащракал склуптри на чудовища
и обяви как децата играели около рептилски символи.
И кво, изядоха ли ви тия "символи"?  Laughing
Как точно ви влияят на живота, че като сте наясно, разираш ли,
избягваш опасността? Ква е тая опасност не мога да разбера  Laughing

Скрити послания в песни  Laughing Че тва ако работеше,
да сме се изклали бе, ей!

# 466
  • в кукувиче гнездо
Как влияе сезонът за раждането на Христос?
ПП Слагай запетайки, че иначе трудно се разбира какво искаш да кажеш.

# 467
Аз не мога да разбера какъв ви е проблема? Като не вярвате и смятате всичко това за смешно ,защо сте в този форум за да се подигравате ли? Не налагам на никой вярването си просто споделям питат и аз казвам . Защо се интересувате за да галите самочувствието си че сте по умни от някои други хора ли? Не виждам смисъл от подигравки ама всеки си знае де  Simple Smile

# 468
  • в кукувиче гнездо
Аз не мога да разбера какъв ви е проблема? Като не вярвате и смятате всичко това за смешно ,защо сте в този форум за да се подигравате ли? Не налагам на никой вярването си просто споделям питат и аз казвам . Защо се интересувате за да галите самочувствието си че сте по умни от някои други хора ли? Не виждам смисъл от подигравки ама всеки си знае де  Simple Smile
Тук всеки споделя различни истории, които коментираме както си искаме. Все пак, форум е.. Мнения различни..
Но това с гледането на опаки от бебетата изби рибата.. 

# 469
Няма проблем просто коментирайте ,а не се подигравайте  Simple Smile

# 470
  • Варна
25.12 е деня на слънцето ,езически празник на бога слънце още от древността. Има много теории които аз лично смятам за верни ,че описаното в Библията за рождение на Христос няма нищо общо с този ден като условия за сезона примерно.  Simple Smile

Всъщност изобщо не е тайна, че за всеки езически празник, християните са направили църковни.  Peace

# 471
Аз не казвам, че е тайна  Simple Smile Просто всеки човек си го свързва по някакъв начин с неговото си вярване.  Simple Smile

# 472
Нямам нищо против някой да си вярва в каквото му харесва.Празнувала съм Коледа,Великден защото баща ми е католик.И точно заради него не съм.вярваща,въпреки че се опита да ни възпита така.
В новото ми семейство(двамата с мъжа ми) не празнуваме.По Коледа си подаряваме подаръци,просто защото обичам подаръците.А и ако трябва да говорим за рождението на христос...четох някъде,че на 25 декември се смята,че са родени още около 300 божества,та може да празнувам рождението на Кацекоатл,бога на...палмата примерно.
Нямам против да вярват-всеки си има свой живот,важното е да не налага на другите разбиранията си.
Та в този ред на мисли,въпреки че не съм с разбиранията на мъжа ми той има свободата да си вярва,да си се психира,да не гледа телевизия...нищо не ми е забранил,казва ми веднъж какво смята и от там аз си решавам.Така ще бъде и с нашите деца,защото той е твърдо зад идеята всеки да прави сма избора си.Засега не е изперкал  Laughing  Дядо му,който всъщност го е запалил по тези неща е бил летец,военен...достоен човек...не е изперкал и той.
Докато не стане нещо такова има право да си живее както иска.Както и баща ми католика...

# 473
Нямам нищо против някой да си вярва в каквото му харесва.Празнувала съм Коледа,Великден защото баща ми е католик.И точно заради него не съм.вярваща,въпреки че се опита да ни възпита така.
В новото ми семейство(двамата с мъжа ми) не празнуваме.По Коледа си подаряваме подаръци,просто защото обичам подаръците.А и ако трябва да говорим за рождението на христос...четох някъде,че на 25 декември се смята,че са родени още около 300 божества,та може да празнувам рождението на Кацекоатл,бога на...палмата примерно.
Нямам против да вярват-всеки си има свой живот,важното е да не налага на другите разбиранията си.
Та в този ред на мисли,въпреки че не съм с разбиранията на мъжа ми той има свободата да си вярва,да си се психира,да не гледа телевизия...нищо не ми е забранил,казва ми веднъж какво смята и от там аз си решавам.Така ще бъде и с нашите деца,защото той е твърдо зад идеята всеки да прави сма избора си.Засега не е изперкал  Laughing  Дядо му,който всъщност го е запалил по тези неща е бил летец,военен...достоен човек...не е изперкал и той.
Докато не стане нещо такова има право да си живее както иска.Както и баща ми католика...
newsm10

# 474
Попаднах на темата в последни мнения и се зачетох назад. Стана ми интересно и се записвам.

Не се сещам за нищо в момента, което да споделя. Освен, че сънувам много и все едни шантави сънища, но никога не съм се опитвала да ги тълкувам и да търся някакви връзки.

# 475
Много странни неща са ми се случвали, особено като дете. Напоследък, обаче, странните усещания намаляха значително, та ще разкажа една случка от бременността ми Simple Smile

Бях в 2-3 месец, въобще не ми личеше че съм бременна, пък и в конкретния случай бях с по-широка блуза. Случката се развива на опашката в кварталното магазинче. Докато чакаме 2-3 души пред нас да довършат покупките си, в магазина влезе момиченце на 1,5-2г с майка си. 'Щото съм много дружелюбна Blushму се усмихнах и то дойде при мен, погали ме с ръчичка по корема, обърна се и каза на майка си: Бебе!. Как беше разбрало, че съм бременна и до ден днешен не мога да си обясня  Thinking

# 476
Здравейте дами и аз попаднах случайно тук ,но знам че мястото ми е тук.
От много време сигурно година постоянно намирам сърца всякакви камъни стъкла и какво ли не.каймака на кафето и той със сърце в средата.Отначало не обръщах внимание но започна да става натрапчиво.Постоянно съм с усещане че някой ми дава знак но какъв newsm78 хич не ми е ясно .Някакви предположения. Grinning

# 477
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Здравейте и от мен.Не знам дали това, което  ще напиша тук, ще ви се стори странно, обаче за мене  си е   повече от странно.
На работното  ми място  идват различни  хора. Има две  посетителки  обаче, с които  сме донякъде   колежки, та се  налага  често  да се виждаме  в нашия офис, макар и  да нямаме  обща работа.
Броени  минути, след като влезнат в офиса  и  започнат да говорят  тихичко  помежду си, аз изпадам в странно  състояние.Екрана  започва да ми  се  мержелее пред очите, наляга  ме сладка отмаля, главата ми натежава като олово  и  очите ми започват да се затварят. С две  думи- обхваща ме някаква  непреодолима сънливост. И това всеки  път.За да преодолея състоянието, се налага  да излезна от стаята, да ги изчакам да си тръгнат  и едва десетина  минути след това  се възстановявам.Надали  са енергийни вампири- аз почти не разговарям с тях, пък камо  ли да ме натоварват с приказки и да черпят от  енергията ми .Но  полугласния им  спокоен  разговор, меките  движения  ме омайват  дотам, че  ако имаше как, щях да заспя  на  секундата.
На някой случвало ли му  се е нещо подобно?  Някакви предположения  на какво може да се дължи това newsm78
Да допълня- и двете  са  най- обикновени  отрудени  възрастни  жени, нищо вампирско няма нито във вида, нито в поведението им.

# 478
  • В Космоса
Здравейте и от мен.Не знам дали това, което  ще напиша тук, ще ви се стори странно, обаче за мене  си е   повече от странно.
На работното  ми място  идват различни  хора. Има две  посетителки  обаче, с които  сме донякъде   колежки, та се  налага  често  да се виждаме  в нашия офис, макар и  да нямаме  обща работа.
Броени  минути, след като влезнат в офиса  и  започнат да говорят  тихичко  помежду си, аз изпадам в странно  състояние.Екрана  започва да ми  се  мержелее пред очите, наляга  ме сладка отмаля, главата ми натежава като олово  и  очите ми започват да се затварят. С две  думи- обхваща ме някаква  непреодолима сънливост. И това всеки  път.За да преодолея състоянието, се налага  да излезна от стаята, да ги изчакам да си тръгнат  и едва десетина  минути след това  се възстановявам.Надали  са енергийни вампири- аз почти не разговарям с тях, пък камо  ли да ме натоварват с приказки и да черпят от  енергията ми .Но  полугласния им  спокоен  разговор, меките  движения  ме омайват  дотам, че  ако имаше как, щях да заспя  на  секундата.
На някой случвало ли му  се е нещо подобно?  Някакви предположения  на какво може да се дължи това newsm78
Да допълня- и двете  са  най- обикновени  отрудени  възрастни  жени, нищо вампирско няма нито във вида, нито в поведението им.

На мен ми прилича на това: http://thoughtcatalog.com/2012/i-have-asmr-do-you/

# 479
  • в кукувиче гнездо
Някой може ли да преведе? Не всички трябва да знаят английски.

Общи условия

Активация на акаунт