Случи ми се нещо странно VIII

• 138 543
  • 834
  •   1
Отговори
# 435
Чувала съм, че на Мадона не й е чиста работата, обаче за бг "звездите" не бих предположила, че ще посегнат към илюминаторските технологии... струват ми се твърде скъпи за нашата малка страна.

От посочените дотук не съм харесвала никого. Може би инстинктивно се пазя от атаките им Peace

# 436
Илюминати има по целия свят за жалост и от всякъде ни "бомбардират"  Grinning Кофти е като осъзнаеш какви овце сме  Grinning но почнеш ли да ги разпознаваш си имаш вече едно наум  Grinning Говоря за знаците де ,хората не мога все още да ги разпознавам. Grinning

# 437
  • Варна
Meжду другото "Нищо" е единствената песен на Мария Илиева, която ми харесва.. Thinking

# 438
Чувала съм, че на Мадона не й е чиста работата, обаче за бг "звездите" не бих предположила, че ще посегнат към илюминаторските технологии... струват ми се твърде скъпи за нашата малка страна.

От посочените дотук не съм харесвала никого. Може би инстинктивно се пазя от атаките им Peace

Ако питаш моя мъж си го ползват непрекъснато,но не толкова изпълнителите,а медии...както и в училищата.
Аз уча педагогика,той ми беше колега в началото.Няма да ви казвам какво беше по време на практика.Водеха се бележки за плановете,съдържанието...
Една от идеите,които той подкрепя е,че се внушава приемането на хомосексуализъм още от ранна възраст.Погледнато от тази гледна точка планът на приказката,който видяхме изглежда малко странно

Двамата братя
1 Защо двамата братя се обичат толкова
(пояснения,че двамата братя предпочитали да остават насаме,без жените си...любовта им била огромна)
2.Какво правели двамата братя сами през нощта

И тазни подобни.Той докато слушаше учителкатя и гледаше дъската се беше облещил,а аз и няколко колежки се подхилквахме.
Малко изсмукано от пръстите ми стои твърдението,че зомбират децата...по специално тази приказка изглеждаше двусмислена на голям човек,с мръсничко подсъзнание..децата не го осъзнаваха.
Подобни неща,които подкрепя за образованието е,че например има много малко информация за тангризма,разни изкривени или пропуснати факти в учебниците...

# 439
Хаха, марчето вярно магия трябва да направи за да й хареса някой песните.  Joy
Не откачайте, моля.

# 440
# 441
Ааа това със секса съм го гледала.
Мисля,че авторът на клипчето има голям проблем,който би заинтригувал Фройд   Laughing  И аз да се вгледам в точици или разни дребни фигурки разбъркани някак ще успея да си свържа числа или бувки.

# 442
Не знам ама аз не можах да открия нищо докато не го изписа, говоря за думите .... а и при малката русалка не  виждам и как ще се получи  Grinning дори и точки не видях които да го образуват  Grinning

# 443
  • Варна

Мне, тука са си го изсмукали от пръстите. Stop

# 444
 Rolling Eyes Мен пък ми е интересно да чуя тази песен на Мария Илиева или на ПИФ (тия пък все са ми били някак антипатични и на вид, и на звучене).
Във Вбокса или в Туба как я има качена като име, че нещо не ми се търси да я свалям, че да я пускам през програмата, която пък тр да търся на компа  ooooh!

# 445
На ПИФ я няма или поне не я намерих за това я свалях ,а на Мария е тук - http://vbox7.com/play:f3b9702c .
Ама на пиф е яко депресираща  Grinning

# 446
P.I.F. Албум: P.I.F. Песен: "Горим"
Напред: Чува се само неразбираемо ломотене, след което "Назад, назад, назад"... (което се чува и на ривърс по същия начин - "Назад")
Назад: "Назад, назад, назад... поникнат даже там, където кози крак не е стъпвал... Причудливи храсти ще разцъфнат, непознати плодове ще раждат" (повтаря се няколко пъти) има и още но не се разбира. Има също и сатанински смях и виене.
Това наистина се чува ама в началото е малко не разбираемо накрая за храстите  Grinning е по ясно вече ...

# 447
Ето ви форума от където ги видях като почнах да се интересувам - http://forum.botevgrad.com/viewtopic.php?t=1588

# 448
Belle-Etoile, според мен страшното във вълшебните приказки цели да респектира трайно децата (т.е. направи покорни на родовия ред) - ето ти пак вид подсъзнателно зомбиране с кода на страха. Разбирам как е изглеждало поведението на братята през очите на съпруга ти. И двамата знаете, че този сказ лежи върху матрици, които са едва няколко.
Явно манипулациите не са от вчера, а са напластявани от древни времена...

Хексе,  забележи колко заповеднически и мрачно-повелителен е тонът й в "Нищо". Няма лошо, че ти допада. Просто не бива изкуството да е параван Sad

Колкото до горенето на ПИФ, мда... не личи да е горене от страст! Stop
Помня, че в групата имаше една тежка история с барабаниста - пребил зверски приятелката си.

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 16:22 от кехлибаровка

# 449
  • Варна

Заглавието на темата го предполага.  Wink

Ето малко и за прословутия 25 кадър, на някои места е странно, на други просто скрита реклама.

http://www.pravoslavieto.com/news/2003/skriti_sataninski_kadri.htm

http://socialevo.net/otkrit-25-ti-kadar-v-seriala-pod-prikritie-44200

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=581681

Общи условия

Активация на акаунт