Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 4

• 74 564
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • София
как са ви резултатите от вчера?
Аз съм -300 грама  newsm78, след толкова глад направо е неприлично.... Mr. Green

Продължавам, още не съм пила кафе, но смятам да пийна черен чай за да си повиша кръвното. Много съм гладна и зла, особено от резултат.

# 61
Може да си по-малко един ден и повече друг. Не се отчайвай!
Аз приключвам с диетата  Cry Днес ми беше мнооооого зле. Станах със страхотно сърцебиене и ми стана страшно лошо. Пих вода и лъжица мед. Не можах да заведа дори децата и една приятелка дойде и ми помогна. Буквално не можех да стана от дивана. После повърнах доста и ми светна. Следмтова още веднъж и пак ми светна. Сега отново ми се гади. Не знам дали е хипогликемична криза или лечебна криза. Но ако е ХК, защо се чувствам по-добре след като повърна? Каквото и да е обаче, реших, че ще включа към сока плод вечер, за да избегна това състояние. Иначе продължавам със сока. Но в момента не мога и да помисля за храна или сок, лошо ми еееееее.

# 62
ааа това инфо ми дойде в повече
Жените на какви неща се подлагаме?!Ужас!И така цял живот! smile3511

# 63
Даааа. Но сега съм много по-добре. Спи ми се и ме боли глава. Ще легна за час и се надявам да съм по-добре като стана. Даниелка, ако беше само заради кг, щях да ям салата и плодове също. Но искам и да се попрочистя. Аз обаче съм правила хипогликемични кризи и преди и трябва явно да внимавам. Ако утре съм добре, ще пиша и ще знам, че е била лечебна криза.

# 64
  • София
ааа това инфо ми дойде в повече
Жените на какви неща се подлагаме?!Ужас!И така цял живот! smile3511

Така е и аз засега задържам. И на мен ми е лошо. Може би ще пийна някой сладък сок - например фреш от морков или от сладки ябълки... Наистина нямам сила... Не знам дали е пречистване...

Нали знаете, че на всеки един продукт, особено скъп има невероятни реклами, винаги има хора с невероятни резултати... но ние сме различни...

Ще изкарам и утре и това ще е , после ще премина (за да го допия, няма хвърлям парите на вятъра, ама ха) - та ще премина на заместване на вечерята с него.

И без него при "невечеряне" се отслабва добре, трайно и здравословно...

От 3 месеца ходя на фитнес - няма минуси на кг, но определено коремчето почна да се прибира...

Просто не ми се ще да се отпусна като една лелка.... Затова е непрекъсната борба... Peace

# 65
По принцип ако се пречистваш за първи път в живота си , то е нормално да ти е много зле.Но това с повръщането  изобщо не е добре.

Приключвай с коктейлите, ако  ти е много зле.... Ужас.

Дано ти светне..

# 66
  • София
Е, аз го правя за първи път. Днес вече ми е четвърти ден, но чак зле не съм. От време на  време съм гладна, от време на време ми се прияжда нещо, изморявам се, но не е кой знае колко по-различно от обичайното.
Днес например ходих до пощата и след това до ДМ, при това с малката (вече почти 8 кила) в кенгуру - тъй като са в различни посоки от нас, това ми отне около 1 час. Вярно, изморих се, ама съм си що-годе добре. (може би съм свикнала - от близо 15 години страдам от непрекъснато главоболие и почти постоянно ми е леко отпаднало, да не говорим ако правя нещо  Joy).

Надявам се, че това не означава, че не се пречиствам все пак.  Rolling Eyes

# 67
Е, аз го правя за първи път. Днес вече ми е четвърти ден, но чак зле не съм. От време на  време съм гладна, от време на време ми се прияжда нещо, изморявам се, но не е кой знае колко по-различно от обичайното.
Днес например ходих до пощата и след това до ДМ, при това с малката (вече почти 8 кила) в кенгуру - тъй като са в различни посоки от нас, това ми отне около 1 час. Вярно, изморих се, ама съм си що-годе добре. (може би съм свикнала - от близо 15 години страдам от непрекъснато главоболие и почти постоянно ми е леко отпаднало, да не говорим ако правя нещо  Joy).

Надявам се, че това не означава, че не се пречиствам все пак.  Rolling Eyes

Браво!!! Щом си минала 4 ден, то си минала най-страшното:) а щом си ги минала леко, значи вървиш супер с програмата Simple Smileсигурно нямаш много токсини Rolling Eyes

# 68
  • София
Имайте предвид, че каквото и да е пречистване, лечение и особено гладуване - трябва да е под наблюдение на лекар. Ако е нетърпимо лошо - приключвай. Има ежеседмично разтоварване и други неща.

То и сиропа не се знае дали се прочистваш. От къде знаете - кой ви е премерил "мърсотиите" Mr. Green  Това, че някой е казал.... Ако се понася добре - правим, не понасяме - не правим.

То за лекарства - аспирин - панацея, аспиринът е вреден
ние оживяхме с антибиотици - мнооого са вредни сега. Ако не бяха АБ, досега ще съм заминала... Толкова са ми давали лекари - до училище живот...

Така, че красота карасота, ама грижете се за здравето си...

Аз продължавам. Лошо ми е, но се справям. както писах - утре и край с пълно гладуване...

# 69
Досега спах. Не ми е лошо сега, но страшно отпаднало и ме е страх да се изправя. Кръвното ми е странно: 115 / 61. Винаги ми е било 90 / 60. Явно ще трябва да включа някое плодче и да карам така.

# 70
5 ягодки до тук. Не са сезонни, но гледам да купувам поне качествени. Още съм доста замаяна и краката ми треперят. Довечера ще хапна още една ябълка или нещо подобно. Ехх, имах волята да съм само на сироп, но явно тялото ми е решило друго. Ао обаче се чувствам добре с минимално количество плодове, ще карам с тях 14 дни.

# 71
  • София
Едно е установено - сиропа не засища..., глад здрав. Значи едното от написаното не е вярно, дано с пречистването не се размина...

И този ден е почти приключи. Почна да ми боли и главата. Пийнах аулин - засега мина. Днес изпих извънрежимно само черен чай без захар... Малко ме просветна... Айде и утре да издържа....

# 72
Ще издържиш, Luss! То не остана! Утре ли ти е последен ден? А съм вече съвсем добре. Не знам какво беше това чудо цял ден. Надявам се утре да не се повтори! За всеки случай ще си легна рано и ще си приготвя няколко зрънца грозде до леглото. Опитвам се да се налея и с вода и сок.
А за глада си права. Но какво да се прави, ще се търпи.

# 73
Да кажете утре как  са килцата:)

# 74
Ето ме отново. С много килца ще се боря. този път от 65 тръгвам. Много се отпуснах по празниците , а след това уж пробвах със зелева супа с монодиета, но  не ми се получаваше не успях да овладея глада. От днес съм на сиропчето. За 10 дни дано успея както миналия път.

Общи условия

Активация на акаунт