Отговори
# 300
Честит Рожден Ден на днешните рожденици - Мария, Борянка и Калин!  newsm18

Миме, чудесни сте!   bouquet

# 301
Честит рожден ден и от мен на Мария, Бобката и Кико! Да са живи и здрави, усмихнати, весели и щастливи!  newsm51
Честит празни и на вас, мамо Рони, Abrikotin и Nanny!   bouquet

Анито е добре (пу-пу), за първи път от точно един месец насам чух толкоз хубави неща от лекар. Praynig fingerscrossed Благодаря много за загрижеността, момичета Hug!
Енигма, дано и ви сте по-добре днес, no_name, и вие също! Hug
Олче, стискам палци за майчето ти! Praynig

Бен, чуждите деца винаги изглеждат по-големи. Laughing Mr. Green  Анелия засега също няма да получи велосипед, по същите причини, споменати от теб. Grinning

Благодаря за комплиментите към децата, Сашко наистина много е пораснал  Shocked, не че Анелия не е, обаче с Митко направо се ококорихме като видяхме последните студийни снимки. Дали пък не са виновни фотографите децата да изглеждат така?! Laughing Crazy В нас не ни беше направило впечатление...  Joy

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 09:47 от Desirée

# 302
Честит рожден ден на Боба, Кико и Мария!
Да са здрави, весели, засмени!
Весел празник!

# 303
Честит рожден ден на днешните рожденници Мария, Бобка и Кико. Бъдете много здрави, щастливи и игриви. Весел празник.

Да ви оплача Калина пак е болна. От снощи е с висока темп. и червено гърло. Не е ходила на ясла тази седмица. Аз съм отпуска, за да се опази здрави уж, а то какво стана. Дано оздравее до събота, когато е нашия РД и съответно сме поканили гости малки и големи в детски клуб.
Аман вече. Ще се пръсна от яд.

# 304
Да е честит празника на нашите баш наборчета Бобче и Кико! Да бъдат здрави, прилично щурички и много безгрижни!   Heart Eyes

Аз благодаря за прекрасните пожелания от всички ви! Ще имам да мляскам месеци наред голямата чудесия.  Heart Eyes  bouquet
Снощи се събудих и се върнах с три години назад, когато все още Мария беше в корема ми. Вече е два път по-висока от тогава. Вече въобще не е бебе, а едно голямо мъдро момиченце.  Heart Eyes

МаЛоло, бързичко да оздравява Калина, за да купунясва здраво в събота.  Hug Praynig
Дано и Томи вече да бъде в добра форма за празника на гаджето си.  Grinning Heart Eyes

# 305
 4естит трети прекрасен рожден ден на Анелия, Лили и Вили, Емо и Гришата,Боб4о, Кико и МаЛия!
Да растат щастливи,весели и засмени!По-малко бели и пове4е игри и много да радват вси4ки около тях!

# 306
ЧРД на Бобката, Мария и Калин! Да са живи,здрави, палави и щастливи! Честит празник на техните мами и останалите виновници за тяхното появяване точно на 10ти април 2009г Mr. Green
Ще чакам снимки от партитата Ви  Heart Eyes

# 307
Здравейте на всички.
Гледах сега специално първшата страничка на форума и видях, че за днес нямаме рожденници  Confused Мислех си да не пропусна някой.
Ма лоло - дано Калина се оправи до събота.Итука има някакъв вирус и симтомите, които описваш са същите като при нас. Валя ми вдигна една вечер над 39 температура, заради едно червено гърло. Сега е по -добре вече. Гришо е на ясла.

Рони, кога мина това време -3 години - Децата ни пораснаха вече! Но ми  е едно такова приятно носталгично.....
Дизире много красиви снимки на Саши и Анелия!!! Анелия как е? Какво каза лекаря?
Бен - къде играе танци Далина. И ние подарихме батут - крепост за Гришо. Сега е заел почти цялата стая. Първия ден не излезе от него, после повече отвън стои. Като всяко чудо за три дни - бързо му омръзна. Отвреме на време играят на къща  с кака му.

# 308
След снощния ужас - Калина с 40 градуса темп., днес  пу=пу държим фронта и все още не е вдигала.  baby_neutral

# 309
Милото,дано бързо да се оправя,4е да си празнува на воля!
Дребната навлезе във фазата "аз не искам тебе" Confused Аз и казвам,,4е пък аз я искам,тя пък по4ва още пове4е да пищи и трещи,а бе купон голям Confused При вас има ли такива изпълнения и ако да,какво правите?

# 310
Аз и казвам,,4е пък аз я искам,тя пък по4ва още пове4е да пищи и трещи,а бе купон голям Confused
И Вики е така, след 5 мин. идва и ме целува. А пък като е на добрите целува всички, особено като изпраща татко си за работа, то ръцете му целува, краката Crazy главата Laughing Но определено всичко е "няма" и "не". Вече й намерих цаката, само време да имам. Започвам да й се сърдя и да не й говоря и след малко сама идва и прави каквото съм поискала. Просто трябва тя да е решела да го направи.

ma_lolo, дано се оправи Калина бързо. Ей тая година какво стана с тея вируси Twisted Evil

# 311
  • София
Аз се подредих с ангина  Shocked незнайно как и съм като парцал. На поредния АБ, не знам вече кой стана, откакто закъсах и зъбно.
Децата са на ДГ, аз си кукувам у дома, нещо ме е треснала нервата, и нито ми се лежи, нито нищо.
Най ме е яд, че ни пропадна партито в събота... Cry, но здравички да сме, ще си наваксаме все някога.

Цяла сутрин чета темичката отпреди 3 години и си поциврям. Толкова мънички вързопчета са били, и как сме им се шашкали за всичко... Сякаш никога не е било. Така ми се пригушка бебе пак, ама както се казва... друг път. Трябва да си намеря друг кандидат за татко, за целта.
Много момичета изчезнаха, незнайно къде. Бяхме една наистина много готина дружина. Rolling Eyes

Поздравявам Деси с това, Мимето - с това, вери - с това и Чоки - с ето това.
Моето ревливо настроение пък произхожда от това. Crazy

# 312
  • Бургас
ЧРД на Бобката, Мария и Калин! Да са живи,здрави, палави и щастливи! Честит празник на техните мами и останалите виновници за тяхното появяване точно на 10ти април 2009г Mr. Green
Ще чакам снимки от партитата Ви  Heart Eyes

И ние се включваме на патеричка  Heart Eyes Heart Eyes Здраве и късмет на малчовците  Hug

Мимето, пуснах две снимки в общия ни албум http://aprilki2009.snimka.bg/children/treti-rojden-den.664566.26868184
а пък има много във фейбук качени  Wink

ma_lolo, стискаме палци да удържите все така и по-добре  Hug
Олче, и аз бях на АБ доскоро, тази година един след друг както не бях пила от преди Далинка да се роди  Rolling Eyes Жалко за партито, но само да сте здравички  Heart Eyes

Днес пуснахме изследванията за ясла и ЖЗ след Великден ще е ученичка отново  Confused  Вече не се заблуждавам че може би ще ходи редовно... поне да не е резултата като при предишните пъти  Praynig

Тя също е "не/не искам" на всичко, направо ако ми отговори с "Да, мамо" чак подскачам от изненада  Mr. Green За сега успявам да я залъжа да направи каквото искам (като трябва да съм и добрата и строгата в нашето домакинство няма шест пет  Mr. Green ) Тя е много сладка като ми се нацупи, че съм й се скарала  Heart Eyes и получава разбира се целувка после, но помни за какво съм й се скарала  Peace

Имамама, за Дали замъка беше приет по същия начин, но не беше 1 ден ами два, след това покрай всички останили подаръци (които й се подаряваха в разстояние на две седмици) много не му обръщаше внимание... сега вече си е редовно, но не непрекъснато на него... само дето успя да му спука пързалката още на първата седмица  Shocked
Танцовото студио се казва Сътворение и е близо до Дилайт където ходихме на курса за бременни, освен за танци за най-малките имат и рисуване, което още не сме пробвали  Hug

Да ви попитам възможно ли е от големи количества торта да има разстроено коремче?

И пак да си попитам за Коластрата, каква давате и ако е прахче в ампулки как я приемат детенца  Hug

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 14:20 от ben78

# 313
Разтварям коластрата или във вода, или в сироп Самбукус (когато не почива от него) и бъркам с клечка за зъби, за да се разтвори.
Възможно е да се поразреди отзад на природата, когато се хапне нещо в по-големи количества, да.
Олче,  Hug и бързо оздравяване! Ще празнуват здрави на Вели имения ден и готово.  Hug
Калинчето дано да е забравила вече за болестта и да е на линия за своя празник.
Мария мен не ме гони, т.е. гони ме, за да ме настигне. Но баща си го беше нарочила и голямо пъдене отнасяше. Свързвах го с това, че той я води на ясла и това си е нейното противодействие. Сега покрай резреденото ходене на ясла, за да можем да се съхраним здрави за празнуването, значително намаляха тези изблици. Което потвърждава подозренията ми къде е изворът на проблема. По този повод Марче, ако Фия е била малко по-неочаквано за нея отбита, може и да си се реваншира детето.  Peace Rolling Eyes
Вчера е било много готино празненство в яслата, а след това беше такова и у дома. Мария се скъса да кокетничи и да благодари на баба си, че се е сетила да й подари цветя, прибираше си подарък, защото й бил най-красивия, благодареше на един зайо, че й е донесъл толкова много яйчица ... Нощес обаче нещо започна да ми мрънчи и дано да не тръгва някакво разболяване, че се прокашля при ставането. Ще ми се да я изведем от тази луда София поне за няколко дни, защото не сме го правили от есента и вече започна да ни теснее.
Аз пък въобще не съм на носталгична вълна. Много се кефя на порасналото човече, постоянно се грижи да ни образува бръчки от смях около очите и ни подрежда много яко! В последните 2 дни получих страхотни констатации. "Мамо, и от теб няма да стане волейболист!" (в превод - защо не хващаш топка като те застрелвам с нея, а пък ти блееш) Crazy
и "Мамо сага сама си си виновна" (който си е надробил хляб в купичката ми, сам да си се оправя)  Mr. Green

# 314
Ей, рони, наистина ви съсипва с мъдрости малкото адашче.  hahaha

Прес също пъди баща си, ама не го отдавам на воденето на ясла, 'щото днес правеше сценки аз да съм го водела (вчера аз отговарях за тая дейност, както и за прибирането, но по изключение).
Стискам палци всички рожденичета да са здравички за празнуването!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт