Отговори
# 390
  • София
Добре че преди втората се усетих  Blush все пак да се консултирам с хомеопатката ни и включихме едно лек-во, което доста облекчи положението.
Ох, как забравих да ти пиша, че се дава Рус, ама ти как чак на втория ден ще се консултираш, не поддържате ли постоянна връзка?
Ами аз съм си виновна.  Embarassed Бяхме на проследяване малко преди шарката и говорихме, че в групата има карантина и тя ми даде ХЛ при нужда каза, ако много драматично я кара (точно Рус). И каза, че заминава в чужбина, но дори ми даде чужбинския си гсм номер. Аз не знам защо се поколебах след първата нощ дали да давам (нямаше Т, нито беше загубила апетит и настроение, но не можеше да спи...), та чак следобяда вече си писахме смс-и се разбрахме... Друг път си я търся при нужда веднага, ама сега нещо не бях в час от умора и аз.

# 391
  • София
Стиснете, моля, по едно палче - баткото си е заврял нещо в носа. Татко му го кара в ИСУЛ, но аз просто ще се побъркам. Нито има на кой да оставя малката, нито мога да отида с нея... просто ужасно.

# 392
Стиснете, моля, по едно палче - баткото си е заврял нещо в носа. Татко му го кара в ИСУЛ, но аз просто ще се побъркам. Нито има на кой да оставя малката, нито мога да отида с нея... просто ужасно.

Стискаме! Имай предвид, че там доста са се специализирали във ваденето на всвякакви предмети от детски нослета (аз лично съм била свидетел пред кабинета), тъй че дишай дълбоко и се опитай да не се побъркваш.  Hug

# 393
  • София
Благодаря, no_name.  Hug
Извинете паниката ми, но имах нужда да "кажа" на някой.
Половинката се обади - нещата били под контрол, според лекаря го е глътнал, тъй като носа му бил съвсем чист и дишал повече от спокойно. Няма никаква кашлица, че да мислят че го е вдишал. Казал да го наблюдаваме все пак и при някаква кашлица да го водим за снимка на дробовете. Чудя се малко защо не са направили сега - не е ли по-голям шанса да се види? Както и да е, гледам да се успокоя вече. И понеже цялата страница е изпъстрена с мои постове, ще гледам до утре поне само да чета  Simple Smile

# 394
Jiema, радвам се на доброто развитие на нещата. Ще си наблюдавате чедото и се надявам да е нещо, което ще излезе от съответния изход.  Hug  Hug Hug

# 395
Олеле,Джема,радвам се,4е е бил малкият дявол Hug
Тези дявол4ета,тези дявол4ета,опасни са!
Айде и дребната бързо да и минава гадната шарка Hug
Искрено се надявам да си права и наистина да е по-гладко тръгването на градина!
Благодаря ви на вси4ки за пожеланията  bouquet

4естит Рожден Ден на близнаците на Вили!Да са живи,здрави и щастливи и да правят мама и тати много горди!

# 396
 Hug Praynig за Емко, Jiema. В ИСУЛ са доста добри във ваденето на разни неща от дечицата, ако това би те успокоило (но на дали  Confused).
Видях, че ще се наблюдавате. Той казал ли си е какво точно е направил?
Добре, че сте минали пика на шарката.
Ами Мария ми е проблем откъм социалността й, въпреки че този синеок сладур я целува и прегръща. Помолих вече градинската им логопедка да я понаблюдава и да видим какво не правим ние-големите като хората, защото сериозно върви по моите диви стъпки.  
ЧРД на Боби и Светли! Да остават повече свободно време на майка им, за да намине и оттук.  Wink

# 397
Jiema, пиши колкото ти сърце иска. Разбрахте ли поне какво да чакате на изхода?

# 398
  • Варна
Благодаря ви много за пожеланията, момичета!  Hug

Честит рожден ден на Боби и Светльо, както и на патеричка - на Ния, Ивчо и Мишето! Пожелавам на всички дечица прекрасно детство, щури игри, много здраве и късмет!

Jiema, разбрахте ли какво е глътнал? Той не е толкова малък, може да каже все пак?! Thinking Каквото и  да е, стискам палци скоро да излезе! Симона, като беше на 1 год. глътна 2 батерии (което се оказа най-опасното нещо за гълтане изобщо, даже преди разни остри предмети), докато излязат, щях да се побъркам!  ooooh!

# 399
  • София
Като си дойдоха вчера мъжете, Емо беше повече от спокоен, което ме изненада, защото си е малко паника по принцип. Значи нещото е едно миниатюрно мънисто, примерно 1мм на 3мм като размер. От детската бяха дали на татко му за модел (явно правят някакви апликации с тях..). Изобщо случката е супер странна, защото той никога не е имал склонност да си пъха разни нещица в носа, дори като малък  много малко лапаше и в устата. Каза ни, че били по леглата и той искал да го остави под възглавницата за после (вкъщи на това местенце си държи съкровищата), обаче се търколило по ръката му и някак си стигнало в носа... детска му работа и детска логика за разказ... После всичко станало бързо, той се е стреснал, но имал спомен за преглъщане на нещо. Та оттам и след прегледа на доктора, заключението е, че явно е глътнато. Надявам се да няма повече драма в ситуацията и да си излезе както си му е редът.
Шоколина, това за батериите знам и аз, че е страшно. Слава Богу, че е минало без проблеми.
Благодаря на всички за палчетата  Hug

# 400
  • Бургас
Jiema,  Hug миличките какво преживявате и госпожицата и баткото  Hug Hug

Нашият отчет от яслата, ходи миналата седмица, в сряда, четвъртък и петък, петък започна да тече нослето, та... до днес когато вдигна 38гр. температура, утре сме на лекар.
Тази седмица не е ходила въобще, уж да го спрем, но уви... Първите два дни ходи с голямо желание и беше много щастлива, след това отказа да ходи, и до днес като се спомене ми казва че не иска да ходи... отдавам го, че е свикнала да се глези вкъщи... Peace

Io Io,  Hug
ani4ka, и за теб  Hug Hug

# 401
Здравейте, момичета! Hug
Благодаря много за поздравите по случай рождения ден на Ния, много мило ми стана! Hug
Честито и от мен на всички рожденици,  на които пропуснах да честитя!Да са живи и здрави, и мноого, мнооого щастливи дечица!
Съжалявам, че напоследък не бях много редовна в темата.Имахме много проблеми покрай нашето заминаване и беше на косъм дали Ния ще бъде с баща си на рождения си ден.Слава Богу вече сме тук и най- сетне сме заедно!Прекарахме празника много добре, най- вече щастливи, че успяхме да осъществим най-важния подарък!
Тук интернета е ужасен, успях да ви прочета почти докрай, но да напиша отговор е цяло чудо, за снимки да не говорим.
Прегръдки на всички! Hug

# 402
  • София
Принцеске, много се радвам, че се включи. Много хубаво, че сте успели за РД да сте заедно тримата, това е най-важното. Simple Smile Пиши ни, когато можеш как се адаптирате с Ния. Всички ви мислим  Hug

Бен, стискам палци скоро Далинка да оздравява и да се задържи по-дълго в яслата, за да й хареса.  Hug Гергана имаше един такъв период покрай няколко боледувания януари-февруари, много й хареса вкъщи, а аз все обяснявах колко е хубаво да е здрава и да си играе с децата - е не постигнахме единно мнение, но като тръгна нямаше големи проблеми.

Утре отиваме с Гергана до личната за бележка за края на карантината и за почивните дни ще сме официално здрави  Praynig Вече не й правят впечтление пъпките. Само си говорим как ще падат коричките. Интересното е, че доста от пъпките, които бяха мънички и май си останаха без връхче, сега просто се смаляват и избледняват. С баткото като че ли всичко се покри с корички. Но няма значение. Важното е, че мина вече. Хомеопатката ще ни дaде утре и някакво л-во за укрепване след варицелата и се надявам да си тръгне на ясла след празниците и да мисля спокойно за кръщенето на 6ти.

Хубав ден на всички  Hug и обадете се с по една дума преди да сте забегнали празнично на почивки.
Особено бремелинките ни - пишете, мислим ви.  Hug

Редактирам се, че гледам никой не пише...
Дано е все от хубави поводи и да сте по почивки от по-рано. Да се отчета, покрай бележката за яслата, ни спретнаха бърза консултация - разбирайте измериха момата - мерките са 101 см, на 16,200 кг Simple Smile Голямо ми е момичето вече. Аз килограмите си й ги меря, но се чудех от към см как е, че напоследък не ми изглежда закръгленичка, въпреки че 16 кг си е сериозно тегло  Grinning
Пожелавам на всички да се възползват максимално от хубавото време през почивните дни.  Hug

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 16:57 от Jiema

# 403
  • Бургас
Пиша и аз скоро скоро, защото бих искала да споделите, ако имате мнение или някакви впечатления по въпроса. Сутринта дребната се събуди обрината, цялата е в мънички червени петънца, дежурния лекар каза че не приличали на от шарка, заради зачервеното й гърло предположи по-скоро че може да е скарлатина (която започвала с ангина), въпреки че не било типична проява и на това... От сряда вдига ниска температура от време на време, само веднъж имаше 38гр. нослето й е запушено. Предписа ни Аериос, Макситрол и АБ: Бинозит, който активирал имунната система... Все още не се знае какво й е...  Confused Rolling Eyes аман значи  Confused
Jiema, благодаря ти за пожеланието и ние сме някъде към 15 кг (въпреки че заслабна със започването на яслата) и 100см. Днес набързо при лекаря я измерих на стената  Wink

Мара Подробната, честито и от нас за яслата! Да ходи със желание и да не боледува  Hug
princessa raia, радвам се, че се включи. Чудесно е, че сте се събрали на празника, какво по-хубаво от това  Hug Hug

# 404
Щом ДК е отчела тези сантиметри, слагай още поне 3-4 отгоре, Jiema.  Wink Ние си рисуваме ръста на стената и после с ролетката.  Laughing
Бен, нищичко не разбирам от пъпки, но ако е скарлатина, не трябва ли да има карантина в групата? Да е била контактна с такова детенце без да ти кажат близките му? Просто не знам как е възможно да избият толкова бързо пъпки (не че знам какъв е инкубационния период? Rolling Eyes) Не съм сигурна дали ако се отнасяше за Мария, бих и дала АБ без да я е видял надежден лекар.  Без да й се вземе в случая гърлен секрет.
Ние се мъчим зверски в Сандански. Няма излизане от водата тази жаба. Днес за първи път чух от нея, че била гладнааааа! Мен от чистия въздух ме заболя зверски гърлото. И при предното ни идване беше така. Дано Мария да не прихване я гърлобола ми, я някое настиване от влез-излез от водата.
Имахме много бърза среща с две красавици, но поради изключителната ангажираност на три-годишните госпожици, не ни се отвори парашута за виждане и с тях и тяхната мама.  Laughing

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 15:52 от рони

Общи условия

Активация на акаунт