Случи ми се нещо странно VIII

• 139 185
  • 834
  •   1
Отговори
# 615
Мислех, че всички я знаете.  PeaceLaughing
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5253331

Обаче наистина е доста странна и най-вече неизяснена.
http://www.cross.bg/1335243

Joy Joy Joy кажете, че не е наистина писано в новините? Joy По-голяма глупост не бях чела.  Mr. Green 5 френски парашутиста паднали в нива и ги пребили, 'щото ги помислили за цигани?  hahaha ох как се развеселих!

Историята е наистина невероятна!  Crazy
- 3-ма мъже посред нощ пазят нива с ЛЮЦЕРНА /единия запомнете е полицай/.
- В нивата падат ПЕТИМА парашутисти! За Бога националния отбор по парашутизъм да накарат да падне в тази нива заедно и компактно няма да успее.
- Минали с планер ДУНАВА. Това не е планинско поточе бе - има такова течение, че при +40 навън вее вятър.
- Оказали се от спец частите на Франция на обучение в България, ама НИКОЙ в България не знаел.
- Трима случайни селски бабаити /може и да са съвсем нормални мъже/ ПРЕБИЛИ трима спецове и накарали другите двама да офейкат. Говорим за спецове тренирани да се бият и бранят ЕС.
 Joy Joy Joy

Тази история от никъде не е се връзва и много ме развесели.  Crazy

Някой има ли въобще предположение какво аджеба е ставало там?

П.П. Версия с извънземни също изглежда приемлива в този случай  Mr. Green

# 616
Докато си мислиш, че спиш съвсем леко, може да си спиш много дълбоко и да свършиш доста неща.
На мен пък ми се включи нощната лампа, сама посред нощ  newsm78 събудих се, мислейки си, че е сутрин и грее слънце, пък то нощната лампа, но сигурно контакът е дал на късо нещо.

повярвай ми, наистина леко спя, будя се още от вибрацията на телефона, преди мелодията. Но не това е от значение а левитиращия ми телефон  Laughing

# 617
  • Балчик
Нищо свързано с техника и спящи хора не е странно. Вие може да си мислите , че сте направили нещо, не да не сте. Техниката също не е безотказна. Simple Smile

# 618
Възможно, за мен си беше странно Wink

# 619
Може и ти да си го преместила, на твърдя в никакъв случай. На мен с телефона наскоро ми се случи, не само, че не звънна втори път, а и локалното време беше преместено, брей голям зор беше докато разбера какво му е станало, явно съм бърникала нещо в просъница. А навремето, няколко пъти съм закъснявала за работа, с мисълта, че е почивен ден, или пък ставам в 8, започвам да се карам с майка ми, че не ме е събудила, и тя ставаше рано за работа по него време, пък тя ме гледа стъписана, и казва, че съм се събудила и съм и казала, че съм си взела болнични и днес не съм на работа Shocked,а аз такова нещо въобще не помня.

# 620
  • София
А навремето, няколко пъти съм закъснявала за работа, с мисълта, че е почивен ден, или пък ставам в 8, започвам да се карам с майка ми, че не ме е събудила, и тя ставаше рано за работа по него време, пък тя ме гледа стъписана, и казва, че съм се събудила и съм и казала, че съм си взела болнични и днес не съм на работа Shocked,а аз такова нещо въобще не помня.
Joy Joy Joy

# 621
Може и ти да си го преместила, на твърдя в никакъв случай. На мен с телефона наскоро ми се случи, не само, че не звънна втори път, а и локалното време беше преместено, брей голям зор беше докато разбера какво му е станало, явно съм бърникала нещо в просъница. А навремето, няколко пъти съм закъснявала за работа, с мисълта, че е почивен ден, или пък ставам в 8, започвам да се карам с майка ми, че не ме е събудила, и тя ставаше рано за работа по него време, пък тя ме гледа стъписана, и казва, че съм се събудила и съм и казала, че съм си взела болнични и днес не съм на работа Shocked,а аз такова нещо въобще не помня.

Никога не съм спала чак толкова дълбоко...

А между другото бюрото ми е доста далеч от леглото, ако аз сама съм го преместила щях да се разсъня...

# 622
Кой мислиш, че го е преместил тогава. Учудвам се, че можеш на 100 процента да си сигурна какво правиш на сън.

# 623
Мога да съм сигурна, като се има предвид, че се познавам  Laughing знам как спя и дори и леко потропване би ме събудило Simple Smile
Не знам кой го е преместил, струва ми се странно и за това споделям именно в тази тема :0

# 624
Не оспорвам, мисля си за обяснение просто. После през деня случи ли те се нещо показателно, примерно, че не е трябвало да ходиш на работа?

# 625
Честно казано не съм обърнала внимание Grinning а може би е трябвало.. хммм... аз дори по-късно бях забравила за случката, сега се присетих и реших да споделя

# 626
  • София
Най-сетне успях да изчета всички теми Mr. Green
Има много страховити истории, половината обаче са просто търсене на нещо странно да се случи  Peace
Аз лично си мисля, че има неща, които не виждаме и не разбираме, но зависи и какъв човек си.
Ще ви разкажа една моя история...
Преди 7-8 години, лятото, щях да ходя в САЩ на студентска бригада. На гаджето ми му отказаха виза и съответно щях да тръгвам сама (с приятелни, но без него). Разбира се, млади гаджета, детински истории, най-големия ужас беше дали ще си изневерим докато сме разделени...По това време аз имах кученце (пудел), то остана при родителите ми за лятото. Срам ме е малко от това, което последва но...по то време много си казвахме неща от рода на "заклеваш ли се" еди какво си. Та той ми каза, заклей се в кученцето, че няма да ми изневеряваш Embarassed И аз го направих...До тук нищо странно...Заминах аз за Щатите, "заклела се", че няма да изневерявам...Но там имаше едно момче, с което много си паснахме, много си говорехме, станахме си близки. Нищо не сме правили, той знаеше, че имам приятел и така или иначе нищо не стана, просто останахме по-близки...НО като се прибрах в България, още на летището ми казаха, че кученцето ми е починало (1 месец преди да се прибера, но не са ми казали по телефона, за да не се разтройвам)...До ден днешен не мога да си простя, че се "заклех" в него (нея, беше женско)...Приятели ми дума не обели за това, не ме е обвинявал, просто си казахме, че никога повече няма да използваме думите "заклевам се"...Аз реално не изневерих, опитвам се да си втълпя, че просто е съвпадение...но понякога ме обзема ужасно чуство на вина Confused Cry
Много дълго ще стане, но все пак ще доразкажа. На летището (New York), се обадих на нашите да им кажа, че след малко излитам. Не знам защо но усетих, че има нещо, което не ми казват. На секундата разбрах, че нещо е станало с кученцето. Писах смс на брат ми да попитам, как е кученцето, той ми отговори "много е добре, пази ни"...бях убедена, че нещо е станало, през целия полет (7 часа), плаках в самолета. Приятелката, с която пътувах, ме убеждаваше, че всичко е наред...но не беше...
Според мен това беше някакво 6то чуство или не знам и аз какво...
Като се прибрах в апартамента ни, чувах как ходи по коридора доста дълго време, причуваше ми се как си отваря врати, дори на моменти се будех и бях убедена, че е легнала зад краката ми (там спеше), усещах я...
Може да ви се струва глупаво, вие разказвате за хора, а аз за куче, но това е...Аз лично винаги се опитвам да намирам логични обяснения за нещата, обикновено успявам. И при мен го има това, че като кажа "Ее представяте ли си...еди какво си" и то се случва. Разбира се, ако е лошо...Дори приятелите ми са ми забранили да използвам този израз, но и това не го приемам сериозно. Просто съвпадения Thinking
Спирам, ужасно дълго стана. Дано раздвижа темата Hug

# 627
Звучи ми като силна ментална енергия плюс автосугестия за изневяра... Да внимаваш напрегнато, със страх да НЕ направиш нещо, си е равностойно на правене - в друг план.

# 628
  • При елфите ...
Звучи ми като силна ментална енергия плюс автосугестия за изневяра... Да внимаваш напрегнато, със страх да НЕ направиш нещо, си е равностойно на правене - в друг план.

кехлибаровка, стана ми любопитно кой е този друг план!  newsm78

# 629
Много лошо нещо е черногледството, не знам дали е съвпадение просто, но като си помислиш, че ще е нещо лошо обикновено става. Майка ми е такъв човек, баща ми същия беше, все най-лошите картини им минават през главата и устата, много пъти съм я молила да престане да нарича такива неща, но според нея е просто предвидлива и съобразителна. Последната случка  - купих си нова тенджера под налягане, но не много скъпа, нямаше други в магазина, ей като почна оная жена, че е скапана тенджерата, щом е евтина, че ще гръмне, да не я пипам... Със страх съм я ползвала, даже се улавях, че избягвам да готвя с нея, е не гръмна точно, просто и отворих капака без да изпусна парата, разсеяна бях нещо,  след една минута рече "бам" цялата вряла вода излезе на вън, попари ми и двете ръце и краката, още имам рани. Майка веднага, дотърча, да ми каже -"казах ли ти, казах ли ти?" Случаи много мога да разказвам, и за първия ми мъж ми е предричала, и за първото ми дете, все гадни работи, които станаха действителност, та не знам съвпадение ли е, не е ли, достатъчно ли е съобразителна и предвидлива както казва. Или може би наистина има нещо странно.

Общи условия

Активация на акаунт