съболезнования на двете мами за загубата на близките.
Не съм писала от много време, започнах да работя от дома си и използвам всяка свободна минута, в която Мила спи за да седна на компютъра и да свърша малко работа.
Чета , че повечето сега започвате захранването и реших да споделя с вас моя опит - т.к аз захраних Мила преди доста време. От всички оризови каши, които сам давала на Мила, най вкусни са кашите на Милупа. Давала съм и на ХИП и на Хумана, но те са доста безвкусни и за да ги направя малко по желани от малката им слагах по 1-2 лъжички плодово пюре. така Мила ги приемаше по лесно.
За зеленчуковите пюрета - най лесно свикнахме с пюрето тиква+картоф на Хип, като преди това бях давала няколко лъжички само картоф, който не беше особено харесан от малката.
Сега най много и харесва картоф+пащърнак+карфиол /мирише ужасно от карфиола/. Вече си хапваме и месце пилешко, телешко и заешко.
Точно 3 дни преди да станем на 6месеца, Мила се отби, очевидно и кърмата ми беше доста намаляла и се видях в чудо какво мляко да и давам - изобщо не искаше да опита АМ, опитах с ХИП, Лактана, Аптамил - но не , не иска реве и това е. Реших да опитам с кисело мляко и УРА , толкова и хареса....
Сега се храним сутрин с кисело мляко, а вечер давам к.мляко + бисквита, от 2 дни започнах в 9.00ч да и давам и по малко попара - мисля че и харесва.
Дано с тази информация да съм ви била малко полезна. Утре сме на консултация и ще видим колко сме пораснали за последния месец.
Чакаме вече с нетърпение да се стопли времето и да ходим на разходки. Ако има мами които ходят в Южния парк, да пишат, да запознаем малките съкровища. Миналата седмица излизахме почти всеки ден, но беше АД предвижването, а и в парка не беше изчистено и се прибирах в нас като пребита не толкова от умора от вървенето, колкото от това че едва ли не се налагаше да нося количката.
Желая ви приятна, спокойна вечер!
. Не си направила нищо нередно. Нас са ни захранвали така, родителите ни също така са захранвани. И аз давам парченца. На Иво също съм давала, откакто навърши шест месеца. В началото повечето храни сварени или печени, след това и сурови. Малки парченца.
При нас така се прави, за да са бели зъбките.
Много съжалявам 
И това ти го казва продавачка в детски магазин.

, но не се е стигало до драматично цапане наоколо, така че вероятно сме си добре с това количество засега
за това, което казваш, че много се вманиячаваме на тема бебешко хранене. Преди беше написала нещо, което също ме впечатли 'купени, готвени, все тая, важното е да яде!' - права си, наистина! /не че и аз не се притеснявам и не го мисля постоянно, и затова ядем по 20 мл оризова каша веднъж на ден