Отговори
# 270
4естит Рожден Ден на Мишенка,Ани, Диди и Тони (на ЕлиГ)!Все така сладки и щастливи да растат за радост на вси4ки около тях!

Но нейм,а дано сте попаднали на правилния 4овек!
Вси4ки показвате много готини торти!Коя от коя по-хубава!

# 271
Честит рожден на нашите баш наборчета!!!!!!!!!!!!Бъдете живи, много здрави и щастливи!!!!!!!!!

Това е нашата торта, с таткото я правихме до 4 часа сутринта  Mr. Green (на живо е по-идеална, нямам търпение Анито да я види  Heart Eyes)

# 272
  • София
Ч.Р.Д, Мишенька, Ани, Диди, Тони!
Весели, здрави, щастливи, усмихнати и много пакостливи!

ани4ка, СТРАХОТНА ви е тортата, браво на вас! Peace
Едната от нашите (сигурно тази, за градината) ще е Мики-Маусова също, по - скоро Мини Маусова, защото е много важно да има пАнгата (панделка Crazy)! Joy

# 273
Честит рожден ден на Мишенка, Ани, Диди и Тони . С много смях, веселие и игри да бъдат запълнени дните им . Да бъдат много здрави и послушни!!!
 newsm59  ura  Gift nbirthday newsm67

Аничка, тортата собствено производство ли е? уникална е просто. Весело изкарване на празника.
Рони честита ви хралупка. С много щастие и детски смях да е изпълните.
Бен78, чакай сега резултатите да излязат към 10 май. И ние въпреки че рано подадохме документи нямаме голям шанс - за най - близката до нас  градина с 30 места.Здрави да са децата само.
Григори е твърдо убеден че утре ще стане или на 2 или на 4 години но не и на 3. Тая тройка нещо не я признава. Подаръка(играчки) си го отвори още на 6 и сега вече спи с него .   

# 274

Happy 3th Birthday на моето пораснало момиченце Диди, на Мишенка, Андреа и Тони, които днес стават на 3 прекрасни годинки!Да са ни живи и здрави всички априлчета рожденници! Целувки от нас и лека почерпка с Рапунцел(не истинската торта, но предполагам че ще е нещо подобно) Wink

# 275
Ани4ка,свалям ви шапка!Тортата страхотно се е полу4ила!
Миме,нашата торта ще е подобна на вашата,само дето съм решила,4е аз ще я правя Grinning Да видим,докъде ще я докарам!

# 276
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА НАБОРЧЕТА ПРОПУСНАТИ ТЕЗИ ДНИ!
И СПЕЦИАЛНО НА ДНЕШНИТЕ МИША,АНИ,ТОНИ И ДИДИ!

Ронка честита ви нова къща,кажи някакви подробности квартал и т.н. Grinning
Аничка чудесна е тортата Heart Eyes Пази коремчето и не се преуморявай Hug
Деси много ви се е събрало,но дано бързо израстете всичко и да няма последствия за в бъдеще време Hug Praynig Heart Eyes
Но нейм и вие бързо да оздравявате Heart Eyes
Мара Подробната честито ви отбиване,дали не е време за ново попълнение тогава Mr. Green
Олче,моделката на темата е нормално да има претенции за тортата 4470
Имамама важното е.че е харесал подаръка,пък макар и по-рано даден Party
Изпускам още много,но.. толкоз мога засега  bouquet

# 277
Честит Рожден Ден на Даниелка, Миша и Андреаnbirthday

Enigma, що така на бързо, мила?  Rolling Eyes

# 278
Честит рожден ден на кака Нели Бубулинова!  Heart Eyes Желая и да бъде много здравичка и все такава прекрасна усмивка! Heart Eyes (Деска,  Hug)Честити рождени дни и на Емо, Гриша и Лили и Вили!   bouquetЧестити да са имените дни на всички празнуващи от всички възрасти днес с имена на цветенца, клончета и производни!   :bouquet:
Енигма, много набързо мина. Близо сме си пак.  Wink
no_name, как е Преси? Надявам се да не в се появяват нужди да ползвате новия си лекар.  Hug
Аничка, невероятни сте!!!

# 279
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ ДНЕСКА!

ЧЕСТИТО НА ДНЕСКАШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ:АНИТО,ВИЛИ И ЛИЛИ,ЕМО И ГРИШКАТА:

Минавам набързо,че пак сме вирусясали ние Confused

# 280
Честит рожден ден на АНИ,ВИЛИ И ЛИЛИ,ЕМО И ГРИША!!!!!Да сте живи и здрави, много усмихнати и безкрайно щастливи!!!!

Честит имен ден на всички малки и големи празнуващи   bouquet

Тук са снимките от вечерта.Анито беше много превъзбудена и щастлива, въпреки, че гостите й бяха само бабите и дядовците.Обаче друго си е "гости" да дайдат, а не само баба и дядо  Mr. Green Беше като шашната от тортата, после заподскача и накрая я облиза, нацелува и изяде глазурата, очите, носа и устата  Joy Във фейса ще кача клипчета  Peace Тортата за мен и мъжо е гордостта на сезона, стана като купешка  Party Много съм добра с поша  Mr. Green Blush Татко й се погрижи за блатовете и крема  Heart Eyes
Гледахме наскоро снимки на кърмеща жена и й обясних как се хранят бебетата и че тя така е била кърмена като малка..Анито след 1 час идва при мен със жален поглед и казва "Мамо, искам млякооо" и ми сочи гърдите ."Ани, аз нямам мляко", "Ще ти дам да пиеш вода и ще имаш мляко"  Joy

# 281
Честит рожден ден на Ани, Гришко, Вили и Лили, и Емо.
Бъдете много здрави, усмихнати и щастливи.

Честит имен ден на всички малки и големи именници, празнуващи днес. Да е честито името ви.
Калина също е именничка днес и всички сме в приповдигнато настроение.

Хубав ден от нас.

# 282
  • Лудогорието
Честит рожден ден на Ани, Гришко, Вили и Лили, и Емо. Да сте живи и здрави и много усмихнати!  Hug
Честит имен ден и на всички празнуващи! Нека късмета да е винаги с вас!   bouquet
ани4ka страхотна торта и усмихнати снимки! Анито направо грее!  Heart Eyes

# 283
Честит Трети Рожден Ден на Анелия, Гришко, Емо и сладките близначета Виолета и Лияна!   bigdance2
Честит Имен Ден на всички цветенца и дръвченца! Simple Smile

аничка, отдавна не бях виждала снимки и направо се сащисах колко е пораснала Андреа! Също така забелязах артистичния й талант да рисува - много свежо е разкрасила стените увас!  Joy Joy Joy

рони, дано, дано да не прибягваме до новата лекарка...  Wink За момента съм доста впечатлена от лечението, пък ще видим как ще продължи да се представя. Още на следващия ден на Прес все едно нищо не му е имало- никакви болки в ушите, възвърна си апетита... Shocked

# 284
Честит рожден ден на Ени! Жива, здрава, кокетна и игрива да си радва домашните любимци!
Честит празник, Олче!
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт