Отговори
# 315
ben78 много хубава рожденничка с красива тортичка! Да ви е жива и здрава Далина! Hug
Рони тъз Мария какви мъдрости измисля, не ти ли се струва че прекалено умни станаха на 3г? newsm78 Mr. Green

# 316
  • Варна
Поздравявам Деси с това, Мимето - с това, вери - с това и Чоки - с ето това.
Моето ревливо настроение пък произхожда от това. Crazy

ღолчеღ, страхотен поздрав! Тотално ги бях забравила тия снимки! Много мило ми стана! Оздравявай по-скоро, партита ще има и други! Heart Eyes

И Калина да не вдига повече никаква температура, а да се готви за парти! Party Hug

Пипо и той беше болен, сега още накашля, но поне не вдига Т вече.

И, тъй като съм нощна птица и вече и минало 00.00 ч., да поздравя първа в темичката ни Викито на very_nice:

Честит рожден ден, Вики! Бъди все така широко усмихната, игрива и дива, много здрава и щастлива!

# 317
  • София
Ч.Р.Д, Вики!
Да си здрава, весела, щастлива! Да растеш победителка!

# 318
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ НА ВЕРИ НАЙС!ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ХУБАВА .САМО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
Ние заминаваме днес затова желая на всички изпълнени с много щастие и радост Великденски празници:

# 319
  • Лудогорието
Честит рожден ден на порасналата Вики!
Да расте здрава, усмихната и много щастлива! Весел празник!   bouquet
Ванката днес ще си остане в къщи-от снощи му тръгна една такава гъста хрема, чак дъх не може да си поема.  Sad Дано го закрепим по празниците, че и нашия РД наближава!
 ღолчеღ бързо да се оправяш! Понякога и аз имам носталгични моменти... Но както казва Рони всеки ден е различен и е изпълнен с много смешно-умилителни моменти.  Heart Eyes Ванко редовно си разглежда албума с бебешките снимки, та и аз покрай него  Grinning От снимката забелязва само фона-играчките, разпръснати наоколо  Party

# 320
Ау, Светле, страхотен поздрав! Благодаря ви, момичета.

Ето и една сутрешна почерпка от мен:

Олче, наистина страхотен поздрав Heart Eyes
Днес си спомням как преди 3 години ми се обаждаха приятелки да ми честитят имения ден и ме  питат как съм, а аз им обяснявах, че чакам всеки момент да родя и засичам контракции; как си бях наумила, че ще родя на 12.04, а после като разбрах, че е Цветница не исках да е на тази дата, да не би да не може доктора ми да дойде да ме изражда Crazy Ама то овнето си беше наумило датата и ми я беше нашепнало, няма как да не стане на неговото, като си е наумило нещо Joy

# 321
  • Бургас
Честит рожден ден на сладкото Вики!!! А как хубаво рецитира  Heart Eyes Много здраве и късмет!  Hug Вери, благодарим за почерпката   bouquet Честит празник на цялото семейство  Hug

рони, благодаря ти за споделения опит  Hug Доста зор видях да й го разтворя в сок, чай, но не би. Ще пробвам по твоя начин, в крайна сметка като го опитах няма вкус и може би ще е по-лесно така  Wink

Миме, благодаря  Hug Вашето парти също е страхотно  Hug Всички греете от щастие  Hug

Енигма, лек път и весели празници! Аз се отказах да пътувам, чакаме ние гости  Wink

# 322
  • София
Честит рожден ден, Вики! Бъди здрава, усмихната и безгрижна! Да носиш много радост на семейството си !
Весел празник, Вери   bouquet и благодаря за почерпката.

Миме, Бен, много хубави снимки сте показали.  Heart Eyes Чакаме и от другите рожденичета.
Рони, все такива умилителни моменти да си имаш с твоята красавица - умница! Че и нас да разсмиваш като ги споделяш.  Hug

Олче
, стискам палци бързо да оздравяваш и да имате поредица празнични дни.  Hug

Калина, Тома и Ванката също да са във форма за идващите празници.
Енигма, приятно пътуване и весели празници.

Бен, щях да забравя и аз да кажа за коластрата. Тази, която давам е на прах в капсули. В началото и аз изсипвах прахчето във вода, но малко количество, за да съм сигурна, че ще го изпие (не повече от лъжица, две). Първите 1-2 пъти не й харесваше. След няколко дена пак опитах и почна да го пие. От около месец насам се опитвах да я уча да ги гълта целите капсули, но засега неуспешно  Blush Но вече не разтварям, а тя си я сдъвква и преглъща с малко течност, най-често пак вода. На вкус явно не й е неприятна, въпреки че на мен например не ми допада, но това не съм го споделяла.  Grinning

# 323
Very, честита ти рожденичка!   Hug

Енигма, лек път и весело изкарване на почивните дни! А Томи да хареса много всички подаръци!  Hug

# 324
Ben, да кажа и аз за коластрата, можеш да разтваряш в каквото искаш, само да не е горещо. Моята хомеопатка е споделяла, че го е давала на злоядия си син дори поръсено върху филия с масло, защото само това ядял. Изобщо, ако знаеш, че нещо със сигурност яде, давай с него. Аз на Габи й го изсипвам от капсулата директно прахчето да го смуче, но Вики е дивак и не иска. Може да се лапне капсулата и да се дъвче като дъвка, тя е желатинова и след няколко сдъвквания се разтваря.
На Вики съм успявала да го пробутам разтоварена в една ч.л. от любимото й рибено масло  Sick но в повечето случаи се сърди и си иска чисто рибено масло, което е изключително гадно Shocked
Много добър успех имахме с дъвчаща коластра, но вече ми свърши и ми идва скъпа и поръчах на капсули пак. Като гледам тук какви са цените на Аквасорс направо... със сигурност нямаше да имаме пари да й поръчвам. Изобщо всички витамини и добавки за деца са много завишени цени.

# 325
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите  Hug

Вери, нейната е такава цък не зная дали може да се дъвче... В указанията пише само да се разстваря (което всъщност не може  Wink )
Попитах специално, защото всъщност се усеща и в сока и в чая, съответно не се пие... сега пробвам номера със клечката за зъби препоръчан от рони  Hug (без успех    Embarassed ) пие с удоволствие онова хомеопатичното противогрипно дето е на гранули и го разстваряме в малко вода като бъркаме заедно  Wink ако се прилъже покрай това  Praynig

Ивка, как сте вие?  Hug

Калина, Тома и Ванката бързичко да се оправят  Hug
Нашите изследвания са готови за яслата и другата седмица ЖЗ е на линия ученичка  Heart Eyes 
(Докато се прибирахме от дългата разходка днес започнах да й обяснявам колко ще е хубаво, ако сме здравички и двете и как тя няма да скучае по цял ден вкъщи и ще е с децата, няма да ходим по лекари и да даваме парички за лекарства, а ще ги харчим за по-хубави неща... И я питам, няма ли да е хубаво? ... Каза ми Не  Mr. Green Не ми мина номера, но ще продължа с облъчването  Heart Eyes

П.П.: Днес да я похваля докато ме гледаше как си хапвам готвеното, а тя си дъвче пицата реши че и тя иска от бульона и й сложих само бульон в купичка, от който си хапна сама с удоволствие!!! Това не се беше случвало повече от половин година сигурно, трябва пак да си измисля специалитет  Mr. Green (това беше свиснко-което купувам 1 път в годината, с нахут-който готвя за първи път, и малко картоф ) Тихичко ура!

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 14:22 от ben78

# 326
Вери, нейната е такава цък не зная дали може да се дъвче...
Щом е на капсули-става. Тя мляко яде ли някакво? Ако да-смесвай го с мляко, няма да разбере. То дефакто е сухо мляко.

# 327

Поздравявам Деси с това, Мимето - с това, вери - с това и Чоки - с ето това.
Моето ревливо настроение пък произхожда от това. Crazy
ღолчеღ страхотен поздрав, и на мен ми стана супер мило и ревливо Heart Eyes
ЧРД на Вики! Да ни е жива и здрава и да продължава да ни радва с хубави фотоси Hug Heart Eyes

# 328
Честит рожден ден на хубавата Вики. Много здраве, весели игри и хубави подаръци.

# 329
Честит рожден ден на хубав Томи! Да ни е жив, здрав, умен и все така да ни радва с хубави фотоси, а мама, тати и кака с много хитринки!

Общи условия

Активация на акаунт