Отговори
# 330
  • Бургас
Enigma, честит рожден ден на Тома!!! Да е здравичък и все така да носи радости на всички  Heart Eyes

Моят термин беше на 13.04. и си я пазя като много специална датата.  Hug

Миме, честита ви месечинка  Heart Eyes

И да споделя колко щастлив ден ми е днес... имало и такива дни  Hug 

# 331
Днес Калина има рожден ден и съм много щастлива.  Laughing
Пожелавам й да е много здравичка и да расте свободолюбива и щастлива.
При нас текат трескави приготовления за детското парти. Калина ме дигна преди 7.00 ч. и ми каза - мамо хайде ставай да гладиш, че имам рожден ден. Сега е лакирана от кака си  Mr. Green
Нещо й се видяха малко подаръците и питаше дали ще има още. Ей, големи дяволчета са тези деца.

Енигма, честит рожден ден на патеричка на Тома.

Хубав ден от мен и дано да изгрее малко слънчице, че това дъждовно време не ми харесва.

# 332
  • София
Честит рожден ден на Томи на патеричка! Да е жив и здрав, много весели игри и безгрижни дни му желаем!

Честит рожден на Калина и на Ангел на Мамасита! Бъдете здрави и усмихнати дечица, носете много радост на семействата си!

Ма лоло, наистина големи хитруши стават дечицата  Laughing

От сега използвам да пожелая на всички ви:
 Весело посрещане на празника. Нека има много здраве, мир и любов в домовете и сърцата ви  Hug

# 333
Честит рожден ден на Калина и на Ачо! Бъдете здрави, весели, игриви!

Аз съм готова с яйцата и кузунаците. Оставих децата в нашите и отивам да чистя.

# 334
Здравейте момичета   bouquet
От дълго време не мога да се вясна в темата , чела съм понякога по диагонал  Embarassed.
Да честитя на всички минали и днешни рожденици , да са здрави и много весели деца   Heart Eyes
 Да ви е честит и предстоящият Велик ден / че утре знае ли се на къде ще съм  Crazy/- мир и благоденствие на семействата ви  Hug
 Отчет : яйцата са боядисани в четвъртък а сега в момента се пече един козунак  Party
Тамир е добре, личи си разликата в децата , вече са деца и разбират всичко  Crazy, няма ги бебетата.
Хубави празници   bouquet

# 335
  • София
Ч.Р.Д, Томи Heart Eyes, Кали, Ачи!
Живи и здрави, много, много щастливи и усмихнати, весели, лъчезарни, безгрижни, борбени и смели растете, мили дечица!

# 336
Христос Воскресе!
Много здраве, мир и любов в семействата ви.

Честит рожден ден на Ави на Силви и Сами на Поем, Саши на Ивка и Габи на Емили!
Бъдете здрави, растете добри и умни деца!

# 337
Христос Воскресе!
Пожелавам на вси4ки вас и вашите семейства много любов,топлина и разбирателство!

На вси4ки рожденници Калина,Ангел,Габриела,Самуил,Аврора и Александър им желая невероятно детство,с много игри и веселби!Да растат здрави,весели и щастливи за радост на вси4ки около тях!

# 338

Христос Воскресе!
Да ни е честит двойния празник.
Да са здрави и щастливи децата ни и да се изпълнят с вяра сърцата ми!

# 339
  • София

Здраве и живот, и повече вяра в едни по - добри идни дни за вас, и семействата ви!

Честит рожден ден на днешните рожденичета! Живи, здрави, весели, щастливи!

И за мен празникът е двоен, че и троен - баща ми и Велката са ми именЯци, да са ми живи и здрави, и двамата. Heart Eyes

# 340
  • Бургас
Христос Воскресе!
Пожелавам на вси4ки вас и вашите семейства много любов,топлина и разбирателство!

На вси4ки рожденници Калина,Ангел,Габриела,Самуил,Аврора и Александър им желая невероятно детство,с много игри и веселби!Да растат здрави,весели и щастливи за радост на вси4ки около тях!

Присъединявам се изцяло!!!  Hug Hug

Олче, честити ви именЯци  Hug Hug

Да ви споделя и моята радост тези дни, вярно казали са, че не всеки ден е Велик ден, така че ще видим колко ще продължи  Mr. Green
Далинка прояде!!! Хапва си сама, вярно, не всичко, но готвено!!! Това което не ни се беше случвало вече почти година  Crazy Party не си спомням скоро да съм била по-щастлива  Simple Smile
Промяната дойде с това че седнахме да ядем заедно съм майка ми (която ни е на гости) както си му е реда на масата в трапезарията, а не тя сама сложена да яде (преди на столчето й за хранене, а после на масичката й). Хареса й сигурно, че заедно с големите се храни и сама пожела готвено  Mr. Green  Party Винаги когато съм си вкъщи сядахме да ядем заедно, но сядах при нея и ползвахме детската масичка на пуснато детско, вече знам рецептата!!!  Mr. Green

Вери, чудесно парти сте й организирали на Вики! Много се зарадвах да видя и наборчетата  Heart Eyes Heart Eyes Мястото където сте също ми се стори много приятно  Wink

# 341
Бен,ако знаеш,колко много се радвам за вас Hug Това е просто страхотна новина!
Как ми се иска и на нас да се слу4и такова 4удо!Аз съм пробвала,какво ли не-всякакви ситуации, нови места,събирам я с ящни деца,само дето на 4елна стойка не съм застанала,но уви!Дори не иска и да пробва Confused А с къв кеф ще и готвя,ако яде,ама ей на!
А бе наистина се радвам за вас,4е като знам,каква е мъка!Браво на малката!Пу,пу!

Ама и аз да се похваля: София си има нова леля:Виктория,родена на 09.04.2012 цели 4200 гр Heart Eyes Нашата великденска изненада!По4ерпете се с вси4ко дето ви е на душа!

# 342
На всички, които съм изпуснала в последните дни - Честити да са празничните три-годишнини! 
Честити имен дни на именяците на Олчето!
Честита леля и на Фия!  Grinning
Честито прояждане на Дали. Дано да бъде за постоянно.  Simple Smile

# 343
Честит Рожден Ден на всички априлчета, които съм пропуснала по празниците - Томи, Ачи, Калина, Самчи, Габи, Сашко и Аврора! Да бъдат гордостта на мама и тате!  Hug

Бен, само с такива новини да ни радваш!

# 344
  • София
Честити рождени дни на Сами, Габи, Саши и Ави! Бъдете живи и здрави дечица и носете много радост на близките си!
Честити именици, Олче! Живи и здрави да са ти!

Честито прояждане на Дали! Стискам палци да не е само по Великден  Hug

Мара Подробната, честита леля на Фия! Жива и здрава да е и да си станат добри приятелки! Стискам ти палци скоро и ти да се хвалиш с прояждането на Фия.

Общи условия

Активация на акаунт