Случи ми се нещо странно VIII

• 138 677
  • 834
  •   1
Отговори
# 300
  • Linz
.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 15:24 от Реди

# 301
  • I want it all and I want it now.
Реди Звука да не е идвал от компютъра? При мене се получава, като са отворени няколко прозореца наведнъж .

# 302
# 303
  • Linz
кехлибаровка, май ти разреши мистерията ми Hug господ здраве да ти дава, реших, че се побърквам с тия камбанки. Опитвам се да го отворя този сайт- нещо не тръгва... ама явно това ще да е било. Успокоих се Laughing
Знаех си аз, че тук ще намеря помощ Simple Smile
Реших да изтрия писаниците ми, да не ми се смеят повече.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 15:27 от Реди

# 304
Пишеш, че си затворила всички отворени сайтове и звукът е продължил?

# 305
  • Linz
Алексче, да, ударих хикса на всичко, освен форума и станах да се озъртам, но не проверих дали всичко се е затворило.
Това е камбанката, да. Брей, как са я докарали с различен звън- да ме вкарва във филми Laughing

# 306
  • Far away from here...
Ех, колко бързо намерихте обяснение. Пък аз така се надявах на някаква мистериозна развръзка Blush

# 307
  • Linz
Ама знаеш ли какво е да се чудиш дали в главата ти дрънчи нещо, а то да се окаже озвучен сайт Crazy Седя и се хиля на себе си hahaha

Поне побутнах темичката.
Сетих се, че миналата година имаше един подобен казус- цъкането при Дейв, разбра ли се какво е?

# 308
Ама знаеш ли какво е да се чудиш дали в главата ти дрънчи нещо, а то да се окаже озвучен сайт Crazy Седя и се хиля на себе си hahaha

Поне побутнах темичката.
Сетих се, че миналата година имаше един подобен казус- цъкането при Дейв, разбра ли се какво е?
Joy Joy Joy Май не. Остана си да цъка.
Аз също съм подскачала от музиката при отваряне на сайт.  Joy Joy

# 309
Реди, аз също му се чудех много на туй явление за 5-6 минути, но като рационален (уж) типаж го отдадох перфектно на камбанките от коледната елхичка отсреща - тя стои на масата, където ми е и лаптопа, барабар с половината надвесено тяло. Та отворям аз за сефте "Черпака" през януари и мисля, че мърдам масата, оттам и звъни хлопката Crazy. Да, ама заставам неподвижна, а тя пак се чува ясно в тишината, даже още по-силно! Mr. Green Та така. Смятам, че е идейно личният ти сайт да звукоизвлича, ама нека поне е явно, да не стават аномалии.... напр. ето малко лоши варианти: уличен лай, съседски ремонт, звън на мобилка, клаксон на ТИР, църковна камбана, съскане на змия... Реализмът тук си е стресиращ. Особено при липса на всякакъв хуманен белег за звуково позициониране.

А добрите варианти са измислени отдавна от маркетинговия отдел на някои брандове Whistling Но "Черпакът" е уникален сайт и поздравявам авторката  за професионализма й!

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 17:50 от кехлибаровка

# 310
  • Linz
 Joy
Ааа, и аз стоях мирно да не би да побутвам нещо, което издрънчава, ама не би... ох, пак се хиля като се сетя как се опитвах да локализирам източника. Наистина е оригинално, и на мен ми хареса. Зиче пише тука, ако не се лъжа... поздравления и от мен!

# 311
Някой чувал ли е за това нещо , не зная как точно да го опиша, но е един вид зрителна измама, като търсиш нещо много важно, в смисъл потребно в момента и то си е там обаче не го виждаш от напрежение? Вчера бях сама в къщи, налагаше ми се да изляза спешно, но пустите ключове за колата никъде ги няма....леле откачих, всичко обърнах, но не, направо ми се дорева от нерви, викнах си такси. Оставям ги на рафт до мивката или в чантата ми почти винаги. Вечерта като се върнах си бяха на рафта, имаше само една кутия от бисквити до тях. Никой няма как да е влизал.

# 312
  • Варна
Случвало ми се е, даже съм писала по-напред в темата. Не знам какво е обяснението.

# 313
Аз съвета който четох за такива случаи, е  да си затвориш очите и да си го  представиш как изглежда newsm78

# 314
Аз съвета който четох за такива случаи, е  да си затвориш очите и да си го  представиш как изглежда newsm78
Случва ми се и мен. Сядам и се успокоявам, пия една чаша вода и тогава наново почвам да търся.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт