Олче, честито със закъснение за твоите именици! Да са живи и здрави!
Мара Подробната, честита леля на Фия. Да е жива и здрава! Това какво ще рече? Че ти имаш сестра ли или мъжът ти?
Трудна работа е прояждането при злояди деца. Габи чак сега прояде, но тя просто си ядеше малко, а не, че не ядеше готвено. Има си яденета, които горе-долу ги яде. Сега Вики е толкова непредвидима, един ден може да яде като невидяла, а на другия да не вкуси нищо. На Великден правихме курбан на баща ми, изяде си цяла чиния с курбан, взе чинията на кака си и като почна да яде с една лъжичка и да си топи хляб, направо ме разби. Никога не беше яла такова нещо. А яйцата реши тази година да яде "само бялото", бели си сама, отделя си жълтъка и яде.
А иначе тя от 1 годишна си яде с нас на масата, но не е това причината да яде. Габи също ядеше с нас на нормален стол. Просто някои деца ядат, други-не. Трябва да се примирим колкото и да ни е трудно. Само да са здрави, а пък като пораснат ще проядат всякакви неща. Габи наскоро покрай Вики прояде зелева салата и зелена салата, не беше кусвала такова чудо.
на всички!
Вярвам, че ще е така! 

кой поздравих и кой пропуснах.
Дано да ми е здравичка и все така със желание да ходи

Иначе ходят с голямо желание само сутрин не искат да стават