Отговори
# 375
На патеричка честити да са рождените дни на Мира и Рини!   bouquet
И всеки ден да е Великден по послушност и сговорчивост за майките им.  Grinning
Малоло, хубав празник да ви се случи утре! Хубаво време ви желая. Спокойно, най-важното на повода не е в организацията.  Hug
Много готин Ванко! Много големи Мади и Ники!
Марче, честита ви градина, душата!  Grinning (Девик, в немско явно градините имат друг режим на тръгване  Wink)
Жиема, дано минат леко и безсърбежно пъпчиците на Гери.  Hug
Деси, изневери му малко на този фотошоп, че съвсем ни заряза покрай него.  Grinning
Аз не съм по-сигурна кое от децата ми е по-лесно да вдигна.
Като във вица сме.
Ставай, сине.
Нямаааа. Не искам да ходя на училище, не искам да си играя с децатаааа!
Но ти си директор на училището.
 Mr. Green

ЙоЙо
, силно гуш.  Hug Зодиите нямат абсолютно никакво значение. Само по живо, по здраво да си минат още 2-3 седмици, за да наедрее малко твоят Коремчо. Винаги е имало и ще има за съжаление подобни нещастия, както на майчето от отчетната ти тема. И в нашата имахме, и от списващите в темата бяхме 5 жени след подобни нещастия. Може би това беше причината темата ни да се развива изключително безконфликтно.  Ти имаш много добър лекар - и като специалист, и като Човек. Заедно ще успеете да завършите всичко по най-щастливия начин. Пиши, когато имаш възможност и си помрънквай здравословно.  Hug

# 376
Деси, изневери му малко на този фотошоп...
  Embarassed

Цитат
Ставай, сине.
Нямаааа. Не искам да ходя на училище, не искам да си играя с децатаааа!
Но ти си директор на училището.

hahaha Joy Joy Joy

Йо-ЙоHug
Jiema, дано по-бързичко да минат пъпките и сърбежите. Praynig Hug
Жи, радвам се да те "видя".  Grinning Честит рожден ден на патеричка на Мира!  bouquet
Мара Подробната, честита ви градина!

За финал малко снимки, от тук нататък.   Nature Sun With Face

# 377
Момичета,много ви благодаря за подкрепата!  bouquet  bouquet  bouquet
Опитвам се да мисля позитивно, почивам си доста и невероятно, но се радвам на всяко ритниче,колкото и да е болезнено заради малкото води...пък като се роди,ще се разправяме  Laughing

Стархотни снимчици! Колко бързо растат, дали и ние толкова бързо остаряваме?!  Blush

# 378
Честити рождени дни на Пипо, Ивчо и Ния! Прекрасно и щуро детство им желая!
  bouquet

Деси, не е честно да криеш такива прекрасни кадри.  Naughty Уникални снимки! браво! Голямо Ани, още по-голям Саши и са толкова близки помежду си. И все пак са всеки с неговата си индивидуалност. Направо като разказ е фото-колекцията!  Heart Eyes

# 379
  • София
Ч.Р.Д, Пипо, Ния, Ивчо!
Много щастливи, здрави, усмихнати и умни да растете, мъничета!
Все така, че и повече да радвате и осмисляте дните на всички, които ви обичат!

Честит първи рожден ден, малко Мишенце! Heart Eyes
Все такова кротичко и сладичко слънчице да си, щастлив, здрав, весел и много да те слушкат мама, тати и бати!

Деси, не е честно да криеш такива прекрасни кадри.  Naughty Уникални снимки! браво! Голямо Ани, още по-голям Саши и са толкова близки помежду си. И все пак са всеки с неговата си индивидуалност. Направо като разказ е фото-колекцията!  Heart Eyes

Peace
Разчустваха ме и мен тези прекрасни, пораснали муцунки. Heart Eyes Heart Eyes

Ще покажа и аз бандюгите, само да ми мине малко киселото от неспането тая нощ, и от ревовете, градински, че не мога сама себе си да понасям, в подобни състояния. Tired

# 380
Честит рожден ден на Ния , Пипо и Ивчо   bouquet Честит празник и на техните майчета  Hug
Аз тези дни имам нужда от малко стиснати палчета Малко ми е притеснено , но ако стане ще се похваля задължително. Много съм заета тези дни затова се поизгубих.
Деси прекрасни дечица си имаш да ги нацелуваш.
Олче  Hug и Мади продължава да реве всяка сутрин като стигнем в яслата  Rolling Eyes , но трябва да свикне лошото е че разстройва и Никито
Приятен ден на всички

# 381
 Голямо Hug на всички.
Да са здрави и щастливи дечицата ни.
Днес и най-малкия мъж в семейството ни порастна. Моето малко слънчево момче, Мишето днес става на една годинка. Мерси, Олче. Нищо не пропускаш   bouquet
Деси-много си надобряла с обектива  Heart Eyes - макар, че то с такива модели, няма как да не стане уникално красива снимката.
 Голямото ми слънце пък е малко сополиво, но нищо сериозно.
Йо, не губи вяра в добрия завършек. Ние не сме  Wink Всичко ще бъде наред, ти само си мисли, гледай, слушай, чети хубави и красиви неща.
tolinka и за теб, мила стиснати палци и много молитви....
П.П. Мами около Люлин 9, които се интересувате от родителски кооператив и Монтесори метод- пуснете по едно ЛС

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 11:20 от i√k@

# 382
Честит рожден ден на Пипо, Иво и Ния!

Бъдете здрави и весели деца!

Чести рожден ден и на малкия Мишо!
Да е жив и здрав!

# 383
4естит Трети  Рожден Ден на Пипо,Нияи Ив4о и Първи на Миши!
Растете живи,здрави,весели и щастливи за радост на мама и тати!Бъдете все така прекрасни, послушни и усмихнати!

Принцеске,предполагам,4е още нямате интернет,ама айде вклю4вай се по-скоро да разказваш,как вървят нещата  Hug

Рони,то4но така!В Неме4ко има друг план за прием на децата в детските градини,ама толкова е таен,4е никой не го знае Mr. Green

ЙоЙо,убедена съм,4е вси4ко ще е наред!Ти само се пази Hug

Дани,ще свикнат децата,няма къде да идат.Лошото е 4е става с много стрес и рев и за двете страни Confused И мен сега ме тресе треска,как ще свикне моята щерка,макар 4е тя,където и да съм я оставяла и по колкото да съм я оставила,никога не ме търси,дори не иска да си ходи,ама градината е друго все пак!
Ние ще имаме период на свикване.И аз ще ходя с нея и ще стоя вътре с нея,4е да види,4е няма нищо страшно Laughing

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 11:33 от Мара Подробната

# 384
Честити рожденици - Ния, Иво и Пипо!   bigdance2

# 385
  • София
 Hug

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 17:11 от ღолчеღ

# 386
Честит рожден ден на Пипо,Ния и Ив4о и на Миши! Да са живи и здравички и да имат прекрасно детство!

Момичета,започнах бебшкото пране...ако знаете колко хубаво замириса къщата на бебешки прах  Heart Eyes На малечко отдавна не му пера нещата със Сано-то и сега тази миризма ме върна 3 години назад  Blush

# 387
  • Там където има любов
На голяма патеричка Честит рожден ден на Пипо, Иво, Ния и на малкия Мишо!
Да бъдат здрави и много щастливи!

Много криво ми стана, че така пропуснах. Вчера ходих на пробен ден в един магазин и така се уморих, че бях като призрак. Вече ми писна с това търсене на работа. Преди няколко дни големия ми вика "А бе мамо ти няма ли да започваш да работиш! Трябват ни повече пари не разбираш ли!  Crazy Crazy Crazy

Усмихнат ден на всички  Hug

# 388
  • София
Честит рожден ден на патеричка на Ния, Пипо и Иво!!! Бъдете здрави, щастливи, малко палавии с много късмет дечица!
Честита годинка и на Мишето! Ивче, все така да ти носят радост мъжете ти!

Честит рожден ден днес и на близнаците на villyh! Живи и здрави да са ти !!!

Ma-lolo, честито ти християнче на теб! В неделя беше разкошен ден и предполагам сте имали много хубав празник. Чакаме разказ и снимки.

Мара Подробната, честит прием на Фия в градината. Дано адаптацията й е съвсем лека.  Hug Все пак това, че пускат при вас майките в началото мисля помага на децата.

Много хубави снимки разгледах на куп  Heart Eyes - две тайфунки  Simple Smile, една усмихната празнуваща Мария  Heart Eyes и братско-сестринските серии на Деси и Олчето. Пу-пу, много са ни хубави всички дечица  Grinning

Рони, защо казваш, че детенцето ти не е от общителните? Ако се ориентирам правилно Чрд-ейските снимки са от яслата, а там видях  на няколко кадъра един синеок ухажор  Grinning  Heart Eyes?

Дани Н., имаш стиснати палци от нас. Дано се наредят нещата както искаш.
Девик, и на теб успех в търсенето. Да имаш късмет с добра работа ти желая.

Йо_йо, честит нов дом! Да е изпълнен с много детски смях. Желая ти леко свикване и да виждаш все предимствата му.  Hug Стискам палци бебчо да си покротува в теб колкото е необходимо и да избере най-подходящия момент за появата си - без значение са зодиите и датите.

Да кажа накрая, че сме си още карантинни вкъщи. Добре че имаме една площадка зад блока, където никой не ходи и излизаме там за по 30 мин., че иначе съвсем щяхме да издивеем вкъщи. Момата не вдигна температура, Слава Богу, но такива сърбежи имаше, че 2 нощи почти не спахме. Добре че преди втората се усетих  Blush все пак да се консултирам с хомеопатката ни и включихме едно лек-во, което доста облекчи положението. Но определено се радвам, че отмина този кошмар. Сега си чакаме да почнат да падат коричките.

Хайде хубав ден на всички, че се поунесох.

# 389
Добре че преди втората се усетих  Blush все пак да се консултирам с хомеопатката ни и включихме едно лек-во, което доста облекчи положението.
Ох, как забравих да ти пиша, че се дава Рус, ама ти как чак на втория ден ще се консултираш, не поддържате ли постоянна връзка?

Честит рожден ден и от мен на близнаците на Вили!
Да са живи и здрави, все така весели и лъчезарни!

Общи условия

Активация на акаунт