Но и то като всички хомеопатични, действа с натрупване. Както и да е, вярно на тях няма нищо да им стане, но на мен тази нощ ми се събират четири часа и половина сън. През деня не мога да спя. А и освен това веднъж като се събудя, не мога да легна пак... ужас.Андрей е много сладък

Вио, успех при зъболекаря.
климс, каша с ръж, готова бебешка, няма. Трябва да се купи брашно от ръж, но и така, както си решила, става. Но не давай по много, защото знам, че е хубаво да не се въвежда глутена по много наведнъж. Добре е да се дава дълго време по малко. Не че аз си спазих схемата, не минах през ечемика, директно пшеницата и то със сирене и масло. Утре ако ревне за бира, надяявам се да не съм жалостива
Днес ще му дам повечко пюре.. Като съм почнала да го правя голям човек, поне да продължа със замах
Хубав ден и малко българска естрадна класика http://www.youtube.com/watch?v=Sj1hf37ZGMA
.И кво среща без Климс аааааа
,хубавичко май сте си изкарали

)) папкат картофче, тиква, месце...

...ноооо ще надничам
Както казвам аз често за моите кокони "те са специалисти по правене на добро впечатление"

, може би е време за очила. Предполагам, че тея дни ще я пробвам и аз или с кус-кус или със сухари попара.
. Днес обмислям да я пробваме
, после дребчо заспа и така станало обяд