Честит рожден ден на Ени!
Да бъде много здравичка, все така усмихната и красива Пипилота, много да радва всички вкъщи, а те много да я слушат! Честит празник, Олче! 
С малко закъснение, Честити Рождени Дни на снахичка ми Андреа, на красивотото куклЕ Миша и очарователната кака Диди, на баш наборчетата ни Гришко, Емо, Лили и Вили!
Бъдете живи и здрави, дечица! Детството ви да е пълно с много радост, щастие и безгрижни дни!
На патеричка, Честит празник и на всички Цветя, празнували вчера, ma lolo, специални поздрави за твоето Калинче!
Благодаря за поздравите към моето Ани, предадени са.
Малко „официални”снимки – цък, цък и цък, а като смъкна другите от фотоапарата ще покажа още.Пътуването на Аниния татко се измести от рано сутринта вчера за късно през нощта снощи и той не можа да изпусне празника
, както беше планирано първоначално (отпадна и една голяма тревога на Саши – че баща му нямало да яде торта, в куфара го караше да си вземе за из път, сутринта с кафето да си отрежел..., не отчиташе факта, че Анелия трябва да духа свещички, преди да се разреже тортата, сакън тати му да не остане без торта...)
. Аничка, вашата торта е убийствена! Направо ми събра очите!
Гордея се с вас!!! А Анито направо ще я изям като я видя, да знаеш! Толкова е сладка и толкова е пораснала! Имам чувството, че не съм ви виждала цяла вечност...Бен, тортата с патетата изглежда много сладка, точно по мой вкус е.

Миме*, за вашата принцеска торта нямам думи! А за собственичката й – съвсем! Такава очарователна усмивка е тази Диди, пу-пу, партито ви е било чудесно (разгледах снимките във фейса)
!Само за торти говоря...

Енигма, бързо да преборвате вируса, много оздравителни прегръдки от мен.

Ние след малко отиваме на лекар с Анито, надявам се лекарят да ме зарадва.
Хубава нова седмица на всички!

, затова не стигнах до комп.
, аз съм отпуска, и си кукувам сама вкъщи.
и много 
Иначе в събота бяхме на контролен преглед и лекарката пита дали му се е появило разстройство - не беше. Да, ама вчера вечерта се появи.