. Колкото по големи толкова по трудно става
. Щом сега не иска да спи следобед значи няма да спи и нататък. А отразява ли му се? Става ли ужасно крив до вечерният сън?
. Колкото по големи толкова по трудно става
. Щом сега не иска да спи следобед значи няма да спи и нататък. А отразява ли му се? Става ли ужасно крив до вечерният сън? 
А сме си вкъщииииии

) само в градината.
, заедно с гривничките, първите биби, и 2 капачки със затворническите Шейновски номера от АМ-а, който ми носеха, но не давах...
Има и 2 къдрици от кръщенетата
и тестовете за бременност. Чорапките първи не бях се сетила да сложа в носталгичната колекция, и така, като каза, ме хвана яд...

40% от 29-ти март до 01-ви април. За всеки случай преди да тръгнете натам, можете да сверите инфото със сайта им. 
).

). 
, важното е, че всичко е о.к.!

На мен също ми я няма музата за писане нещо тези дни, но си ви чета.
Като новина течеше миналата седмица тука във форума за седмица на хом. прегледи по градове. Погледнах, че имаше и за Русе, но не знам дали са класически хомеопати и кой би могъл да каже. За съжаление не помня точно заглавието на статията (беше като рекламните, които излизат най-горе вляво, а мислех да я запаметя
). Може би да си я видяла и ти.
Сега погледнах, че е само за магазина им в Скай сити - надявах се да е за всички, но ще видя как да планирам едно посещение.
, а не знам дали е правилно? Аз за себе си ползвам един български на основата на хума - супер евтин. На мен ми действа добре, но някак се чудя колко все пак е качествен като му е такава цената и удачно ли е да го ползвам и за нея
.
Милата така се беше наплашила от предишните си постригвания - винаги плачеше. В резултат, на което не я бяхме постригвали близо година (само на баба си даваше да й подкъсява бретона). Та аз реших, че трябва да намеря някое забавно място и по съвет на приятелка посетихме Пъзелкидс - специализиран детски фр. салон. Там е много шарено, малко като детско клубче, имат специални високи столчета за малки госпожици и господа. Какичката беше много внимателна и всичко мина добре. Беше й забавно. Та мисля да продължа да я водя там. Фризьорката ми каза, че е хубаво на 1,5 месеца да освежаваме косата, пък било то и с половин-един сантиметър. И понеже от яслата на скоро пак ми казаха, че доста й падала косата, мисля сега така да правим - по -начесто, по малко.
Каквото си пожелаеш, да се случва! 
Още повече, че не искам да определям с какво да се занимава - сам да си реши и да си го хвърли, където иска.
Претоварих се с информация. 
Обаче последния път как го склоних доброволно да се предаде - не знам, баща му го нямаше и като се прибра - дребният подстриган. Така се облещи как съм се справила сама.
Чудесно е, че има специализирани фризьорски салони за такива по-проблемни дребосъци. 

. Гушкайки я, усетих, че пак й свиркат гърдичките и направо...
, Митко ме скастри, че си внушавам... А тя през нощта беше адски неспокойна, много се въртя, мърка, отново ускори дишането и аз направо съвсем се спекох. На обяд отидохме на преглед в отделението, където лежахме, където потвърдиха усещанията ми. Пак е със спазми, сложиха й веднага една инжекция, изписаха и още 2 за следващите 2 дни и казаха, че ако няма стабилизация, пак ще влезем в болницата. Препоръчаха ми спешна консултация с пулмолог. Веднага звъннах на нашия пулмолог, той обаче работи до 13h, а беше точно толкова когато звънях и никой не вдигна телефона в кабинета, метнахме се в колата веднага отидохме. Хванах лекаря на вратата, уплашихме го човека - Анито ревяща, и аз ревяща.
Според него е можело да не се стига до там и сега, но сме закъсняли с лечението. Така се обвинявам, че не отидох направо при него, а отидох при личния лекар в петък (2 дни преди да влезем в болницата).
Имам му ужасно доверие на този човек и въпреки всичко лошо, което се случва ми вдъхна някакво спокойствие. Дано й помогне, всичките ми надежди за вперени в него.
Извинявам се, че ви натоварвам, просто имах нужда да си го излея, много ми тежи.