Честит празник, Маймунка! 
tolinka, така ме разчувства и зарадва с новината! Прегръщам те силно, всичко ще бъде наред!

Мади и Ники са страхотни бузанки-сладуранки, Дани, да ги нацелуваш хууубавичко!
Мария също е за изяждане! Рони, даже корабче "Мария" сте успяли да й намерите, браво, браво!

Ставането сутрин ми е (полу)кошмар. Сашко с кран трябва да го вдигам за градина
(Полу)кошмар имам и при оставянето на Сашко в градината сутрин, Анелия реееввв, рееев като го оставим, искала и тя при него.
Явно допуснахме грешка като й казвахме, че един ден и тя ще ходи там на градина, защото тя явно е разбрала, че ще е точно при него и сега едва ли не всеки ден чака да я оставя. Сега наново обяснявам де 
Jiema, как сте? Ако сте лепнали баба Шарка, дано я изкарате леко.
Сашко такава шарка изкара миналата година, че се чудя шарка ли беше изобщо Олче,

Много нови снимки имам и аз, обаче не мога да стигна до тях, пустия му фотошоп все ми гълта свободното време.
Малко изпити имам за разкош, а ми е едно мързеливо и апатично напоследък...хич не ми се чете нищо, по-различно от приказки.
Довечера като заспят децата ще смъкна най-накрая каквото има във фотоапарата, от РД, от великденските празници, когато бяхме на село и ще покажа скоро и аз материал. 
Без малко да забравя, Мара Подробната, честита леля на Фия! Да ви е жива и здрава!

А ако ми беше сестри4ка,най-вероятно щяха да ни пишат по вестниците 

, чее ... не е истина. 
дано скоро разбере че трябва да ходи иначе после няма проблем.
Някой ден може и да стане
(на патерички), както и на днешните празнуващи. Да бъдат много здрави и щастливи малките ни слънца и да слушкат и радват мама, тати, баби и дядовци!