jaded,

Няма смисъл да повтарям казаното вече от останалите момичета. Присъединявам се към тях

Дана, честита половин годинка на Сара

Валери, вчера в супермаркета гледах дали има само пюре от тиква, защото сега няма откъде да си набавя, за да направя домашно и случайно се зачетох в етикета на едно пюре на Ганчев - тиква с морков, мислейки го за пюре на Бебевита, понеже беше оставено на техния ред. Съдържа само зеленчуци, без захар, масло, мляко и т.н. Дори вода не съдържа, за сметка на това обаче има ябълков сок в малък процент - 5 %, за да сме точни. Вероятно не е голяма драма такова количество.
Май зеленчуковите им пюрета са по - безумни, съответно - неподходящи за "претенциозни" майки като нас
Поне с такова впечатление останах след като прегледах сайта им

Q-T, колкото повече задачи имам, съответно - колкото по - натоварен ми е денят/седмицата/месецът, толкова по - организирана ставам и успявам всичко

Живея добре под стрес

Такива работи като да се излежавам до късно и да пия кафе, после да спя и т.н., не са за мен. Пък и мисля, че си полежах за няколко години напред миналото лято

Е, понякога искам някакво време, прекарано в тишина и спокойствие, но бързо ми омръзва и започвам да се чувствам безполезна и трътлеста
Благодаря за честитките на първия зъб от името на малката Акула
. Подозирам, че зъбите обаче са два - един до друг, но все още не мога да кажа със сигурност.Купих му "четка" за зъби

Андрей отдавна е с режим заспиване в 20.00-20.30 и събуждане най - късно в седем сутринта. Обичайно обаче се буди около 6-6.30.
Пробвала съм да го приспивам към 18 ч. с идеята да заспи по - късно след това, но не става. Буди се примерно след 30-40 минути и след 20 минути започва да мърмори, че му се спи.
Снощи заспа в 19.30 и пак се събуди в 6.30
Четох, че нормално за децата като цяло нощният сън да започва в промеждутъка 20.00-22.00 ч. и да се будят сутрин около 6-7 ч.
За мен е ОК, предпочитам да ставам рано, така денят е по - дълъг. Имам претенции само относно качеството на моя нощен сън - предпочитам да е непрекъснат, но засега май няма такива изгледи. Суче на всеки два часа, като часовник е.
Вчера картофа в началото бе приет отново с отвращение, но после започнах да му давам съвсем по мъничко и да му слагам повечко кърма. Така му се услади, даже пискаше радостно за още и още. Мисля, че успяхме да докараме до две лъжички. Днес продължаваме.
Обаче голяма мъка ми е това с размесването с кърма. Не мога да цедя качествено нито с помпа, нито на ръка и едвам успявам да докарам някакви минимални количества. Сега ще взема да прочета някакви насоки за цеденето.
Оставям ви, че имам и да работя, а ми се ще да използвам максимално времето, през което бебето спи.
/ и да си сея БИО продуктчета на воля.............аз се спирам ,повече етикет няма да чета, пак почвам да гледам отпред да пише,4,5,6 месец
Мъжът ми цял уикенд ни я пускаше тази песничка, в резултат на което и двамата само си я тананикаме - фенове сме й определено 

Много сте напред вие със захранването!
Буди се да папка набързо в 00:00 и след това чак в 06:00. Напоследък обаче се събужда още в 05:00
и гадния картоф няма да го яде, дори и втечнен с любимото му АМ