Случи ми се нещо странно VIII

• 138 543
  • 834
  •   1
Отговори
# 480
Бронте, на мен така ми действаше до преди година колата на мъжа ми - влезна ли в нея и започва да ми се доспива. Преди около година си взехме нова кола и аз взех да карам за постоянно въпросната "приспиваща" кола. Едно миене на колата и махане на всички вещи на мъжа ми от колата, оправи проблема. Оказа се, че приспивно ми действат четирите ароматизатора, които мъжът ми беше наслагал накуп в колата, за да притъпяват мириса на цигари.
Възможно е нещо в тези дами (или в една от тях) като парфюм, прах за пране, мехлем и т.н. да ти влияе по приспивен начин.

# 481
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Ахам, и на  мен много ми  заприлича на  това Peace
Но представа нямах, че явлението  си имало име и обяснение.
Благодаря  ти  bouquet

# 482
  • В Космоса
Моля! Hug

И аз съвсем скоро разбрах от една тема тук. А винаги съм се чудила какво ми има. Laughing

# 483
  • София
Може да е и нещо в тембъра или интонацията на някоя от тях.

# 484
Може да е и нещо в тембъра или интонацията на някоя от тях.

И на мен ми се е случвало.....изпитвала съм много по-странни чувства от това да ми се доспи.... Crazy

# 485
Записвам се да ви следя   bouquet

# 486
Хайде,и аз в редиците на ASMR  Simple Smile Изненадана съм, че най-накрая откривам толкова изчерпателно обяснение за това странно усещане...
От малка съм се чудела какво е това гъделичкащо мозъка нещо...мнооого е странно и със сигурност звучи налудничаво за много хора.

# 487
Май сме много.с такова нещо.
Аз изпитвам такова нещо в стаята ня мъжа ми в дома на майка му.Докато още бяхме гаджета и ходех у тях много трудно успявах да стоя будна.На първи етаж е,има много дървета до прозореца му.Светлината,буболечките и птиците,които чурулилат ме успиваха ужасно.много.А и апартаментът е голям и много тих.Отивах и след 10 минути вече едва седя будна.Той все ми се ядосваше,че съм заспала преди правим "нещо". Имали е случаи,когато толкова се опитвам да остана будна,че чак очите ми се кръстосват и изюитвам едва ли не физическа болка за сън.

# 488
  • Австрия
..погали ме с ръчичка по корема, обърна се и каза на майка си: Бебе!. Как беше разбрало, че съм бременна и до ден днешен не мога да си обясня  Thinking

Heart Eyes Иначе, да - как?! Но те, децата, наблюдават и виждат по друг начин  Wink

От много време сигурно година постоянно намирам сърца всякакви камъни стъкла и какво ли не.каймака на кафето и той със сърце в средата.Отначало не обръщах внимание но започна да става натрапчиво.Постоянно съм с усещане че някой ми дава знак но какъв newsm78 хич не ми е ясно .Някакви предположения. Grinning

О, я виж: даже аватарът ти е със сърчица  #Crazy

Joy

пп. Подсъзнанието и въображението могат всичко  Wink

# 489
Мите тия сърца ме преследват и за това и такав е аватара,а колекцията става все по голяма.

# 490
Аватарът си е изцяло под твой контрол.
Което само подчертава, че ти търсиш сърчицата, не те (преследват) теб.

Идентифицираш се с обич или ти липсва обич?
личен до реторичност въпрос

# 491
Това със сърчицата зависи напълно от теб.

Един познат с приятелката му ни бяха на гости за няколко дни.Гледала съм им снимките само разни сърца снимани-то облаци, то камъни.......Докато бяхме един ден навън намериха поне десетина-то облак, то камъче, то съвсем случайна скъсана хартийка на земята, то локва.... Crazy Аз никога не бих обърнала внимание ама те явно се забавляват така  Peace

# 492
  • Sofia
Записвам се да ви следя

# 493
  • bad@ss
Хайде,и аз в редиците на ASMR  Simple Smile

И аз  Grinning
Аз обаче отдавна се запознах и съвсем съзнателно го "търся"  Joy
Когато се чувствам напрегната, или просто искам да релаксирам, веднага си пускам нещо такова. Или такова.
Почти винаги ме приспиват Laughing

# 494
Случка от тези дни:
Седим малка компания в едно кафене на масичка навън. Други клиенти няма. Млад мъж, с видими прихически отклонения тръгва от маса на маса, говори си нещо с празните столове, смее се гръмко и заразно. Стига до нашата компания и проси пари. Един от мъжете започва безмислен разговор с нескопосан опит да стане весело за компанията ни. И гостът ни се радва бурно на вниманието, което получава. В един момент застава мирно и сериозно казва, че ще ни каже на всеки от какво е болен. Интересното е че точно в този момент започна да залита сякаш е пиян, нещо което не се забелязваше допреди малко. Посочва единия от нас с пръст, стои малко втренчен в него и казва "Ммм да, ти имаш хемороиди. Нооо, ааа?" и започва да се смее и пляска. После пак става сериозен и пак посочва някой от нас "Да, да, Даааа ти имаш възпаление на стомаха!". Пак се смее, пляска и танцува. Става сериозен, застава мирно и посочва мен "А ти ... Какво? ... Какво?" смръщва вежди сякаш слуша нещо"  Какво е това бе?! Ти, ти имаш ... хапохондрия!" И изпада в див кикот. Аз така  Shocked Наистина съм хипохондричка и се боря с това вече доста време. Дадохме му пари сконфузено и го изпратихме набързичко!!

Общи условия

Активация на акаунт