Отговори
# 360
Честит рожден ден на Ванко! Да е жив и здрав и много да го слушкат всички вкъщи! Grinning Heart Eyes Честит празник, Маймунка!   bouquet

tolinka, така ме разчувства и зарадва с новината! Прегръщам те силно, всичко ще бъде наред! Hug

Мади и Ники са страхотни бузанки-сладуранки, Дани, да ги нацелуваш хууубавичко! Heart Eyes Мария също е за изяждане! Рони, даже корабче "Мария" сте успяли да й намерите, браво, браво!  Grinning Heart Eyes

Ставането сутрин ми е (полу)кошмар. Сашко с кран трябва да го вдигам за градина  Laughing, с Анелия нямам проблем. Тя се ухилва до ушите, сякаш изобщо не е спала, направо все едно слънцето изгрява като отвори очи. Сашо обаче е голям облак  Mr. Green и големи ритуали трябват докато му "светне", това е всяка сутрин. Whistling(Полу)кошмар имам и при оставянето на Сашко в градината сутрин, Анелия реееввв, рееев като го оставим, искала и тя при него. ooooh! Явно допуснахме грешка като й казвахме, че един ден и тя ще ходи там  на градина, защото тя явно е разбрала, че ще е точно при него и сега едва ли не всеки ден чака да я оставя. Сега наново обяснявам де  Embarassed, че не точно при него, че от другата страна, с малките, а той при учениците... ooooh!

Jiema, как сте? Ако сте лепнали баба Шарка, дано я изкарате леко. fingerscrossed Сашко такава шарка изкара миналата година, че се чудя шарка ли беше изобщо  Rolling Eyes, с 5 пъпки, които минаха за 3-4 дни.

Олче, Embarassed Embarassed Embarassed, да ти е жив и здрав Вели! Heart Eyes

Много нови снимки имам и аз, обаче не мога да стигна до тях, пустия му фотошоп все ми гълта свободното време. #Silly Малко изпити имам за разкош, а ми е едно мързеливо и апатично напоследък...хич не ми се чете нищо, по-различно от приказки. Blush Довечера като заспят децата ще смъкна най-накрая каквото има във фотоапарата, от РД, от великденските празници, когато бяхме на село и ще покажа скоро и аз материал. photo

Без малко да забравя, Мара Подробната, честита леля на Фия! Да ви е жива и здрава!  bouquet

# 361
4естит Рожден Ден на Ванко!Желая му много,много здраве и всеки ден да радва мама и тати!

Благодаря ви много за пожеланията за нашата новородена леля   bouquet

Сега да се изясним:тя  е дъщеря на първата братов4едка на майка WinkА ако ми беше сестри4ка,най-вероятно щяха да ни пишат по вестниците Joy

Толинка,страшно се радвам за теб Hug Това е прекрасна новина Heart Eyes

И при нас ставането е голям проблем.Сякаш будят ме4ка от зимния и сън-страхотия голяяяяяма Twisted Evil
А сега ще става още по-страшно!Имаме новина голяма-полу4ихме място в детската градина:в желаната от нас,която ни е на 10 минути пеш и е токущо реновирана със страхотен двор,а най-хубавото е 4е тръгва от 01.05,а не от септември,както ни бяха казали първона4ално.И не на последно място,там ще ходи с  една от най-добрите си приятелки newsm44

# 362
Честит Рожден Ден на съвсем малка патеричка на Ванко! Честит Рожден и на дъщеричката на Живка - Мира!  Tada

Мара Подробната , страхотни новини за вас! Много се радвам! Ха дано все на късмет да ви е - и на Фия, и на вас!   bouquet

# 363
tolinka, това е прекрасна новина! Бъди смела и вярвай,че всичко с новото човече ще бъде наред!

Честит рожден ден на патеричка на всички,които пропуснах! Да са здрави,палавки и усмихнати!

Ние се преместихме в нова къща. Сега свиквам с идеята да живея след околовръстното-самотничко ми се струва, но ще свикнем.

Малечко е на етап "не могааа" и започва да реве. Най-дразнещото е,че го прави за неща,които може да направи,а и моите нервички са опънати,та обстановката е малко напрегната.

Иначе бебчо е добре-малко мъничък, с по-малко води и повечко контракции, но вече съм в 45-дневния отпуск и като си почивам повечко и пия това-онова, нещата се позакрепят. Да стигнем до 36г.с. пък после,каквото сабя покаже /а и 2 овенчета множко ще ми дойдат  Laughing  Laughing/

# 364
  • Там където има любов
Деси - те май мъжете са по капризни сутрин (поне докато не изпият кафето  Grinning ). За това имахме период мама прави сутрешно кафе на моите мъже. За големия ясно, а за малките нескуик с мляко. Хем млекце хем самочувствие  Grinning

Вики много добре понася идеята за градина. Като ходим към градината на батко и той казва като стана голям ще дойда в тази градина. Даже вчера минавахме край училището за бати и го питах дали иска да е ученик тук, а той вика не като порасна ще отида в градината на бати.

Мара Подробната- Това е наистина много добра новина. Сигурна ли си, че е от Май,а не от Юни?. Ако е така ще сте първите на градина май  Grinning.
Ние ще сме вероятно от първите дни на Юни тъй като ще има два приема.

Йо-йо стискай още малко и не се претоварвай. На финалната права е най-трудно, но пък остава малко Hug. Да ти кажа честно овне и теле също не е работа така, че варианта с две овнета не е лош (за сравнение Шоки питай. Тя е с овне и теле  Grinning). Не се тревожи, че бебо е мъничък. От личен опит ти казвам, че по-малките бебета на вторият месец стават по големи от връстниците си. Природата е помислила за тях Simple Smile

# 365
  • София
Честит рожден ден на Ванко на маймунка, на Мира на Жи и на Марина на Надето!
Живи и здрави, палави и щастливи!
Майките на последните 2 моми да се разпишат най - после! Crossing Arms

Олче,
 положителна енергия и към теб  Hug Имам чувството, че имаш нужда от повечко тия дни.

Heart Eyes
На това му викам интуиция. Този път Mr. Green няма да се оплаквам, обещала съм си го.
Хайде да се оправя това скапано време, че нямам търпение да се запознаем! lalalala moresmile 1swing

А как е Гери? Шарка ли се оказа, в крайна сметка?

Io_io, честита нова къща! Да сте много щастливи и стискам палци за бебчо. Пиши как се чувстваш, че така ме тресе носталгия по ОНОВА време, отпреди 3г  Crazy, чее ... не е истина. Embarassed
Около мен все бебета се раждат, априлски, и съвсем ми изострят бебе-гладА. Embarassed

Дани, рони, много са ви сладки момите. И много големи изглеждат. Пу пу пу. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дес,  Hug държиш ни в напрежение и на сухо. Laughing Crossing Arms Чакаме снимките с нетърпение. photo
А това за ставането сутрин и цирка покрай градините им, все едно съм го писала аз.
За да събудя Велизар, ми трябват чинели Blush, толкова дълбоко спи и е поспалив. Heart Eyes Едваа се освестЯ милият. Laughing Ени също надува 2-3 пъти гайдата, че тя трябва да влиза в деЦката през една врата, а "Велката" тя така го нарича hahaha, през друга...

Мара Подробната, аз пак не разбрах на кой се пада леля, и бебе ли честитите изобщо. Embarassed Хич ме няма в тия работи. Embarassed Embarassed
Честито за градината, да е лека и щастлива адаптацията, и дано не боледува Фия!
Бен и на вас пожелавам същото. Heart Eyes

П.С. Овне и теле си имам и аз. Crazy И аз рогато - за завършек на щрихА. Blush

# 366
  • Там където има любов
Опс Олче не съм ви пропуснала умишлено (за овнето и телето  Mr. Green). То като станат много рогати в една къща рогата започват много да пречат  Crazy Crazy Crazy

# 367
  • София
Опс Олче не съм ви пропуснала умишлено (за овнето и телето  Mr. Green). То като станат много рогати в една къща рогата започват много да пречат  Crazy Crazy Crazy

Joy
МъжО би те прегърнал за тези думи. Blush Mr. Green hahaha

# 368
  • Там където има любов

Joy
МъжО би те прегърнал за тези думи. Blush Mr. Green hahaha
Joy

# 369
Децата са на ясла втори ден и втори ден Мади реве като я оставяме  Tired дано скоро разбере че трябва да ходи иначе после няма проблем.
Йо йо удържай фронта аз пък съм мама теле с две рибо-овнета затова и купона в къщи е пълен
 #Silly
Смях от вчера Ники " мамо пък в гадината ми дадоха талатол без кубети" Joy
Таткото онзи ден " Като слезнах на етажа голема веселба комшийката викаима тинейджър и ти викаш вземе та се съберете  Embarassed

# 370
  • София
Само на бързо минавам да кажа, че си се оказа шарка. Вчера имах някаква малка надежда, че може да я изкара с малко пъпки (бяха 10ина), но днес вече стигнах до 40 и .. спрях да  броя. Лошото е, че почнаха доста да я дразнят и спи неспокойно, сега слеодбеда само час, но дано това да е само усложнението.
Благодаря на всички за споделеното и пожеланията за леко изкарване.  Hug(аз така и не посмях да я изкъпя, след утре ме съветват да правим обливания).

Честито на рожденичетата от тези дни! Живи и здравички да са и само радости да носят!

Извинете ме, че така телеграфно пиша и само за нас, но момата е като залепена за мен и хич не ме понася да съм на компютъра, а се опитвам и да поработвам по малко.  Hug

# 371
Момичета вече имам едно теле/мъжът ми/ и едно овне /синът ми/аз съм балансьорът /везни/. Терминът ми е за близне,но много се съмнявам да го докараме до там. Хем вече нямам търпение,хем знам,че за бебчо е добре да стои максимално. Едно мамче от майския форум си изгуби съвсем внезапно бебенцето /изведнъж спряла да го усеща/ и сега подсъзнателно ме гони параноя и все го побутвам да си размърда дупарата  Embarassed

# 372
  • Лудогорието

Благодаря за пожеланията на всички! Изкарахме си страхотно! Моят малък пораснал мъж  Heart Eyes Съвсем съзнателно ме врънка за сестричка  Shocked Баща му не иска и да чуе!  hahaha Ех, ако всичко беше свършило, досега и аз да съм глътнала плажната топка  Sad Някой ден може и да стане  Peace
Io_io не се вкарвай в такива филми! Мисли позитивно! Всичко ще бъде наред  Hug

# 373
Честит рожден ден на днешните рожденници. Бъдете много здрави и игриви.

Маймунка, много е сладък Ванко на снимките. По-често го показвай.

Jiema, пожелавам ти бързо минаване на шарката. Дръж ни в течение как е малката.

Io_io, няма да се предаваш на лошите мисли. Стискай, малко остана.

tolinka, имаш силно стиснати палци от нас.

Ние в неделя ще кръщаваме Калина и вече треска ме тресе. Имам още разни организациоони задачи и все си мисля, че времето не ми стига, а съм и много преуморена от работа, и изнервена, и за съжаление го отнасят децата........е наоплаквах ви се, ама не ми обръщайте внимание.

# 374
Здравейте, момичета!
Първо да пожеля честит рожден ден на всички порастнали априлчета nbirthday (на патерички), както и на днешните празнуващи. Да бъдат много здрави и щастливи малките ни слънца и да слушкат и радват мама, тати,  баби и дядовци!
Благодаря на всички за честитите от вчера.
Черпя на патеричка и за Мира  smile3510
Партито беше много приятно - скромно вкъщи с няколко приятелчета. Мира цял ден беше много щастлива и веднъж не се е размрънкала. Да можеше всеки ден да е рожден ден  Blush
Загубената й майка обаче забрави да прави снимки на партито - само един клип от духането на свещичките и рязането на тортата има Embarassed То беше лудница, ама какво да се оправдавам  Embarassed Дядото ни направи някоя и руга снимка - ще гледам да се сдобия с тях ида пусна в албумчето. Тортата ни беше чук (дет се вика) Излет с Мечо пух - страхотна красота, едвам ми даде сърце да я отрежа.
Иначе се каним за още един опит за градина във вторник  Confused Хич не ми се иска да я пускам, вече свикнахме криво-ляво да се справяме заедно. Но уж за нейно добро... Аз работя от вкъщи и трябва да започвам все повече да работя, че все не стигат финансите. Затова не успявам нито да ви чета, камо ли пък да пиша. Доста е трудно, защото Мира въобще не ме оставя да работя и се мъча докато спи да свърша всичко. Тя пък спи все по-малко. Но някакси се справям  ooooh!
Целувки на малките порастнали априлчета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт