Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е прощъпулникът и кога се провежда?
Какво да правя, ако детето ми отказва да ходи на училище?
Какво е прохождане и кога се случва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е прощъпулникът и кога се провежда?
-
Какво да правя, ако детето ми отказва да ходи на училище?
Ако детето ви не иска да ходи на училище, важно е първо да говорите с него и да му окажете подкрепа. Важно е също така да разберете причините за неговата съпротива. Може би се чувства пренебрегнат или изолиран от съученик, което води до това поведение. Заедно с детето си трябва да установите диалог с учителите и училищните психолози, за да намерите решение на проблема.
-
Какво е прохождане и кога се случва?
-
Какво да правя, ако детето ми е болно и лекарите не са съгласни относно лечението?
-
Какво представлява хомеопатичното лечение и кога е подходящо за употреба?
И без лошо настроение и настинки!
след месец-два може да пишем до в-к Шок, че имаме извънземно дете. (леле спирам да пиша, че какви са ми глупости в главата...просто не е истина и ако продължа току-виж дойдат от службата за закрила на детето след малко)
Днес сутринта не отиде на английски (до сега винаги е обожавал уроците по английски), по същия начин както в училище прави, така направи и сега...отидохме до там без проблеми и в момента, в който влязохме в сградата, той се разплака и започна да ме моли да не ходи...
, прекъснах s да обясня нещо, тя се опита да ме надвика, аз нея и стана ужас. Яни се разрева, тя го погледна с лоши очи и почна нещо да цъка, че плачел и вече щях да и строша главата
Накрая овцата смекчи тона, ама аз бях избесняла и целия зор, за да ми даде две-три бланки за попълване, за да се регистрирам в проклетото бюро...

е така съм вече.
нали за това сме тук
и аз вече 7 месеца не пуша