Отговори
# 195
  • Там където има любов
Мара Подробната -Явно лудото е от зодията по друг начин не си го обяснявам  Mr. Green. Дано сте приключили с кърменето вече  Crazy. Колкото по големи толкова по трудно става  Crazy. Щом сега не иска да спи следобед значи няма да спи и нататък. А отразява ли му се? Става ли ужасно крив до вечерният сън?

# 196
Момичта искам да ви питам нещо. Кажете ми къде хвърлихте пъпчетата на мъниците. Аз аще н съм хвърлила пъпчето на Калина и ми е интересно да чуя за вашите.
Вкъщи е, в една моя любима книга, с пожелание да е като героинята(сега като се замисля май е същия бяс  Mr. Green) и с банкнота, не помня каква сума.Книгата е опакована старателно с фолио  Mr. Green Crazy
Мара Подробната Анито зимата спря да спи на обяд, но започна повече часове да спи нощем, беше си супер свежа цял ден. Не мисля , че е такъв проблем, въпреки, че имаше и ей такива  Shocked погледи  Mr. Green
Анито от вчера е с гадна хрема  ooooh! А сме си вкъщииииии  #Cussing out

# 197
  • София
Мара П., браво на вас за стажа и безболезненото отвикване! Шапка ви свалям.  bouquet

ани4ка, Ени също не спи всеки божи ден на обяд, а става рано. Rolling Eyes Събота и неделя е събитие да спи, като съм у дома, да не ме изпусне. Помня, че Велизар спря да спи на обяд малко след 2г и половина, също. До ден днешен спи (уж Whistling) само в градината.

Дес, аз също пазя пъпчетата в чекмеджето Blush, заедно с гривничките, първите биби, и 2 капачки със затворническите Шейновски номера от АМ-а, който ми носеха, но не давах... Joy Има и 2 къдрици от кръщенетата Blush и тестовете за бременност. Чорапките първи не бях се сетила да сложа в носталгичната колекция, и така, като каза, ме хвана яд... Blush Mr. Green  Laughing

Мами на мацки, ползвате ли балсам за косичката, аз пръскам само със спрей п/в заплитане, но ми се струва, че косицата на госпОицата определено има нужда от подхранване. Препоръчайте нещо. Blush

# 198
И ние имахме проблем със заплитането, но сменихме шампоана, подстригах я и се пооправи.Явно и косата й е такава, защото трябва постоянно да я реша, иначе където спи отзад на главата става на кълбо

# 199
Честит рожден ден, Прекрасен синеок Преси! Бъди жив и здрав и мама и тати (останалите домашни роби също) много да те слушат!
ЧРД, Силви! В много хубав период от живота навлизаш! Със здраве да си го ползваш! Simple Smile   bouquet
По случай рождените дни на овнешките хора, в Скай Сити ще има тридневно намаление на стоките в Комсед-а.  Wink 40% от 29-ти март до 01-ви април. За всеки случай преди да тръгнете натам, можете да сверите инфото със сайта им.  Grinning
Ние скоро пак ще ходим на фризьор. Детето сега иска да бъде подстригано като татко си, за да не му пречи косата. Вече като тикове започна да прави, за да си чисти непокорните конци от лицето. Мисля подходяща прическа и съботно-неделно ще се озовем при някоя какичка или батко (този път батко искала да я подстригва  Whistling).  

Деска, бях забравила за способностите на бате Саши.  Joy Joy Joy
Аз засега няма да честитя отбиването на Фия (така де, на мамата й), защото хитрото мишленце може да намери удобен повод пак да провери. Това с пясъка беше много готино!!!!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 15:10 от рони

# 200
Честит рожденик, no_name! Да ви е жив и здрав Пресиян, много да го слушате!   Grinning Heart Eyes
Честит рожден ден и от мен, Силви! Здраве, щастие и много сбъднати желания!   bouquet
...... съботно-неделно ще се озовем при някоя какичка или батко (този път батко искала да я подстригва  Whistling).  
Заповядайте при Саши! Той е специалист по прическите, и то най-вече по предрожденденските такива.  Laughing Mr. Green

За косата на Анелия ползвам един детски спрей за разплитане на Орифлейм, много е хубав.  Flutter
Мара Подробната, честито отбиване! Ама какви мерски само... Crazy, важното е, че всичко е о.к.! Heart Eyes Hug
Аничка, дръжте се и двечките! Praynig
Нанни, а как е Кико с оченцето?

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 14:55 от Desirée

# 201
Благодаря ви за хубавите пожелания за нашата рожденичка!  Hug

А сега ще започна от далеч.  Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА:
Никол и Мадлен на Дани Нетева, Виктор на Devik и Виктор на snesh, Яна и Йоана на Жабче, Христо на Kambichka, Мелита на Slyn4o и Пресиян на no_name!
Да са здравички, безгрижни и много обичани дечица!!!
  Hug newsm59  bouquet

И малко късно, бих искала да ви почерпя виртуално за здравето на нашето момиченце Преси.

# 202
  • София
Здравейте,
Настанало е затишие Simple Smile На мен също ми я няма музата за писане нещо тези дни, но си ви чета.
На патеричка да честитя и аз на последните рожденници:

Но нейм, живо и здраво да ти е момченцето и само радостни дни да има пред вас!

Силви, честит рожден ден и на теб! Бъди, здрава, обичана и щастлива !

Деси, радвам се, че се включи от домашен терен. Дано бързо се стабилизира Анито и да намерите верния път за укрепване на здравето.  Hug Като новина течеше миналата седмица тука във форума за седмица на хом. прегледи по градове. Погледнах, че имаше и за Русе, но не знам дали са класически хомеопати и кой би могъл да каже. За съжаление не помня точно заглавието на статията (беше като рекламните, които излизат най-горе вляво, а мислех да я запаметя  Blush). Може би да си я видяла и ти.

Chokolina, много слънчеви и усмихнати сте на снимките от румънско. Благодаря, че ги пусна и тук  Hug

Рони
, мерси за инфото за Комсед. Аз все гледам да ги посетя в такива дни, че да има запас от подаръчета при нужда Simple Smile Сега погледнах, че е само за магазина им в Скай сити - надявах се да е за всички, но ще видя как да планирам едно посещение.

За косите на момичетата и аз се канех да питам - до кога ползвате шампоани тип бебешка козметика. Ние сме още на такъв Blush, а не знам дали е правилно? Аз за себе си ползвам един български на основата на хума - супер евтин. На мен ми действа добре, но някак се чудя колко все пак е качествен като му е такава цената и удачно ли е да го ползвам и за нея  newsm78.
Иначе да се похваля, че най-накрая посетихме фризьор тази неделя и госпожицата го възприе съвсем положително, от което аз останах доволна.  Grinning Милата така се беше наплашила от предишните си постригвания - винаги плачеше. В резултат, на което не я бяхме постригвали близо година (само на баба си даваше да й подкъсява бретона). Та аз реших, че трябва да намеря някое забавно място и по съвет на приятелка посетихме Пъзелкидс - специализиран детски фр. салон. Там е много шарено, малко като детско клубче, имат специални високи столчета за малки госпожици и господа. Какичката беше много внимателна и всичко мина добре. Беше й забавно. Та мисля да продължа да я водя там. Фризьорката ми каза, че е хубаво на 1,5 месеца да освежаваме косата, пък било то и с половин-един сантиметър. И понеже от яслата на скоро пак ми казаха, че доста й падала косата, мисля сега така да правим - по -начесто, по малко.

Така ...поовлякох се в обяснения.. Дано не е прозвучало като реклама.
Желая хубав ден на всички и здраве !
Аничка,  да се оправя твоето Ани и лежи колкото можеш, ние сме с теб  Hug

Ма_лоло, и на моите деца пъпчетата са у нас. Така и не намислихме къде да ги хвърлим и аз си ги пазя.

# 203
Благодаря за поздравите за Пресче!  Hug

Силви, честито и от мен, че съм пропуснала!   bouquet Каквото си пожелаеш, да се случва!    bouquet

Пресковото пъпче си е у нас в нощното ми шкафче. Не искам да го хвърлям никъде.  Crossing Arms Още повече, че не искам да определям с какво да се занимава - сам да си реши и да си го хвърли, където иска.  hahaha

Ох, тия дни толкова неща са ми на главата, че ще се бъгна скоро!  ooooh! Претоварих се с информация.  Tired

Jiema и при нас подстригването беше проблем. Обикновено баща му го държи, той реве, а аз минавам бързо с машинката и винаги има стърчалки...то няма как да го подстрижа добре в такива условия!  Joy Обаче последния път как го склоних доброволно да се предаде - не знам, баща му го нямаше и като се прибра - дребният подстриган. Така се облещи как съм се справила сама.  Shocked  hahaha Чудесно е, че има специализирани фризьорски салони за такива по-проблемни дребосъци.  Party

П.С. Опитах да вмъкна изображение, посредством съответния бутон, за виртуална почерпка, ама нищо не се получава...Що така?  newsm78

# 204
Здравейте момичета, ние с Анелия от снощи отново сме "горе на черешата" Tired. Гушкайки я, усетих, че пак й свиркат гърдичките и направо...  Sad, Митко ме скастри, че си внушавам... А тя през нощта беше адски неспокойна, много се въртя, мърка, отново ускори дишането и аз направо съвсем се спекох. На обяд отидохме на преглед в отделението, където лежахме, където потвърдиха усещанията ми. Пак е със спазми, сложиха й веднага една инжекция, изписаха и още 2 за следващите 2 дни и казаха, че ако няма стабилизация, пак ще влезем в болницата. Препоръчаха ми спешна консултация с пулмолог. Веднага звъннах на нашия пулмолог, той обаче работи до 13h, а беше точно толкова когато звънях и никой не вдигна телефона в кабинета, метнахме се в колата веднага отидохме. Хванах лекаря на вратата, уплашихме го човека - Анито ревяща, и аз ревяща. Embarassed Даже не чака да обясня какво, що, покани ни да влезем, аз обясних, че съм много притеснена, че идваме от болницата, обясних всичко... той си спомни Анито, макар от 4-5 месеца да не сме ходили при него. Спомни си и Сашко. Както и да е. Изслуша ме внимателно, първо ме успокои, после я прегледа обстойно, направи й снимка. Диагностицира я. Бронхиална астма, официално. В понеделник ще я диспансеризират и започваме дългосрочна поддържаща терапия. А дотогава трябва да се стабилизира сегашното й състояние.  Praynig
Успокои ме, че е не трябва да се плаша от диагнозата, защото след 2 години детската бронхиална астма може вече да я няма. Просто трябва адекватно лечение. Не са желателни тези състояния от последните 3 месеца, когато бяхме 2 пъти хоспитализирани, защото те много много усложняват нещата и трябва да се направи всичко възможно да не се стига до такива повече.  Praynig Според него е можело да не се стига до там и сега, но сме закъсняли с лечението. Така се обвинявам, че не отидох направо при него, а отидох при личния лекар в петък (2 дни преди да влезем в болницата). Tired Имам му ужасно доверие на този човек и въпреки всичко лошо, което се случва ми вдъхна някакво спокойствие. Дано й помогне, всичките ми надежди за вперени в него. Praynig Confused Той ще е в София утре и в събота и неделя и само се моля Анито да не се влоши до понеделник, когато ще се срещаме пак с него.
Никога няма да си простя, че умаловажих състоянието на Анелия и не взех тези мерки още след предната пневмония. И си мислех, че като Сашко просто ще го израсте. Cry Извинявам се, че ви натоварвам, просто имах нужда да си го излея, много ми тежи.

# 205
Деси,  Sad Hug Hug. Дано този път Анито бързичко да се възстанови без да се налага влизане в болница.  Praynig

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 14:56 от рони

# 206
 spoko Иска ми се да бях по-близо...някак...всякак...

# 207
  • София
Деси, сърцето ми се сви като те четях. Много прегръдки и положителни мисли за вас  Hug Hug

# 208
  • София
Дес,  spoko

Не се самообвинявай, от нерви никой не е видял нищо хубаво, на Ани и е нужна силна и усмихната майка. Каквато си има. Heart Eyes
Каквото и да е, поправимо е. Мисли колко майки изживяват и се борят с много, много, много по - тежки и безнадеждни неща. Не казвам, че ти е леко, в никой случай! Горе главата и мисли позитивно. И не се обвинявай. Много добре ти разбирам тия мисли. Ако бях... по - рано... ако това, ако онова.. така са се стекли обстоятелствата, така се е получило.
Важното е, че сте попаднали на Човек и нещата ще се подобрят, с нужното лечение и с времето.
Много се пазете и глезете, и каквото и да ти струва, не падай духом. Мисли позитивно. Ако имаш нужда от рамо, насреща съм. Hug

# 209
Деси, сега като прачетох какво пак сте преживяли с Анелия .... Дано се стабилизира след инжекциите до понеделник .  Praynig Praynig Praynig Дано не се наложи пак да посещавате болница с нея!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig
Не бива да се обвиняваш за случилото се в минало време .

Общи условия

Активация на акаунт