Случи ми се нещо странно VIII

• 138 655
  • 834
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Ама вие голям купон сте си направили с моята камбанка аааа? Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Оххх и аз се посмях с вас от сърце Hug  bouquet
Под раздели има една картинка Online  та тя от вятъра според времето незнайно къде си дрънка звънчето. Mr. Green Mr. Green
Извинявам се за това ,че съм ви вкарала в някакви преживявания но много ми хареса Heart Eyes нежният звън и за това там си тои. Hug
Хубав и прекрасен ден момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 316
Аз съвета който четох за такива случаи, е  да си затвориш очите и да си го  представиш как изглежда newsm78
Случва ми се и мен. Сядам и се успокоявам, пия една чаша вода и тогава наново почвам да търся.  Peace
Значи приемам, че не съм куку. Често ми се случва и с не толкова важни неща, в такива случаи бих била по-спокойна, ако знам, че някой таласъм ми крие нещата за да си прави шеги с мен Grinning

# 317
Здравейте, нека ви споделя и моята странна случка.
Случи се, по време на престоя ми в болницата, когато раждах. Понеже ползвам предплатена карта за телефона (ваучер) бях заредила повече парички, за да мога да звъня на близките, когато се наложи. Пред 6-те дни, когато лежах в болницата парите в картата ми намаляваха доста повече, отколкото говорех, но някакси, развълнувана от всичко не обръщах внимание. Когато ме изписха, бяха ми останали 8 лв. На следващия ден, без да съм говорила, имах 6 лв. Попитах мъжа ми, той каза, че не се е обаждал. След още 1-2 дни вече бях останала с 0 лв. 0 ст.  newsm78 Thinking
обадих се на оператор и оттам, след направената справка, ми казаха, че съм ползвала интернет и там отивал кредитът. Е, да, ама аз този нет не съм го ползвала, а дори по някакъв начин "съквартирантката" ми от болницата да е докопвала телефона ми, през кратките периоди от 2 минути, в които съм била до WC (в което аз се съмнявам), то как, вече в къщи, някой е успявал да ме дои?
След тази история, забраних интернета от опциите и оттогава не съм имала проблеми.. Hug

# 318
  • Балчик
Не си за тази тема, а за темата- "Мтел, Глобул и тем подобни- мошеници от класа"  Laughing

# 319
Всъщност причината е в апарата, не в оператора.  Grinning
Жалко за паричките ти, но сега вече знаеш и добре си направила.  Peace

# 320
Е, може и някой дух да си е чеквал фейсбука..  Laughing

# 321
Здравейте. На 13 съм и бих искала да споделя какво ми се случи миналата година.
  Значи..баща ми почина преди 8 години. Миналата година (лятото някъде) се навършваха 7 години от смъртта му. Започнаха да се случват много странни и необясними неща. Пример..майка ми и баба ми стояха на балкона (от него се вижда входната врата) и изведнъж се звънна на звънеца. Погледнаха отдолу няма никой, отиват до вратата - отварят..пак никой. Никой не излиза от входа..странна работа. След време се случи същото, но беше вечер. Този път мама гледаше през балкона (дали няма да излезе някой), приятелят й тръгна  по коридорите с един нож, но уви нямаше никой ... Ужасно ме беше страх, не можех да спя - ужасно беше ;ах... След това се случи още нещо .. Входната ни врата ( на апартамента ) се отвори сама.. този път и аз го видях .. просто умрях от страх .. Мина време и така всичко утихна.. Все още мислим, че може би е бил баща ни.. Четохме натам насам, че там при седмата година..преминава от един свят в друг..някакви такива неща.. беше ужасно зловещо ;х .. Съжалявам за дългия пост Sad

# 322
  • Linz
Silianna, съжалявам за баща ти.
Ако животът продължава под някаква форма след смъртта, то тя е нематериална и няма как починалите да извършват някакви действия върху познатата ни материя. Мисля, че не е бил баща ти, но съм сигурна, че ако има някаква възможност, той те закриля, направлява и е едно постоянно невидимо присъствие в живота ти Hug Не се страхувай, той не би те наранил!

# 323
Абсолютно съм на мнението на Реди. Добре е да се прикади с тамян и да се освети със светена вода, според мен. Ако има нечисти енергии, те се хранят с човешките страхове, така че направете всичко необходимо да ви е комфортно и спокойно вкъщи Hug

# 324
Често ми се случва да си помисля нещо и малко след това то се случва. Преди две години пътувам със сестра ми и дъщеря ми в София- шофирам аз - по една улица с общо четири платна. Говорим си със сестра ми общи работи и докато изчакваме на светофара забелязвам една жена на средна възраст да ходи между колите в отсрещното движение. Възмутена възкликвам "гледай я тази жена къде ходи, ще я бутне някой!". В този момент светофара светна зелено, ние потеглихме и жената сякаш нарочно хукна да пресича пред нашето движение. Колата пред мен я блъсна и тя се преметна през капака й.
Втори случай - прибирам се вечерта към 20.00 часа и от дясно двама души на мотопед неприятно ме засичат. Пак си помислих, че някой ще ги размаже тези двамата както карат така. Те дръпнаха доста напред и вече не ги виждах. Пет минути по-късно на следващото кръстовище със светофар ги видях - блъснати и разпилени..
Трети случай - стоя на червен светофар, първа кола, зад мен няма никой. Поглеждам в огледалото за обратно виждане и виждам от далече червена кола, която се движи към мен. Помислих си "този дали ще спре? А, има достатъчно разстояние ще спре.." Е, спря, ама във мене.
И други такива, не толкова впечатляващи изпреварващи случките мисли имам често ...
- на Великден рисувам яйца с маркери за керамика за хранене. Купувам пълен комплект маркери, доволна от покупката, че има и страхотно златно този път. Сложих ги някъде и си помислих да не ги забутам някъде, че после няма да ги намеря (това става в петък - в събота рисувам яйцата и в неделя е празникът). Никъде не ги намерих, обърнах цялата къща - целия пакет го нямаше. Сякаш знаех, че ще изчезнат..п.п. още не са се появили..

# 325
  • В Космоса
Ето кой бил виновен за пътните инциденти! Mr. Green

# 326
Бих искала да ви разкажа още една история, която се случи пак миналата година. Аз, майка ми и още някакви нейни приятели бяхме на една вила в Кокаляне. Брат ми си беше сам в нас, защото баба ми беше на вилата. Деня започна съвсем нормално, но следобед майка ми каза, че дядо ми (бащата на починалия ми баща) е починал. Аз много се разтроих, защото наистина много го обичах. На следващия ден брат ми се обажда на майка ми и й разказа, че вечерта някой е пробвал да влезе в нас.. В коридора било тъмно, нямало никой. Дръжката се мърдала така все едно някой иска да влезе. Струва ми се странно, че това става точно, след смъртта на дядо ми..Според мен това е той..той много обичаше брат ми..И защото му е внук и защото, когато брат ми беше на 17-18 ужасно много приличаше на баща ми.. И някак си му напомняше на него..не знам и аз ;хх..

# 327
  • Балчик
Пак се убеждавам,че нещата се случват само на тези, които вярват илис е страхуват по-точно. Преди 10 дни дядо ми почина. Много се обичахме. Взирах се в тъмнината, чаках да видя някакъв знак, че е дошъл да се сбогува ( не можахме да присъстваме на погребението и не сме го виждали от 5 години ), че е дошъл да ни види. Нищо. Нищичко не се случва. Надявах се да го сънувам поне- и това не стана. Sad нито баби, нуито леля, нито дядовци- никой не иска да ми се яви.

Или моите възприятия не са отворени за това. Защото бях писала за 2 случки с кучето, което усеща нещо и лае във въздуха по "някой" невидим.

# 328
Често ми се случва да си помисля нещо и малко след това то се случва. Преди две години пътувам със сестра ми и дъщеря ми в София- шофирам аз - по една улица с общо четири платна. Говорим си със сестра ми общи работи и докато изчакваме на светофара забелязвам една жена на средна възраст да ходи между колите в отсрещното движение. Възмутена възкликвам "гледай я тази жена къде ходи, ще я бутне някой!". В този момент светофара светна зелено, ние потеглихме и жената сякаш нарочно хукна да пресича пред нашето движение. Колата пред мен я блъсна и тя се преметна през капака й.
Втори случай - прибирам се вечерта към 20.00 часа и от дясно двама души на мотопед неприятно ме засичат. Пак си помислих, че някой ще ги размаже тези двамата както карат така. Те дръпнаха доста напред и вече не ги виждах. Пет минути по-късно на следващото кръстовище със светофар ги видях - блъснати и разпилени..
Трети случай - стоя на червен светофар, първа кола, зад мен няма никой. Поглеждам в огледалото за обратно виждане и виждам от далече червена кола, която се движи към мен. Помислих си "този дали ще спре? А, има достатъчно разстояние ще спре.." Е, спря, ама във мене.
И други такива, не толкова впечатляващи изпреварващи случките мисли имам често ...
- на Великден рисувам яйца с маркери за керамика за хранене. Купувам пълен комплект маркери, доволна от покупката, че има и страхотно златно този път. Сложих ги някъде и си помислих да не ги забутам някъде, че после няма да ги намеря (това става в петък - в събота рисувам яйцата и в неделя е празникът). Никъде не ги намерих, обърнах цялата къща - целия пакет го нямаше. Сякаш знаех, че ще изчезнат..п.п. още не са се появили..
Писах ама нещо не ми излезе поста май. Та искам да помоля да не си мислите подобни неща. Майка ми също получава такива факсове от време на време, после се хвали как е предрекла нещо лошо. Та негативните мисли са много опасни, ако ще предричате нещо, нека е позитивно.

# 329
Ей го на, да не бях казвала. Даваха по новините за земетресението в Италия, и майка каза, че е много близо до нас, нищо чудно и тука да има ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт